praline belgiene (cinshpe)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

accident la locul de munca azi:
- deschis frigiderul
- deschis usa congelatorului
- cazut una bucata de carne congelata direct si fix pe un deget de la picior...
- racnete
- plansete
- dureri continue de vreo 6 ore
- nervi
- lipsa de dispozitie
- neputinta de a merge si de a incalta ceva
- calmante, unguente pentru picior
- calmante, unguente pentru creierash..
- contuzie super reusita... posibil fractura...
- deget perfect negru de umflat ce e...
- astept cadarea unghiei... asta mi-s io.. deshteapta!

- si iar dureri si schimonoseli... ma-ntreb cum imi voi petrece week-endul?!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Despe, in papuci si tot te duci la BBQ.
Da', Bepii, de ce zici "duminica"?
Oana, ce dragalasi sunt micutii si ce nume le-ai tras. Sa va traiasca toti trei !!!
Miri, pai tu esti luceafar printre aia, ce vrei sa priceapa ei?! Ramai in lumea ta "nemuritoare si rece" si nu te cobora pana la ei. Am ghicit din prima ca e vorba de cartea ta si ideea a fost superba. Pt mine n-ai facut nicio greseala. Het is enig en af.
De unde tot pescuiti voi "moartea d-lui Lazarescu", "occident" si altele, ca la noi in sat nu le ruleaza...
Alle, ce ma bucur ca a castigat un romanas la Cannes. Ne facem si noi cunoscuta latura creativa. Ca nu ne bate nimeni!
Pupici la toata cutia cu praline dulci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Despe, ce cauti noaptea in congelator?
Vin sa dau un pup pe degetelul negru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Bepii, oana fara sotz (poate abia dupa 7 si cred ca pana atunci se termina si bbq-ul si berea si tot:))Da nu-i bai nu-ti fa griji!
Morgane, sar-mana pt purcelusi, acu au 6 zile si au inceput sa se joace, sa pape salata, fetitza nu mai are nimik la ochisor toate bune si fumoase. Filmele romanesti de care zic le-am vazut in ro,la'occident 'am fost chiar la premiera prin 2002 parca era;sunt la curent cu alea noua aparute pt ca frate-miu mai mic e student la Teatru si Film si vorba aia mananca 'filme pe paine'.
Am si eu o intrebare pt cine se pricepe, care este diferentza dintre 'memory card' si 'multi media card'respectiv daca am multimedia card la o camera foto digitala imi mai trebuie si memory card??
Despe, obiect periculos frigiderul asta.................:)
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Morgane, pe unde umblasi de nu te vazuram de ceva timp? E bine cand te mai vedem pe forum. Am scris "duminica" intr-adevar, acu vazui si-mi cer scuze, a se intelege "sambata". Cred ca eram obosita.
Ardeiash, of mah fetita, la tine e ca un facut, trebuia sa fie ceva. Stiu cat e de dureros. Ia calmante si pune compresa cu apa rece si cauta sa stai cat mai mult pe orizontala. Poate e cazul sa iei si antibiotice dar mai bine sa te vada un doctor. Da' de venit sper ca vei veni macar acolo cateva ore sa ne vezi pe toate.
Oana, nu stiu draguta sa-ti spun da' sigur vei primi raspuns de la altii in legatura cu cardurile.
Va doresc o zi buna!
Pupici

Mergi la inceput

morgane: tzuc dulce , dulce pentru traducere.... eu l-am vazut pe lazarescu dandu-si duhul aici: http://youtube.com/watch?v=uTEjZxlns3E&mode=related&search= .. e drept ca e putin greu.. e din bucati.. dar imi mai trageam si io rasuflarea printre ele.. io mi-s mai sensibila si chiar aveam nevoie de pauze!
accidentul nu s-a produs noaptea ci ziua! si nu mancam inghetata : daca asta ai suspectat.... nu mai mananc de mult! hi hi

multam fete de compasiune.... sper sa nu mi se faca frica ( precum miri) de intalnirile cu voi: chiar asa: ca parca-i-un facut: tre sa mi se-ntample ceva la o-ntalneala sa nu pot ajunge.. si inca una tare!
am luat un antiinflamator aseara. mi l-a dat barbati-miu .. era de pe cand si-a rupt el piciorul! super tare... super bun: nu m-a mai durut de aseara si nici nu s-a mai umflat. acum astept nuantarea: adica sa trec de la negru la vinetiu .. si-apoi la galben.. pana ce cade unghia.. dar poate scap!
problema la mine e cu ce ma-ncalt acum: dar ajung sambata... gatita foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

salutare fete!
abia astept sa va vad poimane! sper sa fie vremea frumoasa sa dorama gaga in carucior ca sa stau si io linistita; e ca un viermus... s-a mirat si nenea kine cat e de energica! a zis ca n-a mai vazut asa copil mai mic de 3 luni sa faca atatea...
io sunt surmenata din cauza asta, ca n-o prea pot lasa nesupravegheata.

oana, sa-ti traiasca copilasii! cum faci fatza cu tripleti ca mie imi e greu cu unu'?!

as vrea sa vad si io filmu' lu' mungiu cand ajunge aici dar nu stiu ce sa fac cu maria. "occident" cred ca l-am vazut de vreo...jdemii de ori.

am pus si io poze cu ursica mea pe webshots; sunt facute acu juma de ora. va pup si ma duc la smotru, ca-i dezastru!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Ana, ti-am admirat si eu papusica, e o frumoasa si dolofanica scumpa foc. Sa va traiasa si sa va aduca numai bucurii.
Am inteles ca faceti kineto pt torticolis. Si David a avut torticolis si la 3 luni i-am facut kineto. Apoi pana pe la 6 luni, il tot puneam culcat pe partea opusa, si il sprijineam cu o pernuta din aia speciala ca sa stea cat mai mult in pozitia respectiva...se intorcea de cele mai multe ori, dar a folosit totusi stradania.
fetita scumpa si energica

si la pralinute si zile insorite si senine

cu bebe2 & David, pilotul "avid" (18.11.04)

Mergi la inceput

ana: ai cumva "occident"? daca da.. nu mi-l imprumuti si mie?

Mergi la inceput

ana: ai cumva "occident"? daca da.. nu mi-l imprumuti si mie?
unde sunt pozicile cu mariuca?

Mergi la inceput