Nou stil de viata (141)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

LA MULTI MULTI ANI TZUNI! SA NE TRAIESTI, SA FI SANATOASA SI IUBITA! SI IN ANUL CARE INCEPE AZI SA TI SE IMPLINEASCA CELE MAI INDRAZNETE VISE!
Si doua pupicuri apasate de la baietii mei!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Dordia, si restul fetelor: nu am vrut sa fac nici o aluzie la echipa albastra, Doamne Fereste. Imi pare rau daca asa s-a inteles. NU, eu sugeram doar ca orice schimbare in forma concursului ar fi binevenita, atata tot. Si in continuare ma gandesc ca ar fi bine sa fie echipe numai de 2 fete sau chiar individual, poate ne motiveaza mai mult. Sau, am putea trage la sorti echipele, ce ziceti?

Si sunt datoare cu o urare intarziata din cauza neuronilor mei inca gripati:

FELICITARI ALBASTRELELOR!!!!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

LA MULTI MULTI ANI TZUNI! SA NE TRAIESTI, SA FI SANATOASA SI IUBITA! SI IN ANUL CARE INCEPE AZI SA TI SE IMPLINEASCA CELE MAI INDRAZNETE VISE!
Si doua pupicuri apasate de la baietii mei!

MAI 2007

Multumesc, cornelia! Si le multumesc si baietzeilor tai!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Neatza!

Uitam, Dordia, ma incred in bicele tale. Esti pregatita?

Daaaa, abia astept....sunt Calaul de serviciu!!!Hi,hi,hi!!!

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Tzuni drag !

Mama, mama ce mobilizare pe aici !

Meniul de azi :
- cafea neagra si o clatita cu nimic
- mincarica de dovlecei si o felie de jambon. un iaurt simplu
- salade lyonnaise (adica salata verde amestecate, crutoane, ou, jumarele prajite). salata de fructe

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

Gata fetele....am revenit pe baricade...azi dimi cand m-am suit pe cantar....soc: 0.500 gr in plus. Dar cred ca neiesind afara si mancand ceva seara (orez cu patrunjel si un pic de mancarica de conopida) s-a vazut dimi la cantar. Azi sunt cumintica..
MD: incercare de a manca un iaurt 0% cu cereale dar...nu am putut asa ca dupa 2 linguri am abandonat si am balotat 2 felii de sunca cu o feliutza subtiiire de branza si o rosie.
P: Pui la tava cu rosie si castravete
S: Sper o salata de varza cu patrunjel.
2L apa plata cu lamaie.

Acuma sa uram::: Budatiaca, budatiaca....aaaa...buuuu...aaaaaaniii" (este cantecelul de "La multi ani" in limbajul lui fi'miu) Sa fii sanatoasa in primul rand si la punga groasa, sa ai parte de tot ce e mai bun in viatza si tot ce iti doresti sa reusesti sa realizezi! Te pup

InaC nici nu m-am gandit la cine a spus dar....in nici un caz nu m-am suparat ca nu imi sta in fire.
Mercedes problema cu nouvenitele este veche si pe larg disputata peste tot pe forum. Si eu cand am venit pe forum la orice subiect ma bagam eram oarecum ignorata...pana cand am activat suficient si am citit si m-am implicat si pana la urma m-au bagat in seama si de multe ori am senzatia inca ca sunt ignorata dar....nu ma consum ca viata e frumoasa si...nu are rost sa ma mahnesc pt niste fleacuri.
Delidana ma bucur ca ai revenit la stilul tau sanatos de viata.
Mamica Dulce nu ai modificat corect la mine!! Ti-am zis ca...eu la ultimul raport am raportat 87.7 adica 300 gr in plus avand la precedentul 87.400. daca esti dragutza sa modifici...plssss!
Iar procentul nostru e 101.6% cu un total de 15.2 kg.
Ms mult!

Va poop si mai intru cu un ochi sa vad cui mai atribui

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Haideti sa facem mai repede echipele si sa incepem ca eu numai cu incurajarile voastre reusesc sa ma mobilizez.

De cand s-a terminat concursul mananc non stop.
Am si SPM. Tocmai am mancat o felie de paine(uscata, de secara)cu ulei condimentat.

Partea buna e ca fac antrenament cu gantere.
Partea rea e ca baietelul meu a facut varicela.

Ce ziceti de propunerea pe care v-am facut-o cu organizarea echipelor de catre fetele din echipa castigatoare?

Mergi la inceput

Eu de data asta...propun sa facem un concurs individual , fiecare sa fie pe cont propriu si sa fim ca o mare echipa. Adica sa ne mobilizam impreuna, sa ne biciuim () reciproc, sa ne laudam reciproc etc dar...sa concuram separat.

Eu una nu stiu daca voi putea da jos ceva deci...nu as vrea sa incurc vreo echipa. Eu o sa mananc sanatos si daca pot da jos...ok daca nu...nu. Deja....am stari de foamete si va tb sa manac mai des si mai consistent asa ca...nu stiu in ce masura voi putea slabi. Dar ma stradui si om vedea ce-o iesi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

dordia2000- parerea mea e sa mananci cate putin cand ti foame asa sa nu sufere nici bebe si nici mami.

Mergi la inceput

Mercedes asa ma gandeam si eu sa bag fructe intre mese iar mesele sa fie obligatoriu 3 si sa reusesc sa imbin si lactate si legume si carne intr-o zi. Sa speram ca o sa imi iasa.

Mergi la inceput