Nou stil de viata (141)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai dar ce e linistea asta....heeeeiiiii mai iesiti din frigidereeeeeeeeeeeee!!!! Ca va astept la colt ci Biciul in mana!!!

Deci...liniste si pace...

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

doroty- votez pentru oricare din cele trei variante. Acum serios si eu am simtit de parca as fi in plus pentru unele pe aici dar... nu conteaza important e ca avem acelasi tel- sa slabim.

Fetele felicitari pentru cele care ati slabit eu zic ca merita efortul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

In sfirsit am ajuns la sala azi. Dar cind am ajuns acasa de la servici a inceput sa ploua si iar ma gindeam ca s-au dus pe apa simbetei planurile mele "sportive" asa ca am prestat niste abdomene la saltea (100) cu gindul ca se opreste ploaia. Si s-a oprit!
Am facut o ora si un pic de si bicicleta eliptica iar acum astept sa se faca niste copane la cuptor si profit de timpul ramas pina sint gata ca sa va scriu citeva rinduri.

Ma simt foarte bine, parca am fost sa-mi incarc bateriile nu sa mi le descarc, pina si starea mea de balonare s-a mai ameliorat.

Am aruncat un ochi pe lista si vad ca saptamina asta nu s-a dat nici un ceea ce foarte bine.

Asadar, am revenit pe baricade.

Dordia, mersi pentru bice si Carmen, mersi pentru incurajare.

Tzuni, hai, te astept si pe tine in clubul sportivelor!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Am si eu o dilema! Maslinele ingrasa???
Mie imi plac foarte mult, mai ales simple, fara a le pune in salate sau alte combinatii.

Si mai am o nelamurire. Mercedes cum adica "ai fost cam in plus pe aici pt unele"? Cum ar fi trebuit sa se comporte fata de tine?

Mergi la inceput

Bfly, daca intrebai de inghetata, dulciuri, pizza, etc, iti spuneam ca ingrasa, insa maslinele...nu cred ca are rost sa te stresezi pe tema asta. Si eu maninc destul de regulat, din cele verzi si pot sa-ti spun ca nu din cauza lor m-am ingrasat.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

fetelor, ca sa nu ne certam, hai sa facem echipele in functie de target, in asa fel incit fiecare echipa sa aiba acelasi target.Cistiga echipa care a slabit cele mai multe kilograme.Mi se pare mai motivant asa decit sa-ti pui un target de 2 kilo, sa slabesti 3 si sa fii cistigator, ce ziceti?

Eu am suferit la concursul trecut cind am slabit mai mult, insa am pierdut pe ultima suta din cauza targetului.

Sa nu dati cu rosii pentru ca nu mai vin cu nicio idee! ( am fazut pe forum fete desfiintate datorita parerilor proprii, de asta mi-e frica mereu sa scriu)

va pup pe toate!

sa nu credeti albastricile ca nu va vreau, insa daca multumeste pe toata lumea eu sunt dispusa sa fiu in orice echipa.

ina C

Tzuni , , asta pentru ca datorita tie am venit la Nou stil de viata.Mi-ai scris la subiectul deschis de mine si te-am urmarit, iti mai amintesti?
Tot pentru tine !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina C

Sa nu dati cu rosii pentru ca nu mai vin cu nicio idee! ( am fazut pe forum fete desfiintate datorita parerilor proprii, de asta mi-e frica mereu sa scriu)

ina C

Te referi la forumul Desprecopii in general sau la subiectul acesta?

Mergi la inceput

Delidana mersi de raspuns!
M-am mai linistit! Nu-mi plac maslinele verzi, ci doar maslinele negre, dar nu cred ca e vreo diferenta la calorii.
Bag masline de-acum!

Inutza nu cred ca ar fi normal si corect sa fii "desfiintata" din cauza ca iti spui parerea. E normal sa se discute si sa se ajunga la un consens. Doar asta e una din functiile forumului ca instrument de comunicare, nu?
Nici eu n-as avea nici o problema daca as face parte din oricare alta echipa. Spun doar ca prefer albastricile. Cu toate astea n-ar fi chiar asa de rau sa lasam un factor obiectiv, cum ar fi categoria de target, sa departajeze echipele. Probleme ar aparea atunci cand ai 6 fete cu acelasi target. Cum le imparti in echipe? Inevitabil trebuie sa combini. Singura solutie ar fi sa propunem intervale. De exemplu: 4-6 kg, asa cum sunt categoriile de la greutatea corpului pe prima pagina a subiectului.

Mergi la inceput

Bfly, mi-am amintit ceva referitor la masline: s-ar putea sa retii apa daca maninci prea multe odata si daca sint prea sarate. Mie mi s-a intimplat dar nu stiu sigur daca era de la masline pentru ca am avut perioade in care mincam destul de sarat.

Mergi la inceput

Aaaaaaaa...nu-mi fac probleme in privinta mancatului sarat Delidana. Am uitat sa specific: imi plac maslinele negre si nesarate. Asa caut intotdeauna sa cumpar. Daca sunt sarate nu le pot manca si in general nu-mi place sa mananc sarat. Dulcele e gustul preferat. Din nefericire pentru mine, dietele astea exclud prajiturelele sau alte chestii dulci.

Mergi la inceput