Suport pentru o alimentatie sanatoasa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu am mai fost acum la sala , dar cand mergeam faceam doar forta , fara bicicleta , banda.
Luni:abdomene , umeri, antebrat
Marti:biceps , triceps , lombar
Miercuri:abdomene , picioare , piept
Joi:Umeri , biceps , triceps
Vineri:abdomene , picioare , lombar.

cate 3 aparate(la picioare lucram pe ...f. multe) de grupa musculara , cu cresterea greutatilor. Abdomene am facut intr-o perioada si zilnic dar mi-a spus un prieten culturist ca trebuie sa lasi muschii sa se odihneasca la fel ca la celelalte grupe ...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

aileene n-am incercat batoanele de care zici.Daca le recomanzi , o sa iau.Oricum eu nu ratez masa de dimineata ,mi-e esentiala.Mereu am ceva la mine sau cel mai des fac plinul de acasa.Ma trezesc din timp , asa pot savura linistita.
Clover e drept ca cerealele simple sunt bune , mie imi plac cele combinate cu fructe uscate si care au si un pic de gust , nu vreau sa le schimb mai ales ca paine nu prea mananc si atunci se compenseaza asa.Insa nu mananc chestii gen Cini mini , pline de zahar sau bobitele cu ciocolata.
Xio in ca oras esti la facultate?Cred ca la medicina nu.Te antrenai serios , asa e si bine mai ales ca intareste oasele , nu doar slabesti.
Am mancat cateva felii sanatoase de cozonac facut in casa la cuptor cu nuca si mi-am adus si la Cluj , doar jumatate am renuntat la unul intreg.Insa este facut de bunicuta mea asa ca nu puteam rata ocazia.Cred ca sunt cam ciudata cu poftele mele , daca va spun ca imi place coliva de mor.

Mergi la inceput