Nou stil de viata (141)
Raspunsuri - Pagina 29
anky spune:
Bfly,stai linistita ca si copiii mei intorc casa pe dos in 2 minute
,string mereu dupa ei si tot nu se vede.
Roxanicea,pe unde stai in Cluj,eu am stat in Grigo.Mooammaa...ce pofta mi s-a facut de o pizza de la Croco
.
Hmm..salata Versace la Marty..no inca pe aia n-am incercat-o da o voi incerca cind vin acasuca,poate iti faci un pic de timp si mincam impreuna,ce zici...?
Apropo,s-a deschis ceva sala misto de fitness,unde faci tae bo?
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Delidana spune:
Tzuni, as vrea eu sa vin da' ramin cu vrutu'.
Sa cinti si pentru mine....last Christmas I gave you my heaaaaart....
Mamico, oricit mi-ar place raportul ala cu floricica, iti spun sigur ca nu-l merit.
Am declarat azi dimineata 69 kg, deci porcu' ma maninca saptamina asta.
Iar ma simt super umflata, nu stiu ce naiba am dar weekendul viitor imi vin rusii, poate scap pina atunci de starea asta. Imi este ingrozitor de cald, sint 33 de grade Celsius la 10 noaptea, umblu cu sticla de apa dupa mine peste tot, am apa in toate camerele cu exceptia baii, in rest e plin de sticle de plastic si tot beau si beau si parca mai tare ma umflu. 
Roxanici-bombonici, imi pare bine sa te mai citesc. 
Monica, bine ai venit si spor la slabit!
V-am pupat.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by ina C
mamidestefan, stiam eu ca esti foarte prompta, dar mi-ai depasit asteptarile!
pupici, ina C
Target : 3 kg
multi ..esti o draguta 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mamidestefan spune:
Se pare ca trebuie sa fac o listutza ..
ca trebuie sa raspund la mai multe mesaje ![]()
tumpi,monicapirvu Bine ati venit 

Delidana Multumesc 
Zuzilici,andre_ea,doroty,Bfly Va multumesc mult
cornelia_laura De www.download.com/3000-2250-10007677.html" target="_blank">aici poti descarca winrar-ul ..cu care se descarca fisierele alea .
doroty Merci mult
.Cu sportul nu m-am omorit pina acum ..din cind in cind cite 40-50 min de bicicleta eliptica ...dar de vreo saptamina mi-am facut abonament la eletrostimulare HOT .
Mamica_dulce Targetul general 62kg (Cred ca as arata super bine la 62 de kg ..daca s-ar tonifica si toata carnitza de pe mine
..dar asta se obtine cel mai greu )
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cristina_C spune:
Anky
. Wow, stai super cu greutatea, chiar si la 55.6 - greutatea asta am avut-o ultima oara acum 5 ani, inainte sa raman gravida. Acum ma chinui sa trec sub 60.
Ce gust are iaurtul cu soia (presupun ca de soia
)? Pe la voi se gaseste kefir? Eu am incercat toti kefirii de pe aici si am gasit unul pe gustul meu decare nu ma mai satur.
O seara placuta tuturor!
Zuzilici spune:
Salut gagici!
Ce multe ne-adunaram... se vede ca-i zi de raport. ![]()
Mamicutz mersi de
. Abia astept sa scap de el. Te pupic si spor la slabit.
Tzuni distractie placuta la concert. Official azi am febra musculara. Ceea ce e chiar
ca de mult n-am mai simtit asa ceva.
Tu ce-ai papat azi pana la urma?
Roxana e valabil si pentru tine. Distractie maxima alaturi de sot si cine mai merge cu voi la concert.
Delidana ce sa mai zic cred ca te 'scurgi' prin casa de cald ce e...si cand ma gandesc ca mai si alergi... asta ma mobilizeaza si pe mine in ultima vreme. Sper sa ma tina.
Carmen esti bine?
Doina normal ca ma gandesc la tine.
Sanatate multa lui Doruletz si sa speram ca-i scade febra cat mai curand. Cati dintisori are?
Mik spor la slabit, cu toate ca sincer eu nu prea vad unde-s grasimile astea de care te plangi. Ai vreo oglinda in aceea care deformeaza??? 
Monica bun venit in gasca noastra. 
Meniul meu de azi
md- o felie de paine cu mozzarella.
P - spanac cu oaie
C - salata si conopida cu dipping sos
Apa si ceai de papadie.
O zi buna tuturor.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
anky spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Anky. Wow, stai super cu greutatea, chiar si la 55.6 - greutatea asta am avut-o ultima oara acum 5 ani, inainte sa raman gravida. Acum ma chinui sa trec sub 60.
Ce gust are iaurtul cu soia (presupun ca de soia)? Pe la voi se gaseste kefir? Eu am incercat toti kefirii de pe aici si am gasit unul pe gustul meu decare nu ma mai satur.
O seara placuta tuturor!
Cristina,inca nu am mincat din iaurt,miine dimineata vreau sa maninc.Este kefir si pe aici insa eu maninc doar iaurt cu 0,1% grasime.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
violeta70 spune:
Buna seara!
Tumpi si Monica bine ati venit si spor la slabit!
Tumpi parerea mea este ca 7 kg este cam mult intr-o luna. Ideal ar fi cam 1 kg pe saptamana, deci vreo 3-4 kg pe luna. Dar acum depinde de organismul fiecaruia. Oricum succes la mai multe kg. in minus.
Dordia draga, nu cred ca acum sunt indicata sa-ti fac morala, dupa cum ai vazut am in listuta un 

. Dar voi scapa eu de el!!!
. Apropo, cand mergem la sala? maine sau joi?
Meniul meu de azi:
- 2 pere, un mar, un iaurt (450 g) cu 0% grasime, iar seara (19.30) cam 150 g. branza cu cateva felii de sunca de pui si ceapa rosie.
- 2 cafele + 3 litri de apa (2 cu lamaie)
- un baton Fitness.
Tzuni petrecere frumoasa la concert maine. Abia asteptam sa ne povestesti.
Pup toate fetele si spor la slabit! 
Cele 2 surioare, la final invingatoare
"Dordia-Violeta" 
tumpi spune:
quote:
Originally posted by Bfly
Am revenit!
Bun venit noilor fete mamicadestefan, tumpi si monica!
Tumpi sau Monica vreti vreuna cu mine in echipa in cazul in care nu apare Miag?
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
Roxana, ma alatur cu cea mai mare placere, dar sa-mi spui regulile ca sa putem face o echipa pe cinste.
Mamica dulce puteai tu sa te uiti mult si bine cu lupa ca nu ma gaseai pe lista
Violeta,doamne fereste sa vreau sa slabesc 7 kg intr-o luna, aceste kg sunt ceea ce vreau eu sa dau jos,nicidecum toate intr-o luna.
Eu azi am mancat dim un castron de musli combinate cu cereala + lapte si cafea.Defapt si un capuccino dimineata pe drum ca eram capiata de somn si nu rezistam pana ajungeam acasa.La pranz am papat niste crochete de peste si calamari pane + salata, acum nu-s cat de bine e ce am papat ,dar pana maine dimineata nu mai pap.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)