Nou stil de viata (141)
Raspunsuri - Pagina 28
mamica dulce spune:
Buna fetele...ia aruncati un oki pe lista sa vedeti ce darnica am fost cu purceii![]()

Ruxandra...felicitarile mele pentru cat ai slabit,in poze arati super!Cum te simti?A prins politia hotzii?
Va pup,ma duc sa mananc o salata si sa ma culc putin,aici e o vreme infecta,asa de frig si vant si ploaie ca nici n-am mai dus opilul la gradinita..
Mamidestefan te rog sa dai targetul general(adica cat vrei sa slabesti in total,nu numai la concursul asta,daca te uiti in lista cu categoriile e cifra trecuta cu rosu in dreptul fiecarei fete.Cu albastru e greutatea de start.
tumpi m-am uitat cu lupa dar nu te-am vazut trecuta in lista ,spui ca ai slabit 200 g..dar de la cat iubita??Zi repede sa te trec!!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
roxana1974 spune:
Iooi, tulaiiii Doamne ce-i aici? Bai, ce pohte mai pohtim cate unii
doroty
. Si eu am poftit la uleiul condimentat de pe niste legume la borcan, dar m-am abtinut tare si i-am dat drumul pe canal. Mai bine la gunoi de cat la mine pe
. Si asa m-am umflat de cand ma duc la tae bo, cred ca asta-i prima faza, dupa care ma dezumflu...sau asa sper...deocamdata astept si eu rudii si o salata Versace de la Marty Cafe 
Tzuniiii, io-s lovita rau in aripa, sigur e ceva in atmosfera!!!
Stii ceva gagi? Sa stii ca vin joi la concertul lui George Michael! Cu barbat cu tot...ce zici? Mergi la concert?
Bfly spune:
pe la voi, intr-un final...
Doresc un mare
pentru toate sarbatoritele din ultima saptamana, mai exact Tzuni si InaC (daca am omis pe cineva imi cer scuze). Fetelor sa fiti sanatoase, fericite si iubite, cu spor de viata si slabit! 
Of of of...observ ca am ramas codasa si posibil singura...![]()
Miag unde esti? Mai vii sau ma lasi singurica? Daca tu nu vii atunci ori fac echipa eu cu mine, ori renunt la concurs de data asta!
Dordia acum am apucat sa citesc din urma si nu pot sa spun decat ca imi pare rau pentru faptul ca nu era bb pana la urma, dar sunt sigura ca in curand se va intampla! 
Doroty am retinut si eu retetele tale cu masline...
Cat de curand le voi incerca. Macar una din ele, mai ales ca sunt fan masline.
Fetele trebuie sa plec...revin mai tarziu
pe toate!
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC 
Mercedes spune:
mamica dulce- te rog sa mi pui si mie pe listuta targetul final la 65 de kg unde sper sa ajung pana la toamna.
mamica dulce spune:
Mercedes,am modificat,
Bfly...raportul tau de inceput de concurs?
O asteptam pe Miag sa spuna daca mai vrea la concurs,daca nu poate gasesti alta partenera care vrea sa inceapa de azi-maine sau te lipesti la o echipa cu target mai mic,de 6-7 kg.Ce spui?
Cert e ca a fost un raport tare palpitant,cu multe floricele si purcei si chiar doua schimbari de categorii (mimi dumy si subsemnata![]()
Acum trebuie sa plec si daca se deschide subiect nou pana diseara pe la 7-8,noua serifa trebuie sa actualizeze doar de aici inainte,in rest e totul la punct.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
nastad spune:
Bun venit fetelor noi si spor la slabit!
TZUNI 
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
dordia2000 spune:
MamicaDulce multumim pt modificari 
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
doroty spune:
Dordia , am terminat-o cu poftele, gata.
Greutatea la care visez sa ajung este 69 kg.
E o indrazneala din partea mea ca de 10 ani nu l-am mai avut pe 6 in fata la greutate.
Fac niste exercitii de aerobic dupa un dvd cumparat acum doua luni cu revista "Beau Monde".Sunt foarte eficiente pentru partea de sus a corpului.Ma simt bine, transpir mult dupa ce le fac si mi-e foooooarte foooooame!
Bfly spune:
Am revenit!
Bun venit noilor fete mamicadestefan, tumpi si monica!
Tumpi sau Monica vreti vreuna cu mine in echipa in cazul in care nu apare Miag?
Daca nu, mamicadulce sa stii ca ma alatur oricarei echipe care vrea sa ma primeasca. Imi cer scuze ca n-am avut timp mai devreme sa raportez: 73.5 kg...aveam de gand dar au aparut oamenii cu mobila!
La mine in casa e o harababura de nedescris! Ne-am facut mobila de dormitor si acum o monteaza lucratorii. Copilul plange de foame si sotul cauta saltea de pat prin oras. E galagie si toate-s aruncate peste tot! Va dati seama cum ma simt!
Va
pe toate si spor la slabit in concursul asta!
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC 
anky spune:
Doroty,masina o primesc in iunie,cred ca mai dureaza cam doua saptamini.Nu mai am rabdare,abia astept sa ma aventurez cu ea
.
Referitor la Christmas Eisland imi place doar ca idee
,eu locuiesc in Olanda.![]()
Cristina,ma bucur ca esti cu mine in echipa
.Mi-am cumparat azi iaurt de soia,sper ca e bun,nu am mai mincat pina acum.
Raportez stagnare,sint cu rusii pe cap.
Vad ca la mine in listuta e gresit,am 55.6 gr nu 53.6,as vrea eu..
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"