Nou stil de viata (141)
Raspunsuri - Pagina 26
mamica dulce spune:
fetele,am actualizat numai listuta de concurs,trebuie sa ies pe usa in 5 minute.Daca aveti de obiectat la culori,postati si modific diseara(dupa-amaiaza)
Mercedes a zis ca vrea cu mamidestefan,asa ca automat a ramas bfly cu miag.
Miag,te rog posteaza targetul de concurs.
Lista e incheiata si concursul a inceput oficial!
Va pup si mult succes!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
roxana1974 spune:
Buna dimineata!
Raport: 59 kg
nu-sh ce-i cu mine, as manca intr-una...am o perioada naspa care tine cam de mult.
dordia2000 spune:
Impartitorul de bice::: 

tuturor fetelor care s-au porcit...si la cat mai multe zile fara porceli va doresc.
Sunt cu ochii pe voi asa ca....aveti maaare grija cu interzisele!!
Bafta tuturor!
Meniul meu de azi:
MD: o punga de bruscheti...
P: un copanel de pui la tava cu 2 rosii mici
C: ori salata cu branza...ori orez cu legume...dar cred ca salata cu branza mai degraba si las orezul pt maine!!!
2L apa plata cu lamaie
Eu o sa adopt dieta WW in linii generale asa ca...sper sa am rezultate bune.
Va poop si sunt prin zona!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
ina C spune:
cornelia, ce zici de :
Slabim rapid,la mare ne grabim...
ai dreptate cu culoare, alege tu ceva!
Target : 3 kg
ina C spune:
eu am ales maritim mai mult pentru nume, cred ca a mai ramas teal care mi-ar placea.Daca preferi...
Target : 3 kg
Tzuni spune:
Neata!
Astept cu interes impartitorul de bice (dordia
), pt ca, in ciuda eforturilor mele, n-am ajuns decat la 66 kg fix, semn ca m-am porcit si scrofit prea mult in trecut!
Nastad, astept si io pozele!
Doamna de la Iesi, aloooo, d-na Mephala, am terminat de plimbat maimutza. V-o trimit? 
Delidana, te astept joi la intrare in Lia Manoliu!
Ce fain ar fiiiiii.....
Apropo de necazul lui Puskin, eu tin minte ca saraca Mik o patise in urma cu doi ani. Era in iarna. Si i-au rascolit atat de bine casa, incat nenorocitii au scos la iveala pachetele de la Mos Craciun. Si copiii se bucurasera, crezand ca sunt daruri de la politistii veniti sa ancheteze.
Mik, gresesc?
Zuzilici, bravo! Nu te lasa cu alergatul!
Roxa-Boxa si io la fel.... Ce pana mea se intampla? Ceva in atmosfera, clar...
Azi nu stiu ce mananc, ca nu am chef de nimic.
Sunt cu rushii pe cap si doareeeeee 
Revin.
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
cornelia_laura spune:
Merge si teal. Dar cu sloganul merge mai bine maritim. Ramane asta din urma.
Ina - Cornelia
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
Ce zici? Am scos "rapid" ca parca nu rima.
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 
Cristina_C spune:
Buna dimineata! Stiu ca azi e marti, dar tot am senzatia ca e luni pentru ca ieri a fost zi libera. Ma reglez pe parcurs
.
Incep concursul cu 60 punct (target 3 kg - pentru ca de fiecare data mi-am propus 4 dar am reusit numai 2).
Azi sunt foarte somnoroasa de la vreme, ploua cu galeata si cred c-o s-o tin tot asa mult si bine.
Voi manca (de fapt voi bea) Kefir cat incape si cred ca, pe seara, o friptura. Spor la slabit!
Tzuni spune:
Uitasem:
Tumpi, bine ai venit!
Si spor la slabit. Adica miscare si alimentatie sanatoasa. Si, pe cat poti, fereste-te de dordia
. Ea imparte bicele cand calci stramb!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
tumpi spune:
Neata tuturor si o zi buna, ca la noi e vremea asa de naspaaa, ploua cu galeata.Am fost plecata de min cu treburi si vreu sa va spun ca e asa de frig,mi-am pus haina care o port iarna,numai ca aveam tricou cu maneca scurta pe dedesupt.
Tzuni am sa tin cont.![]()
Hai ca fiind alaturi de voi poate am sa am mai multa vointa.
M-am suit pe cantar si fata de sapt trecuta am dat 200gr.Eu as vrea sa slabesc cam 7 kg,nu stiu cat am sa reusesc,dar ma stradui.
Cam cat e recomandat sa slabesti intr-o saptamana?asta fara a te infometa?
O zi buna si cu cat mai putine kg.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)