Colectia de toamna iarna 2005(135)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Cami, SUPEEEEEEER Dariuca vorbareata, asa m-a impresionat!

Maria(29.11.2005) si Ioana 15+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by ioana_77

Cami, SUPEEEEEEER Dariuca vorbareata, asa m-a impresionat!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Ma bucur ca Maria a inceput sa accepte alti copilasi ...!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Eu asa de tare ma supar!!! A uitat tati sa lege boxele la PC si nu pot auzi filmuletele Dariei! Camelia, patul ala atat de mare este al ei?

Am sa raspund in ordine aiurea si fara nominalizari cam tuturor (sper).

Da, Stefania doarme singura in camera de la trei saptamani si ceva, aproape 4. As fi mutat-o mai demult, dar a trebuit sa mutam calculatorul si presupunea munci titanice, timp pe care tati nu l-a avut, ca a fost in examene... "Camera" in care doarme acum e improprie pentru un copil mai mare, e un oficiu de fapt, ca nu avem camere suficiente, nu ne-am gandit ca vom avea doi copii, dat fiind ca mie imi spusesera medicii ca nu pot ramane gravida! So, ca sa ii contrazic ca lumea, fara drept la replica, am facut-o de doua ori!!!

Noki, mamica de fata nu e depasita de situatie, ba chiar am zis ca organismul meu s-a reglat la cele 3-4 ore de somn pe care le prind si ma simt minunat. Ba chiar am moralul atat de ridicat... din cauza ca am vazut ca soacra nu poate nici a 50-a parte din cat pot eu, bona m-a enervat atat de rau incat m-a ambitionat... ce sa mai, ma simt cea mai tare din parcare! Cam starea asta de spirit le-o doresc tuturor mamicilor de doi copii, care sunt si care urmeaza sa fie! Si voua, celor cu unul singur, insa daca se poate sa dormiti mai mult!

Am uitat sa va zic ca Bogdan doarme in patul mare, normal, pe care l-am tapetat cu aparatoarea de la patutul mic, care ajunge doar pe doua laturi, dar merge... Deocamdata nu a cazut. Patatul lui este folosit de Stefania pe durata zilei, pe post de pat si probabil mai tarziu va fi tarcul ei, pe care Bogdan nu l-a avut. La ea e necesar, pentu ca la momentul in care ea se va rostogoli, umbla nesigura in patru labe samd, Bogdan se va invarti ca titirezul de o tona in jurul ei! Deci trebuie ceva mai putin acces, pana se poate tine bine pe picioare si ii poate arde una fratiorului.

Ieri ziceam de sanatate la gradi... ei bine, a racit dupa numai doua zile. L-am dus insa si ieri si azi, am sa vad diseara daca e foarte rau, sa-l tin maine acasa, poate isi revine peste week-end. Vad ca si bebeii vostri nemergatori la gradinita/cresa sunt muciosi si bolnaviori, asa ca din nou, n-am de ce sa ma plang de boala lui.

Joy, imi pare rau sa aud ca iar nu esti in cea mai buna forma. Pot sa-ti dau niste sugestii? Da curs invitatiei soacrei, nu te supara ca nu are grija de tine. Ia partea pozitiva a lucrurilor. Acolo unde mergi vei fi ajutata, Vlad schimba aerul si compania, iar Cristi se va putea relaxa in voie, poate cand ajungeti acasa e putin mai tolerant si, de ce nu, poate ii este chiar dor de voi! Si inca ceva: sub nici o forma nu plange la culcare. Nu te culca suparata, pentru ca te vei scula cu tristetea adanc infipta in subconstient si se pun straturile grele zi dupa zi! AI grija de tine!

Sa va zic si despre Stefania? Hai sa va zic: imi este tot mai draga cu fiecare zi. Rade extraordinar de mult, are un aer matur si strengaresc deja. Imi pare rau ca si plange enorm, e clar ca are ceva, daca nu colici, atunci pur si simplu o supara ceva. Nu plange degeaba, stiu pt ca sta mult si fara sa planga, treaza. Apropos, fata de primele zile, cand mai mult dormea, acum parca mai mult sta treaza!

Tot Joy, fa-ti curaj si lasa-l pe Vlad sa experimenteze, cu ajutorul tau, urcatul singur pe scarile de la topogan! Bogdan se urca singur, cu un avant si o veselie ceva de groaza! Se aseaza singur sus si-si da drumul. O sa incerc sa fac un film in week-end sa-ti arat. Asa o sa-ti fie mai usor sa-l sprijini doar si sa-l supraveghezi, fara sa-l mai ridici tu in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Noki, uitam sa-ti zic: ai grija de mama ta! Poti sa-ti imaginezi cat de mult cum ar fi sa nu mai fie, dar iti spun eu ca sentimentul real depaseste orice fel de imaginatie. Stii mai bine ca mine ca la diabet nu are voie stres. Iar stres nu inseamna numai suparare, agitatie, tensiune interna, inseamna pur si simplu solicitare. Iar noi stim cat de solicitanti sunt copiii nostri! Soacra-mea nu a facut fata, nu aveam de ce s-o fortez, mai ales ca si ea e bolnava. Nu o face nici tu. Gaseste o varianta care s-o ajute pe mama ta, nu sa o incarce. Pup!

Joy, gradinita chiar este o varianta, daca vrei sa-ti cresti copiii mai relaxata, sa ai timp de dragaleala si joaca cu bebe din burtica, atunci cand va veni. Ca Vlad nu te va lasa la inceput, pana se vor putea juca impreuna, cot la cot!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gandacel

Buna!

Eu asa de tare ma supar!!! A uitat tati sa lege boxele la PC si nu pot auzi filmuletele Dariei! Camelia, patul ala atat de mare este al ei?
..............

Gandacel, Bogdanel (14.11.2005) si Stefania (16.04.2007)

Da, Gandacel, "patutul" este al ei ... acum! Ala de fapt a fost patul nostru insa ea doarme in el de aproape 5 luni ! Pana acum n-am avut niciun eveniment, a se citi busitura", slava Domnului!

Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna ziua si de la noi!!
Cu milioane de scuze pt ca am lipsit atita amar de vreme, vreau sa incep asa:
FELICITARI DIANA!!!!!!!BINE AI VENIT IN "CLUB"!!!!Mai asteptam si alte doritoare!!!!Sa fie o sarcina usoara si o fetita sanatoasa si dulce ca si Stefan!
JOY:aceeasi depresie ma incearca si pe mine din cind in cind!Am senzatia ca sosul meu nu se implica acum(suficient), dar cind va veni bb-2??!!Sa fim sanatoase si le ducem noi(sper)!!Felicitari pt putza nr.2!!
VENIM SIGUR LA INTILNIRE(desi avem somnic de prinz intre 12,30 si 16) si votam pt IOR sau TINERETULUI.PROMITEM!
Nu ne mai ajunge timpul mai deloc (asta scuza absenta noastra de pe DC)Gatesc seara la 22(ca ziua sa-l supraveghez atent), dimineata iesim afara 9 pina la 11,30, dupa somn de la 17 la 21.Suntem nervosi tare ca ne ies toti 4 caninii odata, am devenit super mamosi si dragastosi, ne sperie tare copilasii galagiosi si plingaciosi.KK la olita facem cind ne aducem aminte (mai mult la Happy), nu vrem sa mincam decit terci fin facut cu blenderul.De vorbit vorbim in limba bebeluseasca mult, iar in romana uzuale.
Mami creste ca fat-frumos(cit altii in 7 ani ea intr-o sapt), la eco la Iosup mergem marti la ora 13(mor de emotie)sa vedem sex!!!!cred ca o sa lesin linga usa lui!Sunt deja la al 3 medic ginecolog (de cind am ramas gravi)-dr nr 1 =a plecat in strainatate cind ma "lovit" o amenintare de avort
-dr nr2= a constatat ca mi s-a scurtat colul si mi-a dat sa iau diazepam si in perspectiva cerclaj
-dr nr 3=super draguta, nici gind de asa ceva acu doar utrogestan (pe jos)
FELICITARI MAMICILOR DE FETITZE MICI SI FRUMOASE(GINDACEL si CORAP)SA VA TRAIASCA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
Pupam toate mamicile si copilasii si abia astept sa ne vedem!!
PITIC 20

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Pitic, ce bine ca ai dat si tu un semn! Sarcina usoara si spor la dragalit:)

Aprilie07

Mergi la inceput

Pitic, ma bucur ca esti bine si tu si Tudor si ca sarcina merge bine!!! Pupici pe burtik si tinem pumnii pentru marti la eco!

Poze ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Gindacel ce ma bucur ca te simti puternica.Asta chiar si daca e prin comparatie cu bone si soacre.
Noki dracul poate fi si cu dungi albe uneori.Chiar multe.Depinde pe care le vezi.Hai sa-ti spun o pove scuuurta.Intr-o situatie asemanatoare, eu intrebam: cit la suta ar putea sa iasa bine? Raspuns (care a ramas de neuitat in mintiuca mea): daca am presupune ca gistele albe inseamna binele iar cele negre inseamna raul,atunci 99 de giste sint albe si una singura e neagra.Dar si aia are citeva pene albe.Pupi pentru mama.
Joy, Ginda as zice ca are dreptate.Si bunica si sora ei se vor ocupa de Vlad.O sa mai respiri si tu.Ca doar n-o sa stea cu mainile in sin.Tu esti cea mai solicitata din toate partile,stiu asta,dar barbatii rezista mult mai putin si au impresia ca li se prabuseste tot universul in cap cind dau de un pic de greu.Cauza pt care o sa-i prinda bine un dram de singuratate.Chiar voiam sa te intreb.Ti-a reprosat vreodata bb2?Pupici de fortificare
Cami Daria ta e suuuuper.Si i se mai spune mezina colectiei!?
Mihaelutat sanatate la puiut!
Olita tind sa cred ca-s gogosi, insa mai stii? Daca toti copiii sint ca T,atunci la majorat scutece o sa primeasca de la pretini.
Crema plaja - Bubchen

Noi am fost iaaar la bunica.S-a balacit fii-miu zilnic intr-o piscinutza pe care i-am luat-o,cind imbracat,cind dezbracat.O sa va pun filmuletzul cind am vreme.

1 iunie - nimic deosebit.Cred ca va fi la bunica,iar eu voi fi plecata.Insa ma intorc cu daaaaruri.

Problema CONSTIPATIA ne omoara.Iarasi se chinuie groaznic de vreo 3 saptamini.Plinge,il doare,singe...nu mai stiu ce sa-i dau.NU il ajuta nimic:sucuri,fructe,iaurt,musetel,miere,combinatii de toate luate cite citeva...nimic.Ma dau de ceasul mortii.Sup cu glicerina a devenit prietenul nr 1.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Sara buna si de la noi.
Am avut o saptamana grea si nu s-a terminat inca. Credeam ca va fi mai lejer vara dar vad ca e super aglomerat la job si acum.
Noi suntem ok.Am fost la Cluj la dr. Vasilescu de la Ortopedie (cea la care mai fusesem de doua ori in 2006(. Ea zice ca nu are Kriszti artrita (cum si banuiam), dar calca un pic la interior, mai ales cu dreptul-e un pic x-os cum se zice pe la noi. Mi-a spus ca se corecteaza in timp, mi-a spus sa ii cumpar atfel de papuci decat are (intre talpa si calcai sa fie o diferenta de 5-6 mm, sa fie mai tari la degetele mari), taloneta nu ne recomanda deocamdata pt platfus. Trebuie sa revenim la control in toamna.

La olita nu facem inca, mai spune el ca vrea dar de obicei nu face nimic. Nici nu ma stresez, vine vara si apoi vom incerca. Si Bic, nepotelul meu la 1 an si jumatate nu mai purta scutec peste zi, doar noaptea. Deci la unii se poate. Nici eu nu credeam daca nu il vedeam pe piticot zi de zi la vremea respectiva.
Lotiune de plaja eu am cumparat de la Nivea, factor 40, mi se pare ok, de la Avon am eu , dar banuiesc ca nu o sa apuc sa merg des la plaja anul asta.

Kriszti vorbeste f mult. Uneori spune cuvinte pe care pur si simplu cred ca le prinde din aer, la aude la noi si le repeta. Mama l-a invatat sa numere pana la 10 in romeste, e super haios piticu', acuma pot sa spun si eu ca e bilingv.

Cred ca va fi super intalnirea voastra...imi amintesc de cea de anul trecut, pozele au fost super,o gramada de bebici pe paturi la iarba verde si un sir indian de carucioare. Si va intalniti tocmai pe 12 iulie...de ziua mea Eu s[er ca noi la acea data sa fim deja in concediu. Abia astept.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput