Colectia de toamna iarna 2005(135)
Raspunsuri - Pagina 15
leea_cv spune:
Cami mailul a intrat in casuta,nu-i in bulk.Ma rog.Oricum trebe sa fie vreo gluma.Cine naiba sa dea de-a lela 1 mil de lire.Tudor e bine,sarumina de intrebare.Dar constipat rrrrau,in continuare,zilnic si la nesfirsit.Tropaie pe linga mine.Stie ca e ora de plecare la bunica.Acolo e piscina,heeee.
Din seria "ce bine ma-nteleg io cu tata" : i-a adus ta-su lui Tudor,din Germania, 2 perechi de pantofi adidas.Una i-a fi buna la 4 ani,alta la 8 ani.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
dordia2000 spune:
Buna fetelor!
Uram si noi sanatate maxima copilasilor bolnaviori, si un la fiecare mamica!
Noi suntem bine, am fost la verisoara'mea la curte azi, nu a vrut sa doarma la pranz deloc asa ca....la 10.00 era...lemn tanase. Eu sunt mai bine, ma doare rau burta dar..o ignor...si....sper in 2-3 zile sa treaca si sa ne apucam iar de treaba. Oricum de acum incolo nu ma mai protejez si cand o fi sa fie...e binevenit/a.
Va poop si va doresc o noapte buuuna!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
crissy77 spune:
Am mai pus si eu cateva poza mai noi, sa nu ne uitati:D
http://new.photos.yahoo.com/negaracristina77/album/576460762383566622/photo/294928804399028349/49
Si mi-am schimbat si look-ul. Ce ma enerveaza ca nu are si preview optiunea de glow.
Cristina & Elise-Stefania
camelia_daniela spune:
Cristina N. imi place noul tau look! Acum vizionez pozele!
Absolut superbe pozele, Cristina! Elise e o frumoasa! Cel mai mult imi plac pozele cu ea in iarba!!!!
Noapte buna va doresc si eu tuturor! Sanatate copilasilor bolnaviori!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
Ina869 spune:
Alinusa, am uitat sa-ti multumesc pentru oferta pe care mi-ai facut-o cu agentia unde lucreaza prietena ta.
Eh,ce fata mare si cumintica ai, tare dulce La cit mai multe realizari de genul astora!
Catutza, Cami, multumim, sper ca pina maine cel tarziu luni sa dam gata raceala.
Pupam Biencuta harnicuta!
Leea, ma gandeam la T cu constipatia lui si vroiam sa te intreb dac-i dai supe/ciorbe zilnic(desi banuiesc ca-i face buni supica buna din pui de casa ) si lichide.
Rachie are o rutina de luni de zile; dupa micul dejun o pun in patutul ei cca o juma’ de ora pina face kk. De cite ori nu am pus-o fiindca a trebuit sa plecam, nu a facut, nici daca in loc de patutz am lasat-o pe la bucatarie sa stea pe linga mine. Poate ca si T are nevoie de un loc unde sa stea ? of, saracutul, mi-e mila de burticica lui! Sa ai un drum bun pe unde te duci!
CristinaN, ce poze superbeeee!
Ce elisa-floricica frumoasa si eleganta , ce peisaje ( mi-ai facut pofta de Romania!!!!) chiar si ciuntita , tot frumoasa este!
In ce stadium mai sinteti cu casa, mai aveti de construit?
Dordiutule bravo pentru decizia luata, iti tin pumnii ca rezultatele sa apara repede si totul sa fie foarte bine!
Lista intilnire
In ordinea inscrierii sintem urmatoarele:
1 Ina – Herastrau, Parcul Circului , Cismigiu
2 Lavi
3 Joy
4 Dordia – IOR
5 Cami
6 Noki
7 Catutza
8 Mada
9 Meems
10 Gandacica - Herastrau,Parcul Circului
11 Ioana
12 Roxi
13 CristinaH
14.Xandruta
15.Feli - cu semnul intrebarii, nu stie sigur
16.Madutza
17.Mimi dumy
18 Mihaelut
19 Pitic
20 Mirabilis
Deci alegerea va fi intre IOR si Herastrau pina la urma
noapte buna, dragelor!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
crissy77 spune:
Cami, Ina, pozele cu iarba sunt facute la noi in gradina. Inca nu-i timpul de coasa.
Cami, normal ca-ti place noul meu look, doar este exact ca al tau
Ina, saptamana asta au venit mesterii si s-au apucat de tencuit interioarele. Momentan muncesc pe datorie (le-am dat doar arvuna) pentru ca inca nu am reusit sa luam imprumutul de la banca. Ne plimba pe drumuri de o luna de zile, de cate ori mergem la ei tot ne mai cer cate o hartiuta, chiar daca am ipotecat casa socrilor care valoreaza de cel putin 4 ori valoarea imprumutului.
Leea, bietul T... Nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru ca nu am avut astfel de probleme. Poze cu tine bela si rachitoare cand ne arati? Ai reusit sa pui filmele pe cd? Le scrii ca CD DATA.
Apropo de poze: CATUTZA, ne-ai cam dus cu zaharelul. Cand vedem Biencutza bronzata?
meems, cum mai e Rianha? Nu am stiut ce sa-ti raspund, dar inclin sa cred ca e din cauza agitatiei. Cand e nunta?
Lavi, mai zi-ne despre Nati. I-a trecut febra?
dordia, . Speram sa ne dai vesti bune cat mai curand. Si despre apartament dar si despre bb.
Cami, acum am citit. Despre Elise nu prea am ce sa mai zic. Nu progreseaza rapid dar nu ma plang. Oricum, mai are muuult pana o ajunge pe DAIA CUMINTE si cu PICIOAELE GOALE, DOUA . Rupe doar cateva cuvinte, imita cateva animale, kk la olita nu face, a devenit dependenta de noi (inainte abia astepta sa ramana cu bunica-sa ca-i facea toate mofturile, acum nu prea mai trage la ea si plange, ne striga daca nu suntem pe langa ea). In rest... am facut luni vaccinul de 15 luni (amanat din motive de sanatate), priorix si am scapat ieftin ca nu a avut nicio reactie la el. A doua zi nici intepatura nu se mai vedea. De mancat... mananca mai putin decat manca pe la 1 an, fructe nu mai vrea si dureaza o vesnicie pana mananca o lingura de mancare. E o puturoasa la capitolul asta.
roxi, felicitari pt examen si bafta la urmatoarele.
Noki, da-ne vesti bune despre AGHI.
joy, sper sa rasara soarele si pe strada ta cat mai curand. Zau, nu stiu cum rezisti...
Madau, ti-a trecut buba?
Ioana77, vrem poze cu Maria tunsulica . O mamica tunsulica nu putea avea decat o fetita la fel, nu ?
mandyksch, cum mai e Kriszti? Ia-u trecut basicile? Stiu ca mierea face minuni in caz de arsuri.
Ina, of, iar raceala?
bb_alinush, draguta foc Amalia cum mananca ea cu lingurita plina.
leea, e vrajeala mare aia cu 1 mil de lire. Referitor la pantofi... nu-i poti vinde?
Capsuni, a mancat si nu i-a aparut nimica. Numai ca nu se da in vant dupa ei... Si eu tocmai am facut ieri dulceata din 5 kg, special pentru ea ca daca era pt noi nu pierdeam eu timpul.
La noi e zapuseala. Am iesit in parc dar nu am putut sta mai mult de o ora. Acum s-a innorat dar tot cald e.
Scuze ca nu-mi mai aduc aminte cine intreba de alergii la capsuni(si nu numai) ... Elise a facut o data alergie la ceva (cica prajeala) si i-au aparut bubite doar pe fata, nu si pe corp. Bubele aratau exact ca la varicela, numai ca nu se scarpina.
Noki_Lara spune:
Cucu bau! Nu am intrat 2 zile pe net, deci nu am citit decat pe mega-diagonala si mai ales unde-mi aparea numele, iar acuma nu am starea necesara sa o fac.
Am dat ieri un examen, azi altul...a fost ok, aseptam notele. Dar duminica viitoare e cel mai dezastruos dintre ele, asa ca rugati-va!!!
Multumesc pentru gandurile bune la adresa mamei mele!
Dordia- oooofff..ce rau imi pare, ca stiu ca-ti doreai bb2 mult. Las' ca Dumnezeu stie intotdeaune ce face si cand face!
Alinush- io fac cu Cilianu-Lascu. E singura profa din ASE de care am auzit. Sa nu-mi zici ca si tu tot cu ea ai faut. E exegenta, intradevar, dar mie-mi place mult de ea ca e constiincioasa si chiar se chinuie sa ne invete cate ceva. Ceea ce e de admirat.
Cristina Negara- mama e mai bine, saru mana de incurajari. Nu am reusit sa-i obtin programarea aia, dar perseverez.
Ziua aia a fost deosebit de ciudata, a fost exact ce ain care s-a zis ca a fost explozia nucleara, ce ain care Ralu Filip a facut infarct si inca nu stiu cate cunstinte ale mele si ale mamei s-au simtit rau. coincidenta sau nu, Dumnezeu stie.
Vazut pozele dragi. tare scumpa nasa mica. Ce figura e cu suzi i gurita. No am scapat de ea pe parcursul zilei, ceea ce zic io ca e una din cm mari realizari!
Lavi- sanatate multa Nataliciului deso-imbolnavicios! Si distractie super la petrecerea 10 ani de la sf de liceu.Speram ca Silviucul-habucul sa nu va faca o febra traditonala ante-mini-concediu.
Feli- ma bucur ca ai good news cu creditul. Sa fie asa cum va doritisi sa va gasiti casuta mult sperata!Si cu mult spatiu sa aiba maimutza sa alerge!
Cam atata imi amintesc din cititul meu fugar. Va pupicesc cu drag si sapt asta chiar voi intra rar.
Pup U all!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bb_alinus spune:
Vai da' ce liniste pe aici, chiar nu imi vine sa cred...toata lumea la bronzoleala si balaceala???
Leea io zic ca e doar "un vis" mailul tau, chiar daca ti-a venit direct in casutza...insa daca va deveni realitate sa pregatesti si tu un autograf pt mine.
Cristina N vai ce scumpete de Elise si, mi-a placut la nebunie tinuta ei de la nunta...recunosc ca inca nu m-am uitat la toate pozele, as fi vrut sa iti vad si noul look....Dar nu stiu cum puneti voi pozele ( am mai vazut si la alte fete) ca daca ma intrerup de exemplu si vreau sa ma uit in alta zi, trebuie sa iau toate pozele de la capat ca sa le vad pe ultimile... No pt asta imi trebuie timp!)
Noki hai inca putin si ai scapat...Bafta in continuare. Io sigur nu am avut profa ta de fr, numele nu imi zice nimic ( am uitat cum o chema pe a mea, deh au trecut aproape 10 ani...) Insa a mea era tare "racoasa", daca nu ii placea mutra ta deveneai imediat tinta razbunarii ei, nu te facea sa inveti de drag ci de frica, isi dadea niste aere de sclifosita asa ca io una nu am o amintire placuta. A fost singura profa de fr pe care am avut-o care nu mi-a placut deloc.
No fete dragi io va pup acuma si va rog sa imi tineti pumnii ca in seara asta zbor si am un stres in mine de nu mai pot...ca de obicei. Deci noi cred ca deschidem sezonul de vacanta, nu? Oricum ne mai auzim ca imi iau laptopul cu mine!
Pupici,
Alina si Amalia 17.11.2005
Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
roxisialexia spune:
hello!
noki, bafta multa in continuare iti tin pumnii.Azi m-am gandit la tine, sper sa fii facut de nota maxima.
mimydumi, si tie succes si nota maxima la licenta.
meems, petrecere frumoasa...te asteptam cu poze de la nunta.
diana, o sa fie bine nu te mai gandi asa de mult...lucurile mai vin si de la sine
cristina, am admirat pozele cu scumpica de elise...foarte dulce micuta ta si imi place si casa, sper sa o finalizati curand.
alina, mai mai dar ce delicata este missa..auzi tu sa nu dea pe jos nimica nimicuta...bravos de la alexia.Totusi ne spui ce papa ea acolo, vb catalinei tare minunat arata.Iti tin pumnii, unde mergeti ? De ce ti-e frica?
catalina, am vazut pozele de la mare...ma bucur ca v-ati simtit bine, unde ati fost scuze daca ai spus insa nnu am retinut.
lavi, sanatate multa nataliei sa dovediti mucisorii in crand.Ca tot pomenesti tu de intarcat= boli, vreau sa iti dau un exemplu am o prietena a carei fetita in varsta de 1 an si 8 luni, nu a racit nicodata,nu a avut muci, tuse... nu a avut febra niciodata si nu a avut nici un fel de alte probleme iar micuta a fost alaptata pana intr-o luna.De altfel citeam un articol despre rinofaringite si se spunea acolo ca este absolut normal ca in cursul unui an copii mici sa aiba 3-4 raceli de acest gen.
Fetelor am gasit ceva tare interesant: Educatia timpurie.Teatru pentru copii de 0-3 ani" realizat de Teatrul Ion Creang.....http://desprecopii.com/info.asp?id=975 sau aici http://www.teatrulioncreanga.ro/content.php?folder=spectacole&file=baloane.html
Azi am fost in parcul Carol, tare frumos si linstit..cu umbra, iarba, s-a jucat alexia cu toate jucariile copiilor ei au folosit masinuta ei si l-a final ramasese un calut prin iarba( acolo s-au desafasurat activitatile) si negasind proprietarul ne-am facut si cu calut, de care alexia s-a indragostit si nu i-a mai dat drumul.A cersit de papa de la toti copii ..nu poate nimeni sa manance in prezenta ei ca e si ea prezenta cu gura deschisa, asa fac si alti copilasi?
Mai tarziu o sa mergem in Ior la iarba verde sau la nisip.
Pupici tuturor , o saptamana mai racaoroasa va doresc!
Merg sa mai invat un pic desi m-a molesit caldura asta de tot, nu am niciun chef.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
crissy77 spune:
Noki, bb_alinush, roxi,
bb_alinush, de cand tot vreau sa te intreb... eu nu stiu franceza. Ce inseamna choupinette? Cat despre look, era vorba despre numele de user de pe DC, i-am schimbat culoarea. Eu cand ma uit doar la o parte din poze din lipsa de timp, imi adaug link-urile la FAVORITES. Daca folosesti IE, apesi butonul FAVORITES, apare o fereastra in stanga, apesi ADD si apoi OK. Link-ul se salveaza acolo. Apoi cand vrei sa vezi restul pozelor, deschizi IE, apesi FAVORITES si cauti in fereastra din stanga link-ul salvat. Eu asa imi salvez toate link-urile favorite, inclusiv DC (se deschide direct la colectie, la ultima pagina citita .
Catutza a pus poze? Ma duc sa le caut ca parca nu-mi aduc aminte sa fi pus link...