praline belgiene (cinshpe)
Raspunsuri - Pagina 10
danyelana spune:
Salutare la toata cutia dulce,
Tania, am primit mesajul de la tine si spre sa ajung fara nici o problema. Merci mult.
Sper sa ne vedem sambata si sa va cunosc pe toate caci abia astept.
Pupic.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ardeiash spune:
miri: nashpa.. tu stii mai bine decat toti ce-nseamna glicemia ta ce-a luat-o razna de tat de tat... mai repeta, totusi, poate e o mica greseala. iti tin pumnii ...si-tidoresc abstinenta la zahar, fainoase si alte siropoase...
danyelana: m-am uitat azi la biserica dupa tine.. da .. nik..
nina: hai ma.. nu ne dai secretul?
valentin : mi-a zis barbate-mi ca ai sa-mi zici ceva.... dar n-am inteles bine despre ce e vorba .. ca de cand a venit de la football.. numa cu -n sus e... cred ca a racit la lille... si nu mai are chef de nik. nici sa-mi vorbeasca nu vrea... si ce-i mai rau nu vrea sa deschid gura nici eu...
pup la toata suflarea pralineask
ps:pentru cei din bruxelles: cic-ar fi un festival medieval in dupa -amiaza aceasta in eeterbeck... io-l incerc ///
pu[
s-auzim numai de bine! si
prettysunshine spune:
Fetele,pot sa va mai deranjez cu o intrebare?Sunt barbatii belgieni mai reci ca romanii?
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
miri_mik spune:
roza draga, intrebarea asta mi s epare de-a dreptu' aiurea... noi cunoastem cate un exemplar, de unde vrei sa generalizam la "barbatii din belgia"?
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
prettysunshine spune:
Nu voiam sa generalizez,numai ca cineva spusese parca la un moment dat ca belgienii sunt mai reci ca noi,de asta am intrebat.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
oanademunck spune:
Fost si vazut o porcarie de film, pirates partea a 3-a , 2 ore juma ca am terminat de mancat si kilul de bomboane luate cu mine, si chipsurile mele si ale lui piet, o sala super plina ca am prins loc abia intr-un coltz,singura parte misto a fot cand s-a terminat filmu si au aparut niste gagici in jartele rosii si fuste cat un deget de faceau reclame la cola si eu ma distram uitandu-ma la cum se uitau barbatii dupa ele....:)
Despe, da cu ce ai pacatuit asa rau de nu mai vrea al tau sa te auda? Se poate da pe post?
Mik, subscriu:):)
pupici acum tuturor
zmuahhhh
oanademunck spune:
Rosa,
nu stiu daca sunt ei 'reci' sau suntem noi prea 'calzi'. Este o evidenta diferentza de mentalitate (indiferent de sex) si diferentza temperamentala. Dar nu este in general un popor de flegmatici.Asteapta sa vii aici si sa iti formezi propria ta opinie fara a fi influentzata de ce se spune pe aici pt ca fiecare avem experientele noastre aici care ne-au influentzat intr-un anumit fel.
zmuahhh
mathilda spune:
rosa, cum au spus si fetele deja nici eu nu pot sa generalizez asa ca iti spun despre barbatul meu- nu e rece, suna aiurea cuvantul - dar e altfel decat 1 barbat din romania- avem o casnicie reusita, sa spun asa- dar asta poate pt ca si nu prea avem contact social- ca sa ne contaminam cu diverse idei , opinii, fel de viata. tot timpul liber ni-l petrecem impreuna si ce sa-ti mai spun - are un suflet bun, e generos si se comporta f bine cu mine si puiutul ca de altfel si cu familia mea din romania. in rest cel mai bine e sa vii aici sa-l cunosti dar am inteles ca nu stai mult si cred ca e prea putin timp sa-ti dai seama. si sa stii ca barbatii (ca de altfel si femeile) se schimba pe parcursul unei relatii
si ca sa inchei- eu spun intotdeauna ca un avocat bun e acela care convinge partile sa mai lase ceva de la ele-
ardeiash spune:
oana; adik vrea liniste al meu... a nu se interpreta altfel.... e usor racit..
rosa: cuvantul potrivit cred ca e altul: nu prea vor sa socializeze.. dar stai linistita, nu toti!
s-auzim numai de bine! si