Suport pentru o alimentatie sanatoasa
Raspunsuri - Pagina 4
XIO spune:
Tip 2 are .
Oricum..tocmai am mancat jumate de kg de inghetata (aproape)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
denisabia spune:
Fetele intru sa dau raportul , ca azi am facut numai prostii incepand cu faptul ca m-am ars cand faceam mamaliga.Azi am mancat cereale cu lapte , dupa care branzeturi la greu macar stiu ca nu-s din comert. Mamaliga cu branzica si urda ,ca pe caldurile astea trebuie terminate ca vad ca nu prea tin mult si eu weekendul asta plec la Brasov , asa ca trebuie sa mai golesc frigiderul.Bineinteles ca n-am rezistat sa nu mananc mamaliga si cu un pic de iaurt , ca demult numai papasem.Ca desert 2 mere.Deci am facut niste combinatii , noroc ca am avut la indemana Smecta
.Sunt multumita ca mi-au venit rusii si in curand n-o sa mai fiu asa balonata si-mi trece si pofta de mancare.Si voi patiti asta in preajma ciclului?
N-am mai mancat de la ora 15 si ma simt super , chiar daca resimt un pic oboseala.Si eu am niscaiva celulita pe fund , ca tot va plangeati , sper sa scap de ea.Nu ma apuc sa dau bani pe creme , ca nu m-as tine de ele.
Cati ani ai Xio?Mi-ai amintit de inghetata , demult n-am mai mancat , dar pe caldurile astea nici cu asta nu te racoresti.
Sa nu cadeti in pacat , ca vine weekendul!Sunt cu ochii pe voi!
Clover spune:
Pai XIO, cine a cumparat inghetata?
Cel mai simplu si mai simplu e sa nu traiesti cu pacatul in casa. Da, hai ca te iertam ca o data pe luna pe caldurile astea merge un ospat cu inghetata.
Vreau sa mai spun ceva referitor la cereale. Cerealele sunt vazute ca fiind sanatoase. Daca nu mancati varianta fara zahar si cu multe fibre, puteti la fel de bine sa mancati inghetata.
Keep the promises you make to yourself.
denisabia spune:
Clover eu mananc cereale Neste Fitness cu fructe au vreo 400 si ceva de kcal.Daca va imaginati termin uneori pe saptamana si o punga de 250 de grame.Sunt singurele care imbina perfect fructele uscate , dar nu prea dulci si fibrele , care au putina aroma.Stiu ca nu-s cele mai potrivite si ca cele simple ajuta la digestie , dar eu ma inteleg de vreo 2 ani bine cu ele.Le am in casa si daca postesc sau am pofta de ceva dulce rontai cateva si gata.
aileene spune:
quote:
Originally posted by denisabia
Clover eu mananc cereale Neste Fitness cu fructe au vreo 400 si ceva de kcal.Daca va imaginati termin uneori pe saptamana si o punga de 250 de grame.Sunt singurele care imbina perfect fructele uscate , dar nu prea dulci si fibrele , care au putina aroma.Stiu ca nu-s cele mai potrivite si ca cele simple ajuta la digestie , dar eu ma inteleg de vreo 2 ani bine cu ele.Le am in casa si daca postesc sau am pofta de ceva dulce rontai cateva si gata.
Super
cerealele Nestle Fitness , cu ele tin toata dimineata fara nici o problema sau cea mai mica senzatie de foame Dar ai incercat "Barre de cereale" Fitnes sau Kelogs super bune , mai ales cand n-ai timp sa-ti iei gustarea (obligatorie la 10h00-16h00) ! Sau chiar la o masa mai rapida , din lipsa de timp ! Se mai intampla
Pe cand inghetata nu e buna deloc , doar daca e facuta din apa , stil sorbet de fructe 100%
! Delicioase
si nu se pune pe....solduri Delidana , pacat ca din cauza somnului care te ia , atunci cand e cel mai important , tu te pui sa recuperezi seara
...nu e o idee geniala ! In locul tau eu as manca cu forta imediat dupa ce m-as trezi (somnul tau de la amiaza) , trebuie neaparat sa mananci , altfel vei recupera prin "ciugulituri" si asta e fffffff rau . Deci , mare atentie , stiu despre ce vorbesc , ciuguliturile sunt de vina , credeti-ma . Mult succes la toate , tin pumnii

Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
Clover spune:
Eu ziceam sa iei un pachet de cereale normale(convinge tu copiii sa manace kellogs fara zahar, probabil vor dori cereale viva cu cacao sau rotocoalele cu broasca pe cutie) si compari 100 gr de cereale obisnuite cu 100 grame de inghetata la nivel de zahar. In cazul inghetatei mai trebuie sa iei si o multivitamina, ca cerealele sunt fortifiate. Ceea ce vroiam sa zic ca in afara de 2 sau 3 soiuri de cereale restul sunt pline de zahar.
Keep the promises you make to yourself.
XIO spune:
Eu am cereale cumparate din kaufland. Habar n-am cum se numesc , stiu ca doar acolo gasesc. sUnt cu capsuni , foarte bune , 430 de caorii suta de grame. Mananc in fiecare zi dimineata vreo 30-60 de grame cu iaurt 0,1% grasime de fructe , bineinteles.![]()
Inghetata o am din congelator , ca face bunica mea (sunt o rasfatata , in fiecare weekend imi face tort , praji ).
Cand eram prin clasa a 8-a si liceu se intampla sa mananc si 2 kg de inghetata intr-o zi .
A , da , uitasem , am 22 de ani ..jumate![]()
anky spune:
Ah...XIO,ce vremuri 22 de ani
,moamaaaa...pai la virsta aia nu imi faceam griji in privinta mincatului,mincam orice chiar si la 22:00 seara si nu ma ingrasam,habar nu aveam ce inseamna o dieta sau mincat sanatos,mincam tot ce imi placea si pofteam.Ce nu as da sa mai pot avea 22 de ani...dar din pacate
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
XIO spune:
Mda , stiu. Tocmai am mancat niste cartofi pai si ma pregatesc sa dooooorm.![]()
din pacate , vorba profesoarei mele, acum toata lumea se ingrasa din mai nimic , mai demult manca oamenii doar slanina cu paine si ceapa si nu aveau nici pe naiba...
fara diabet , boli de inima cu duiumul , cancere peste cancere..
Delidana spune:
Ma alatur si eu celor care maninca cereale la micul dejun, asa procedez si eu de ani de zile. Am gasit cereale fara zahar (asa scrie pe punga) uneori au si din cele fara zahar si fara sare (Dorset se numesc), cu tot felul de seminte si stafide, la care eu adaug lapte de soia si pun la microunde pentru 30 secunde, cit sa se inmoaie putin.
Maninc si din cele de la Fitness dar mai rar, cind vreau sa schimb gustul.
Aileene, stiu ca nu e bine sa "recuperez" seara dar crede-ma ca daca as minca pe saturate la prinz ma apuca un somn si o moleseala de abia imi tin ochii deschisi. Din pacate nu-mi permit sa dorm pentru ca sint la servici asa ca incerc sa rezist.
Este si ingrozitor de cald aici, cam 35 de grade Celsius aproape zilnic.
Incerc sa nu maninc mult seara. Intre mese eu rontai doar fructe.
XIO, ferice de tine ca poti sa maninci dulciuri si sa fii tot slaba. Asta e, unele au noroc, dom'le. ![]()
Am reinceput sa merg la sala, am fost de 2 ori saptamina asta si m-am simtit foarte bine. Sper ca de saptamina viitoare sa ajung mai des.
XIO tu ce program ai la sala? Poate ma mai inspir si eu de la tine...
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie