Nou stil de viata (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Multi ani traiasca/, multi ani traiasca/, La multi ani, Tzuni mic si drag si pisicos si subtirel si inimos! Sa ne traiesti o mie de ani!

Mamicadulce, am spus ca simt nevoia unei pauze, in ideea de a reveni apoi in fortza. Atat.

Zuzilici, am planuri multe pentru vara asta, inclusiv sa merg la mare. Sanatosi sa fim, ca sa le putem face pe toate.

Fetelor, nu sunt suparata/neglijata sau mai stiu eu cum. Si nici nu simt ca cineva ar fi suparat. Haideti, concentrati-va pe concurs si pe slabit. E tot ce conteaza.
O pentru fiecare.

Uitam, Dordia, ma incred in bicele tale. Esti pregatita?

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Bfly- deci hai sa spun ce simt- atata timp cat eu nou venita incerc sa ma integrez prin comunicare si unelele sau altele( f. multe exceptii)nici macar nu mi ureaza un bun venit sa nu vb de cateva cuvinte,eu cel putin m am simtit in plus si cred ca nu sunt singura. Dar precum am spus eu continui in continuare sa slabesc indiferent daca vor fi sau nu echipe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mercedes, bine faci.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI, TZUNI!
Sa ti se indeplineasca dorintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani Tzuni - mic si drag si scump si grasunel si pisicos!
Succes in toate! Sa fii fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Dordia, tu ai un spirit de conducator si avem nevoie de tine aici .
Numai sa faci tu fata ca prioritatile tale se vor schimba cat de curand. Stii bine cate schimbari se intampla in corpul unei femei gravide si de aceea imi e greu sa cred ca daca esti sanatoasa poti slabi. Cel mult poti sa te mentii la greutatea de acum pentru cel mult trei luni.

Ma gandeam ca fetele din echipa castigatoare sa castige si dreptul de
a forma noile echipe si ele sa fie sefele de echipa.
.

Ma speriase putin monotonia care s-ar fi putut instala daca am fi avut echipe asemanatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare. Am vrut sa intru sa scriu mai des dar zilele astea nu am reusit de loc.

Eu am mancat numa tampenii dupa ziua copiilor si vad ca nu ma ingras, chiar slabesc, deci se pare ca imi priesc.

Tzuni, la multi ani, de asta esti tu deprimata si nu vrei sa-ti declari greutatea... E ziua ta! Cunosc sentimentul... Ziua mea e intotdeauna prilej de depresie mai mult sau mai putin severa. Azi ai scuza, dar de maine inapoi pe baricade!

Noi am tinut ziua pruncilor impreuna la o casa a unor prieteni. A fost o nebunie cu 24 de adulti si 13 copilasi, nu s-a stat o clipa. Lui Timi i-am luat motul si i-am taiat turta. A Ales banii, celularul si seringa. Numa bine cand am terminat cu gratarit, mancat, torturi, suflat lumanari, turta, mot poze etc a venit ploaia. Putea sa mai intarzie dar a fost bine si cele 6 ore de soare pe care le-am avut.
Pentru cine doreste sa vada am pus poze: http://good-times.webshots.com/album/559160261ZvdvUr

Felicitari albastrelor! Ati depasit targetul! Nici cu verzuliile nu mi-e rusine, apoape ca si-au atins targetul!

Va pupez si incerc sa intru mai des.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Heeeei, grasutele mele dragi!

Multumesc frumos pt urari! Sper sa fie frumoasa ziua de azi. M-am imbracat in roz - arat ca o acadea, dar face bine la moral !

Si de azi incepe restul vietii mele....

Asa ca: am gatit aseara mancare dietetica, am pus-o la sufertas si iata ce pap eu azi:

D: 200 ml kefir + 2 linguri de ovaz
P: orez natur cu o bucata piept curcan si legume la abur
S: o salata de cruditati cu nuci si migdale

2 l de apa si voie buna - OBLIGATORIU !!!!

ina c, ma bucur mult ca ni te-ai alaturat si sper ca te simti bine aici, alaturi de noi!

anky, las ca voi care mai aveti copii aveti o justificare pt kilele in plus. Si inca una fff buna si frumoasa. Kilele mele, insa, is rusinoase: chipsuri, McShit-uri si alte tampenii...

violeta, multumesc frumos pentru urari si....spor la slabit!

Zuzilici, gata, ne luam de par daca nu ne tinem de treaba! Trebuie-musai sa ne mobilizam. Hai sa incepem cu mancare sanatoasa raportata zi de zi (pe cat posibil) aici. Ce spui? Si sa incepem sa mai si alergam. Tu cu cainii, io cu.... mp3-ul

Delidana, aseaza mi-am sters de praf mp3-ul de jogging si promit sa incep treaba! Tu mai ai inca halva?

Mephala, multumesc pentru urarea frumoasa! Azi sarbatoresc cu mancare dietetica si 2 l de apa. Ce-ti mai fac puii?

Bfly, ce grupa sanguina ai? La B3 maslinele cica ingrasa. Desi ....nu prea cred. Io am B3 si sunt fana masline!

Puskin, multumesc pt mobilizare si incurajari! Trebuie sa fac ceva , ca e grav unde am ajuns!

Mamica dulce te pup si pe tine!

Justasmallkiss, ma bucur ca esti bine, ca mai treci pe la noi si ca faci scoala de soferi! Mie-mi place la nebunie sa conduc. Sper ca si tie!

Crystina? Pe unde esti? Esti bine?

Mik astept cu interes poze. Si meniul tau - ca intotdeauna super-delicios!

Khristin, n-ai mai dat de multa vreme pe la noi....

Sigrid, si tu esti destul de absenta. Cum stai cu kilogramele?

Roxa-boxa, sa stii ca iar ma "mananca" treaba cu tatuajul!

Nastad, cum mai faci fata ritmului de viata? Cred ca esti ffff obosita...

Dordia, Diana Mirela, Mercedes, Doroty, Miag, Andreea, Nastad, Carolinah, Cristina_c, Indra, olo, Cookie, Daria, Gusta, Hopes, Cornelia-laura, DianaR, Adrianafedorca, Adameasca, Adelapop ...va pup pe toate si spor la slabit!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Tzuni, la multi ani, de asta esti tu deprimata si nu vrei sa-ti declari greutatea... E ziua ta! Cunosc sentimentul... Ziua mea e intotdeauna prilej de depresie mai mult sau mai putin severa. Azi ai scuza, dar de maine inapoi pe baricade!

Nu sunt deprimata deloc, sa stii! Ca dovada, uite ca declar: am 32 de ani si 67 de kile! Delidana, ai avut o premonitie...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Haloooo!!!

Eu...fiind gravidutza care inca doreste sa mai scape de 2 kilo inainte de a incepe sa pun...ma simt aiurea si daca target-ul meu e prea mic..imi pare rau si ma puteti exclude fara probleme. Eu voi incerca in continuare sa imi ating scopul cu sau fara concurs.
Deci las la altitudinea voastra daca ma primiti sau nu in concurs in conditiile in care vreau sa dau doar 2 kg jos.

Iar faptul ca mi-am pus un target pe care l-am depasit...nu am facut-o pt castigarea unui concurs ca in fond....am castigat kg minus si nik altceva. Target-ul l-am pus in functie de concursul precedent unde nu mi-am atins target-ul si unde mi-am dat seama ca mai mult de 3 kg pe luna...imi e cam greu sa dau jos. Dar organismul a lucrat si s-au dus mai mult de 3 kg...si nu cu mult.

Acestea fiind zise...tot nu mi-ati raspuns daca v-as fi de ajutor la serife dar...daca e o pb ca sunt gravi sau ca nu pot intra f. des sa fac modificari...nu e nici un bai. Inteleg si respect decizia voastra.

Va poop si spor la slabit!!! Eu tot cu in mana stau asa ca...nu scapati de mine asa usor.
Noapte buna tuturor!!!

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

vaaaai, dordia, ce prost ma simt...nici intr-un caz nu am facut referire la tine...scuzeee din nou, daca am fost inteleasa gresit.

propun sa lasam deoparte discutiile sterile si sa ne organizam pentru ca timpul zboara.
eu propun tot echipe de 4 si cit mai apropiate ca target, de exemplu.

Sa propuna fiecare dintre noi o varianta si la sfirsit vedem care e majoritara, ce ziceti?
Mercedes!

O zi buna!

si nu lasati sa se uzeze subiectul pentru ca nu va va stimula apoi!!!
Deci, SERIOZITATE MAXIMA!!!!!!!!!!!

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput