praline belgiene (cinshpe)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

morgane, observam ca esti foarte activa azi:))) e bun. cifrele e de la soft, ca nu recunoaste neshte trebi nshte chestii.

pe 15 suntem liberi, e chiar mai bine decat 19. n-o sa aducem pustoaica, dar ma bazez pe voi, pe tine si pe bianca, eventualsa le facem cunostinta in vreun weekend. pustoaica asta e nebuna dupa animale. in special caini. poate imi dai o idee ce program sa-i fac/ cu bruno si burta mea dupa mine, cu maica-mea si scoala, serios ca deocamdata nu-mi vine nimic in cap. s-apoi nah, e de 18 ani, draguta si la locul ei, sportiva de performanta - baschet sau volei, nu mai stiu, si vine la noi ca premiu ca termina a 11-a si vrea s aincerce lumea singura. (adica avion si alte cele) in plus orbeste engleza brici- acu isi da cambridge, si franceza. ar merita ceva special. sta 2 saptamani. si o cazam in pod:))) doarme pe saltea pe jos si mananca haotic, ca noi:))))) - saraca nu stie ce-o asteapta:)))
pusici

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Multumesc pentru raspunsuri, ma voi interesa la scoala de care apartinem, caci tot trebuie sa mergem sa ne inscriem.

Morgane, ce zici tu, cu invatatul notelor si solfegiilor are loc in orice scoala de la 3 ani? sau doar in cele de muzica? (noi nu avem asa ceva prin zona, stam intr-o zona atat de linistitaaaa)

Bepii, eu scuza nu prea am... m-am tot invartit si razgandit si iar gandit, ce voi face cu viata mea, profesional vorbind, caci nu vreau sa fiu casnica, ordine totala in gandurile mele nu exista dar incep sa ma regasesc- acum caut un curs de vara pentru limba franceza, si nu gasesc nimic prin apropiere.

Tania, la multi ani fericiti pentru Swa!

Miri mik, nu am auzit despre problemele respective, ma voi interesa, merci.

Danyelana, eu stau in apropiere de Hasselt, si leuven mi-e oarecum aproape- noroc cu autostrada, dar spre rusinea mea nu am nici o idee unde este Wavre.

Pupici

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Deci fetelor a ramas stabilit ca pe 15 sa ne dam iar in stamba, corect?

An-k ma bucur ca ai mai dat si tu un semn de viata pe aici pe la pralinute. Cat despre nunta... mireasa am fost deja anu trecut in august, mersi oricum de urari

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Ce zici tu straine, in "stamba"? Ce-i aia? Data corespunde cu 15/06, dar locatia n-o cunosc.

An=k, nu de la 3 ani, ci de la 7 ani, adica din cls. a II-a. Cursul de muzica se tine intr-o locatie aparte fata de scoala si dureaza 3 ani de zile pt invatarea notelor si apoi asa cum am mai zis ... Poate n-am fost coerenta data trecuta.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fetele, va scriu repede pana nu ma lasa iar netu.
Deci pt 15 iunie subscriu!
Multumesc fetelor care mi-au felicitat sotu, acum o sa i se urce la cap cu atata popularitate. Sunteti niste dragute!
Morgane, cum, n-ai auzit de expresia "a se da in stamba"? Adica a ne face de cap. Locatia cred ca va fi aceeasi avand in vedere ca-i timpu scurt si nu putem cauta altceva. Dar mie imi place acolo, m-am obisnuit si personalul ne cunoaste deja. Sigur or sa se bucure cand o sa vada ca intra iar romancele pe usa.
Acum va pup si va doresc un weekend super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

noi am fost aseara, dupa cum v-am spus.. ne-am distrat foarte bine . nici nu ma asteptam: chelnerul era fericit... statea numai dupa noi sa ne serveasca... i-a adus baietelului meu 2 castroane cu pop corn din partea casei... de-a rontait la ele....!!!!!
a fost o muzica traznet.. si culmea.. au cantat numai cei cu voce... si mai mult in engleza .. hi hi.. .ne-am simtit ff bine..
petrecere frumoasa pe 15!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

iar n-am reusit sa trimit mesajul pe care ul scrisesem...ooooooofff!
pe scurt:
tania, la multi ani pt swa si din partea noastra!

as veni si eu pe 15 dar am examen intre 18-21. asta inseamna ca as putea ajunge pe la 23-24; va mai gasesc, nu?

pupam fetele si somn usor!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fete: heeeeeelp
am o mare problema. daca auziti pe cineva sau va trebuie chair voua : am cumparat un bilet prin blueair romania-belgia si retur.. in perioada 7 august - 3 septembrie .. am dat pe el 170 de euro si persoana pt care l-am luat nu mai vrea sa vina ... vreau sa-l vand!!!!

cine ma ajuta si pe mine????

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

scrie-l despre belet pe rombel. precis sunt amatori:)

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Hai, ca m-ati speriat cu stamba voastra. Credeam ca e o noua locatie pe care eu n-o stiu...

Despe, pai sa-ti deconteze persoana in cauza biletul si sa se descurce tot ea sa caute inlocuitor. Atentie, ca se poate sa nu se poata ... sa se schimbe numele pasagerului, data plecarii si altele ... Depinde. Zie conditiile de calatorie, la nr.3 este stipulat: "Schimbarile de nume si destinatie nu sunt permise."

Ana, stai linistita ca ne gasesti. Nu ne dam duse inainte de zorii zilei.

Pupici,

Mergi la inceput