praline belgiene (cinshpe)
Raspunsuri - Pagina 11

ardeiash spune:
mathilda: mi-a shoptit o pasaricuta ca va veti muta din belgia?
s-auzim numai de bine! si

mathilda spune:
da ardeiash
e vorba de 3 ani dar parca am inima stransa.
sotul meu vrea f mult eu insa.....

oanademunck spune:
Sunt super fericita!!!Cristi Mungiu tocmai a castigat Palme D'Or pentru '4 luni 3 saptamani si 2 zile'!Va dati seama primul trofeu romanesc pt cel mai bun film la Cannes!!Asta dupa ce vineri castigase si premiul criticii!Iar in competitia pt cel mai bun film era in lupta cu un film semnat de Tarantino si Coen brothers!!!!!!!!
ma duc sa ma culc acum abia asteptam sa aud asta!!!!
zmuahh

ardeiash spune:
oana: ! eu nu am urmarit festivalul.. insa ma bucur tare mult cand aud de un roman mai "faptuieste" cate una...
poate imi fc si eu o copiutza dupa filmultezul pe care i-l aduci lui bepii... am nevoie de un dvd sau de ce?
ce fac porcushorii?
s-auzim numai de bine! si

oanademunck spune:
Pai ti-l dau dupa ce il vede tania ca oricum iti trbuie daca vrei sa faci copie
am baut kilolitri de cola si n-am somn si maine la 8 juma-s pe baricade....
P.S; apropos de copii sunt ofticata pt ca fetitza are ceva la un ochisor azi dimneatza il tinea intredeschis iar acum cateva minute era inchis de tot iar celalat pare opac.. astept maine sa vad daca nu marti o duc la doctor; ceilalti doi sunt ok, giorgio vad ca prinde si el puteri ceea ce nu poate decat sa imi bucre inima de mama adoptiva:)
pupi

miri_mik spune:
draga roza, te avertizez ca m-am trezit cu mutra la cearceaf si incep sa-mi pun intrebari serioase... acu zici ca ai o varsta si un copilas marisor, dupa capul meu asta vrea sa spuna ca esti destul d e matura sa nu ai nevoie de toate povestile astea de forum ca sa-ti formezi o opinie si sa actionezi ca atare... intrebari de genul cum sunt aia si aialalti mi se par de-a dreptul puerile si fara sens. daca vrei un studiu social, cauta pe net. uneori am senzatia ca ti-ai pus in cap sa ne studiezi, ca ne arunci o samanta si toate sarim sa te lamurim cum si ce. acu io pot sa pricep ca ai emotii, dar daca ai decis sa vii, vino si judeca singura. diferente intre oameni sunt peste tot. norocul uneia nu e si al altuia. ce ii place uneia poa' sa-ti repugne tie... deci...
oana, mah, asa veste frumoasa, cu mungiu zic, iaca, suntem si noi artisti calumea! iupiii! copilul poate sa fi facut conjunctivita. ochiul e opac la toti daca nu ma insel; vreo 7 zile, pana cand o sa vada. da mai bine la medic decat...
ma duc sa-mi racoresc mutra:)) sifonata de la cearceaf.
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

prettysunshine spune:
miri_mik,imi cer sincer scuze ca v-am deranjat cu intrebarile mele.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

miri_mik spune:
ce zic eu, ce intelegi tu... tipic.
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

prettysunshine spune:
miri_mik,dar nu m-am suparat sau altceva,mi-am cerut doar scuze,nu m-am gandit ca o s-o luati asa,cineva spusese la un moment dat ceva despre asta si de asta am intrebat.Cateva dintre fete m-au lamurit ca de fapt nu prea sunt sociali si am inteles despre ce-i vorba.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

mathilda spune:
[quote]Originally posted by rosa sinensis
miri_mik,dar nu m-am suparat sau altceva,mi-am cerut doar scuze,nu m-am gandit ca o s-o luati asa,cineva spusese la un moment dat ceva despre asta si de asta am intrebat.Cateva dintre fete m-au lamurit ca de fapt nu prea sunt sociali si am inteles despre ce-i vorba.
pai rosa, iar generalizezi. este numai miri-mik care ti-a spus ceva si tu deja afirmi ca"o luam asa". deci, asta incearca sa-ti spuna si miri- o opinie a 1 sg pers nu inseamna opinia 1 grup. barbatul pe care il vei intalni nu va semana cu sotul meu si nici cu al lui miri. el are personalitatea lui, nu toti sunt la fel.
eu zic ca iti faci f multe griji. e bine ca ne intrebi , mi se pare normal sa te informezi dar linisteste-te si o sa vezi ca totul va fi bine.
si poate ne inviti la nunta