Nou stil de viata (141)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

La multi ani Tzuni.
Sa fii sanatoasa si fericita.
Desi eu nu vorbesc prea mult pe forum, va urmaresc si in felul mau va cunosc pe fiecare.
Mi-a placut povestea calatoriei tale. Atat de mult, incat ptr. prima data am intrat sa vad pozele. Superbe. Si tu la fel. Esti tare frumoasa. Iar o femeie atat de frumoasa si deosebita trebuie neaparat sa aiba si un copil. Asa ca iti doresc sa ti se implineasca toate visele.
La multi ani

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Hopes

La multi ani Tzuni.
Sa fii sanatoasa si fericita.
Desi eu nu vorbesc prea mult pe forum, va urmaresc si in felul mau va cunosc pe fiecare.
Mi-a placut povestea calatoriei tale. Atat de mult, incat ptr. prima data am intrat sa vad pozele. Superbe. Si tu la fel. Esti tare frumoasa. Iar o femeie atat de frumoasa si deosebita trebuie neaparat sa aiba si un copil. Asa ca iti doresc sa ti se implineasca toate visele.
La multi ani

Hopes

Multumesc din suflet! Sa dea Dumnezeu sa fiu si eu mama intr-o zi...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Cu intarziere spun si eu:
Tzuni! Toate visele sa ti se implineasca!

Diana, ti-am admirat printul si printesa! Au avut o petrecere pe cinste! Inca o data, sa-ti traiasca!

Mie mi-e cam rushine sa mai trec pe aici. Mananc numai prostii, nu reusesc deloc sa ma mobilizez.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, te mai urez si eu o data: La Multi Ani! Sa ai parte de toate cele bune!

Andre_ea, curaj, mobilizarea vine...mobilizindu-te!

Eu la concurs nu ma bag, mi se pare prea mare bataie de cap si stres. Slabesc cind pot, nu intr-o luna, sau mai stiu eu cit... S-au mai tinut concursuri pe saptamina, cine slabea 1 kg era premiata cu , asta mi se pare ok, dar la mai mult de atita nu m-as aventura...

Mamicadulce, s-a strecurat o mica neregula inainte de titlul "Zile de nastere".

Dordia, mersi pentru sustinere, te astept cu daca nu sint cuminte.

O pentru Hopes, care ne urmareste din umbra.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

La Multi Ani TZUNI!!!!!!
Te pup si eu si iti urez un an mai frumos ca niciodata!!

Fetele,v-ati hotarat cum vreti sa fiti in echipe?Asta daca vreti echipe.Ideea cu o singura mare echipa inseamna de fapt subiectul inainte de concursuri,unde fiecare raporta,se facea podiumul si gata.
Daca facem un nou concurs...inseamna echipe.

Daca se merge pe varianta concurs eu as propune echipe mici,de doua trei fete,duüpa target.
Adica eu am 4 kile la target,mi s-ar parea ok sa fiu in ekipa cu Bfly sau Mercedes,care au targeturi asemanatoare,aproximativ aceleasi probleme cu greutatea...
zic si eu...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Zuzule,bine ai mai venit pe la noi,ce face fata?
Hai la concurs,te rooooog...facem ekipa?

Va pup,pe maine seara!

Edit : m-am mai uitat odata si am vazut tot ce sarisem pana acum,inclusiv mi-am acordat si mie o floricica ca am uitat marti sa-mi trec raportul

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Facem Mamicutz cum sa nu. Sper sa ma mobilizez mai bine de data asta mai ales ca vara-i aici deja.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Heeeei, grasutele mele dragi!

Zuzilici, gata, ne luam de par daca nu ne tinem de treaba! Trebuie-musai sa ne mobilizam. Hai sa incepem cu mancare sanatoasa raportata zi de zi (pe cat posibil) aici. Ce spui? Si sa incepem sa mai si alergam. Tu cu cainii, io cu.... mp3-ul
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

In primul rand iti urez si eu LA MULTI ANI! sa ne traiesti si inveselesti ca si pana acum si sa-ti dea D-zeu tot ce-ti doresti.
In al doilea rand, meniul meu de azi suna cam asa:
md- cafea cu lapte + 1 felie de paine cu sunca de pui si branza mozzarella (o felie subtire de vedeai prin ea).
P - Spanac cu miel
C - salata de salata cu ridichi
G - 1 mar daca reusesc sa-l manac.
Ceai de papadie + apa

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

De data asta am intrat mai devreme. Am ajuns acasa dupa o zi plictisitoare. Azi nu am avut chef sa fac nimic la birou (si aveam o gramada de treaba!!!). Probabil este si starea mea( mi-au venit "rusii" aseara), asa ca azi nu prea m-am simtit bine.

De mancat am mancat cam asa:
- dimineata nu am rezistat si am mancat o felie de chec (din ce a ramas de la Elene)
- pe la pranz am mancat 200 grame de branza vaci slaba cu 4 castraveti
- pe la 17.00 am mancat un iaurt (450 g.) cu 0% grasime
- acasa am mancat 3 feliute de parizer din piept de pui, cu putina branza si binenteles (dordia draga mi-ai facut-o...) am terminat o punguta (inceputa aseara) de snaps nuggets (un fel de biscuiti). La final am mancat un baton Fitness {90 calorii ). Cred ca din cauza rusilor am simtit ingrozitor nevoia de dulce. Asa ca fetelor astept.

In ce priveste echipele, cred ca ar fi bine daca am face echipe de maxim 2 fete, dar cu targeturi in asa fel incat fiecare echipa sa aibe targetul final apropiat cu al celorlate echipe. In asa fel poate toate echipele vor iesi la final pe primul loc. Este doar o idee. Oricum eu ma supun majoritatii.

Fetelor, off-topic, stie vreuna dintre voi (ma refer la fetele din Romania) unde poate fi gasita D-na dr. RADU, se pare un mare medic alergolog? am inteles ca ar avea o clinica sau un laborator?

Va las acum , dar poate intru mai tarziu sa vad ce ati mai scris. Merci mamicadulce pentru targetul trecut la mine.

Pupici tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna sera mamici.

Sincer...eu am obosit cu organizarea concursului....ca vad ca nimeni nu zice nik. Toata lumea propune si nimeni nu dispune. Cand va hotarati....ok, dar eu nu cred sa mai particip...pt ca de azi incep tratament cu Utrogestan, no-spa si poate chiar elevit. Se pare ca...nu e asa roz...si...nu imi permit sa pun in pericol sarcina. Va rog sa ma iertati, dar...va voi urmari atent si voi fi in continuare Calaul vostru.
Aseara am avut o scurgere roze si...atat si preventiv voi incepe acest tratament. Sper sa nu fie nik grav.

Va poop si mai vb!

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Uitam sa-i dau cateva sora'mii pt abaterile de azi!!!

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput