am gasit un teren cam mare pt.mine!
fetele am tot cautat teren sa cumpar si am gasit unul de 1600 mp...daaar este prea mult pt.mine!
terenul este situat chiar la intrarea in com.rosu (dinspre militari).
o posibila vecina am gasit(de pe forum) daaar mai imi trebuie una!
cine ar vrea?
terenul are utilitatile chiar langa el si este la 100 euro mp-negociabil.
pup!
Raspunsuri
emiliableau spune:
ai vazut personal terenul? sunt case in jur? si cum se poate cumpara? proprietarii il paceleaza la cerere si face cadastru pe fiecare parcela? eu stiu zona, si sunt interesata, dar nu pare simplu.
livia spune:
am vazut terenul si este intre vile.terenul se vinde tot ,iar cei care cumpara il vor imparti intre ei cat si cum vor!
mai intrebati-ma ca nu stiu ce sa mai spun de el...
mie-mi place!
pup
ps:eu sunt de parere sa se faca impartitul (intelegerea )inainte si apoi sa se mearga mai departe ca sa nu existe neintelegeri la urma dupa ce-am facut actele,nu?
terenul nu este prin firma,eu am umblat in lung si lat ,din poarta in poarta pt.mine pana l-am gasit daaar e mare si-l vreau dar nu pe tot
Irinusha spune:
Liviuto, felicitari!
O sugestie de "afacerista inraita" :): De ce nu-l cumperi tot (te descurci cumva cu banii, doar exista si banci), mai astepti putin (ajunge si cateva luni) si-l vinzi cu 150 Euro/mp ... sau mai mult ... de scoti si banii pe dobanzi si pentru utilitati.
Pupici!
Stefi289 spune:
are utilitatile aproape?daca nu va costa f. mult bransamentul pe fiecare si sigur ca se face cadastru separat pt. fiecare propietar
mathilda spune:
quote:
Originally posted by Irinusha
Liviuto, felicitari!
O sugestie de "afacerista inraita" :): De ce nu-l cumperi tot (te descurci cumva cu banii, doar exista si banci), mai astepti putin (ajunge si cateva luni) si-l vinzi cu 150 Euro/mp ... sau mai mult ... de scoti si banii pe dobanzi si pentru utilitati.
Pupici!
irinusha,pai poate terenul nu e 100 de euro ci mai ieftin si livia face deja o afacere buna. livia ia sub forma de gluma afirmatia mea
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by mathildaquote:
Liviuto, felicitari!
Pupici!
irinusha,pai poate terenul nu e 100 de euro ci mai ieftin si livia face deja o afacere buna. livia ia sub forma de gluma afirmatia mea
Ei, asta nu mai stiu ;) ...
Dar cum o stiu eu asa de fata buna, n-as crede-o in stare ... :)
livia spune:
de-ar fi mai ieftin l-as lua pe tot si nu as spune la NIMENI!dar nu eeee si mooor de ciuda!
daca ar fi asa, tot al meu, atunci sa te tii ca nu l-as da cu 100 ci cu dublu,deeeci?atunci afacerista inraita as fi-sigur!
sa ma imprumut la banca?atatia bani?uaaau pai as trai apoi doar sa platesc la datorii si nu vreau asa o viata!!!
pup
ps:nu fi-ti rele ca nu va mai zic nimic despre teren/uri!dupa ce ca umblu din poarta in poarta si va prezint aici rezultate pe tava...
Vreau vecine bune nu cu gura mare!(gluma)
livia spune:
quote:
Originally posted by Irinushaquote:
Liviuto, felicitari!
Pupici!
irinusha,pai poate terenul nu e 100 de euro ci mai ieftin si face deja o afacere buna. ia sub forma de gluma afirmatia mea
te pup !
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by liviaquote:
Originally posted by Irinushaquote:
Liviuto, felicitari!
Pupici!
te pup !
livia
Si eu pe tine! Te-as suna, dar nu mai merge telefonul ...
Se chinuie Boby la el, cand e gata, sunt prima la apel ... cu sfaturi evident, ca doar asa ma cunosti :)
Mana buna la gasit teren!