Nou stil de viata (141)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna dimineata si spor la slabit!

Tumpi, bine ai venit si alaturi de noi sigur vei reusi sa slabesti.

Mamaidestefan , bine ai venit printre noi.Ti-am vazut pozele dinainte si dupa superdieta.E un rezultat spectaculos.Reusesti sa faci si ceva sport?

Puskin, imi pare rau ca ai fost pradata.Credeam ca numai noi suntem o tara de hoti. Dar tot de abia astept sa vad si eu Praga.

AnkY, ti-a sosit masina? Cand ai timp si chef sa ne povestesti cate ceva despre locul indepartat unde locuiesti.Marturisesc ca e prima oara cand am auzit despre insula aceasta si am cautat-o pe harta.

Cornelia, nu mai manca sarat daca retii apa.Branza telemea e printre alimentele cu cea mai mare concentratie de sare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Raport: 74 kg, adica + 500g.

Sunt in asteptarea rusilor si mananc in nestire.

Am avut un borcan de tofu in ulei condimentat.A fost delicios.Dar nu m-am indurat sa arunc uleiul si de cateva zile mananc paine cu ulei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, nu, nu greseti. La mine spargerea a fost in noiembrie, au scotocit dupa bani, bijuterii (au luat tot ce semana a aur, perlele si alte pietre nu le-au placut) si au desfacut toate cadourile de Craciun pregatite. Au furat dintre ele un mini-laptop cu Dora Exploratoarea.
Puskin, teoretic ar trebui ca asiguarile sa-ti ramburseze tot (reparat usa, aparatele furate) pe baza de factura. Curaj !

Meniul de azi :
- cafea neagra si piine prajita cu dulceata
- o felie de priptura de porc, salsifis. un iaurt simplu
- salata de cruditati cu anchois. fructe.

Eu nu ma inscriu in concurs, o sa incerc sa mai pierd putin din greutate, dar mie nu-mi reuseste sa pierd mai mult decit citeva grame pe saptamina.
Pina una-alta eu tot grasa ma vad in oglinda.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Cornelia, imi place!

Menu de azi:

MD: o foaie de salata verde cu muschi tiganesc, salam uscat si cascaval ( a ramas de la petrecere)+2 cafele
P:o salata din 4 rosii mici cu putina brinza feta+un iaurt
C: salata verde cu rosii, brinza si sunca

in rest multa, multa apa!

Sunt convinsa ca vom reusi!

Te rog mai spune-mi odata cum sa pun semnatura...stiu la profil, semnatura, dar nu mai stiu cum o copii.

mai vb diseara

ina C

Target : 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

doroty, stiu foarte bine ca ai dreptate cu sarea. Nu gatesc sarat si nici nu pun in farfurie sare decat rar dar intradevar mananc branza, cascaval, mai scap un mezel si de obicei pun sare in salata, am impresia ca altfel nu merge. Am sa incerc incepand de azi sa renunt de tot la sare. Sper doar sa nu ma ia cu ameteli ca eu si asa am tensiunea 9.

Meniul de azi:
MD: cafea, ceai si atat ca am avut treaba multa
P: 1 Activia de baut, 1 felie de paine, 2 castraveti si o rosie fara sare
C:piept de pui fript si legume fierte

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicapirvu spune:

Sunt nou venita. Ma pot alatura grupului vostru? Trebuie sa raspund la intrebari?

Multumesc

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Tzuni ia ia tu niste pe spinare si revino-ti la dieta sanatoasa.

Doroty maaaaamaaaa asta da abatere: auzi"ulei cu paine" ...otrava curata... ia un set de sa-ti treaca rapid poftele astea nesanatoase...

Stau la pandagata sa va daca mai intrati prin balarii.

Eu...am fost cumintica...dar....asa m-as infige in niste covrigei cu parmezam....dar....lasa ca....sa ma autoflagelez...parca....nu merge. Plus ca...ma trage surioara mea de urechi daca o iau pe aratura. Violeta!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Intru si eu repede cu raportul: 69.8kg, deci -200g. Dar sport cam lipsa in ultimul timp si dezmatz in weekend ( nimic special, doar mancare mai multa).

Va pup, revin mai tarzior ca am treaba acum.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
Si eu la raport : -400g, deci 69,8 kg si am schimbat si categoria cu ocazia asta.
Eu sunt super stresata cu lucrarea si examenul de licenta,asa ca din lipsa de timp o sa intru doar saptamanal sa dau raportul.
Bafta multa fetelor inscrise la concurs, la cat mai multe kg data jos.

Va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by monicapirvu

Sunt nou venita. Ma pot alatura grupului vostru? Trebuie sa raspund la intrebari?

Multumesc

Monica

Bine ai venit, Monica!

Ar fi bine sa-ti faci timp sa raspunzi la intrebari, ca sa te cunoastem si noi mai bine. Si mai avem nevoie de dimensiunile tale, ca sa te trecem pe lista noastra! Te asteptam!

Dordia, multam de bice!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput