Nou stil de viata (141)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna seara!

Tzuni, La multi ani fericiti! Ai petrecut frumos ?

Dordia, ai grija de bebe, urmeaza tratamentul si odihneste-te cat de mult. La fixarea sarcinii ajuta si vit. E, dar cel mai important este repausul (fizic si emotional ).

Legat de urmatorul concurs, daca vor fi echipe de 2-3 fete, eu as vrea sa fiu cu cineva din categoria medie si cu target asemanator, cred ca asa e cel mai bine .
Target-ul meu este de 4 kg. Pe 30 iunie sunt nasa de cununie si as vrea sa ajung la 70 de kg pana atunci. Din iunie merg la masaj si electrostimulare, sper sa ma ajute si astea.

Mamica dulce, la echipa lamaitelor nu ai corectat rezultatul final. Adameasca a dat raportul pe prima pagina, apoi Andre_ea a calculat procentul final, adica -13.6 kg, 75.5% din target. Deci am iesit pe locul 3, in lupta stransa cu inflacaratele .

Felicitari castigatoarelor!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Diana Mirela, ti-am pus targetul si am corectat procentul,imi cer scuze ca n-am facut-o mai devreme,nu am vazut.

Dordia,ma rog sa fie bine cu sarcina si aseara sa fi fost alarma falsa. Te pup si iti urez toata sanatatea din lume. Asa cum am zis si mai demult,lasa naibii kilele si concursul ca se duc dupa aia si,din tot sufletul,sarcina usoara si bebe sanatos!
Ai grija de tine!!
Si la fel pentru toate gravidutele..cine stie cand va prind din urma ca ma bate un gand nebun...

Zuzule,baga repede targetul!!!!Unul serios,ca te stiu fata cu ambatz!

Deci,lume-lume-incepem de luni??Cu zuzilici se fac 12 fete,putem face 4 echipe de cate 3 fete sau 6 de cate doua...sunteti de acord cu propunerea mea,sa ne impartim pe targeturi?
Supunem la vot sau deja v-ati hotarat care cu care?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Saltare fetelor,nu am avut timp sa intru mai repede

Meniul de azi

M.D Piept de pui cu salata

ora 12:00 jumate de pepene

p. legume cu pui

c. peste

Am sarit calul cu Cola light,azi m-a apucat o pofta nebuna de cola

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Daca tot va plac maslinele

Pui cu masline

Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 bucati de pui, 1 lingurita scortisoara pisata, 1 lingurita ghimbir macinat, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper macinat, 4 linguri ulei de masline, 2 cepe tocate, 1 ardei gras rosu taiat marunt, 1 1/2 ceasca zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), 2 lingurite coaja rasa de lamaie, 3 linguri zeama de lamaie, 1 ceasca masline verzi, 1/4 ceasca coriandru verde tocat.
Mod de preparare:
Se pun intr-un vas bucatile de carne, frecate cu mirodenii (scortisoara, ghimbir, boia, piper), se acopera cu un capac si se lasa o ora sa se patrunda. Intr-o cratita mare, se incing 3 linguri cu ulei, se prajesc bucatile de pui, pana ce se rumenesc bine, dupa care se scot si se pun intr-o alta cratita.
Se toarna uleiul ramas in cratita in care s-a prajit puiul, se adauga ceapa si ardeiul gras, se dunstuiesc circa 5 minute, la foc slab, amestecand intruna, si se rastoarna peste bucatile de carne.
Se adauga coriandru, coaja si zeama de lamaie, maslinele si zeama concentrata si se lasa sa fiarba incet, impreuna cu carnea, 40 de minute. Puiul astfel preparat se serveste cald, cu o garnitura de orez.

Piept de pui cu salsa de rosii si masline

Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de piept de pui (600 g), sare, piper, 1 lingurita oregano uscat, 2 linguri ulei de masline, 500 g rosii, 1 ceapa rosie, 4 linguri masline verzi (fara samburi), 1 lingura capere, 1 lingura otet aromat.
Mod de preparare:
Se spala fileurile, se zvanta, se condimenteaza cu sare, piper si oregano si se prajesc in uleiul incins, circa 3-4 minute, pe fiecare parte.
Se spala rosiile, se taie in doua, se indeparteaza semintele si se toaca marunt. Maslinele se taie feliute, iar caperele se toaca. Se amesteca toate, se adauga otetul aromat si se gusta de sare si piper. Salsa astfel preparata se serveste cu pieptul de pui si cu paine alba. Salsa cu rosii merge excelent cu orice fel de carne prajita in tigaie sau la gratar.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata fetelor. Eu tot cam rau, nu-i dau de capat la raceala asta care am impresia ca a dat in sinuzita dupa manifestari. Eric tuseste si el ca deh, de ce ti-e rica nu scapi. Dar 'om trece noi peste astea.
Dordia, stai linistita si cat mai mult repaus la pat pana se fixeaza bine bebicul. Exact la fel a fost si la mine a 2a sarcina, si il caram si pe edi in brate tot timpul(12 kg atunci). 2 episoade de scurgeri rozalii, primul la aceiasi varsta a sarcinii ca tine. Acelasi tratament am urmat si eu si a fost bine. Cat timp scurgerea e roz sau maroniu nu-i asa grav. Daca apare sange rosu fuga la spital. Te pup si sunt singura ca va fi bine!Si fara stres ca nervozezi samburelul!

Haideti la vot fetelor ca trece timpul si iar incepem concursul cu stangul: cum facem echipele? 4 echipe de 3 sau 6 echipe de cate 2??? [u]Eu votez pt a doua varianta![/u]

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

De data asta imi pun un target mai modest:3 kg!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

dordia- incearca sa nu te stresezi si eu am luat la a doua sarcina mult timp duphaston si gravibinon si sa mergi la medic daca ai scurgeri rosii ( aia e periculoasa). Iti doresc o sarcina usoara.

Va rog sa mi scadeti targetul la 4 kg pe listuta si doresc sa ajung sper pana in toamna la 65 kg.Oare e pozibil?

Votez 6 echipe a cate 2 persoane.

Haideti fetelor sa ne decidem mai repede.

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor?Haideti sa ne mobilizam ca daca incepem ca data trecuta asa o ducem tot concursul.

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna "dimineata"!

Eu nu intru in concurs, prefer de data asta sa ma agit pe cont propriu!

Meniul meu de azi:

D: 10 arahide si 20 de bobi de porumb prajiti (am fost nevoita sa ma servesc)
P: piept de curcan cu orez si varza de Bruxelles
S: kefir cu cereale

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Puskin (nu, nu te-am uitat), in zona aceea n-am facut decit sa trecem pe autostrada. Dar daca vrei sa stii care magazine au preturi corecte si marfa buna sa-mi scrii.

'Idem si eu' ca Tzuni nu ma bag in concurs.

Meniul de azi (post) :
- piine prajita cu margarina si dulceata (cite o felie mica). cafea
- bob fiert. Orez tip paëlla. Un fruct
- salata verde si cruditati. salata de fructe (lichidez acum stocul de fructe de anul trecut ca sa-mi fac loc in congelator)

Azi beu ceai de lotus si ceai verde.

Pup toate papushele de pe topic.

Mergi la inceput