FIV 120

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Cellu, Dream , Ciarli...FELICITARI !
Madalina 28... sa ramana puiuitii cu tine 9 luni !
Nusy...trebuie sa fii optimista, ti-am mai spus, ai toate sansele sa fie un test pozitiv !
Danyalo...bafta la stimulare si pana la capat !
Micky...te-ai hotarat deja ptr FIV ? Bafta !
Eu sunt a 7-a zi dupa ET si simptome...ioc ! Primele zile am avut usoara jena pe la ovare, insa cred ca era de la punctie, acum ma simt ok,am cam stat prin casa, dar nu in pat ! Cum sa stau in pat cand mie imi vine sa zburd, asa de bine ma simt..? !
Stiu ca nu e de bine, dar eu deja dupa punctie m-am obisnuit cu gandul esecului, sunt pregatita , mai greu e cu cei dragi din jurul meu care si-au pus toate sperantele, offff
Bafta tuturor !

Mergi la inceput

Marrina...stiu ca tu, parca,studiai despre raspunsul f slab la stimulare, ma poti informa si pe mine ,in mare, cam la ce concluzii ai ajuns ?
Nu pot sa nu ma intreb mereu de ce am avut atat de putini foliculi, cand si la IA cu pastilutele de ovamit aveam tot atatia foliculi.. ?
Analizele mele au fost f bune( LH-6.22, FSH-6.23 ) si probabil prof a considerat ca 4 menogon pe zi va fi suficient . Nu a fost !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Carry ramai totusi positiva pana la test. Nu se stie niciodata...si gandurile negre nu ajuta. Nici eu nu am avut simptome si a fost ok. MULT NOROC!

Dream +8

Mergi la inceput

Dream...multumesc mult !
Incerc sa nu ma gandesc prea mult, dar e greu sa nu cauti simptome, mai ales atunci cand ele nu exista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Buna, fetelor. De azi am inceput si eu stimularea, cu Puregon 200 u.m. Deci mi s-a marit doza de la 150 cat a fost data trecuta la 200. Cu Dipherelinul voi continua o injectie la doua zile si dupa 5 zile de stimulare ma voi duce din nou la control.
Danyalo, am observat ca noi am inceput exact in aceeasi zi si inhibarea si stimularea; ma bucur, inseamna ca am cu cine schimba impresii. Eu pana acum nu am simtit nimic deosebit de la inhibare, sa vedem mai departe.
Moniland, nu m-as supara sa se prinda doi. Chiar deloc. M-am gandit azi dimineata la tine. Am fost la clinica de dimineata pt control, medicul meu nu era si m-a vazut medicul care te-a urmarit pe tine. Tot ce pot sa iti spun este ca desi pare foarte tanar, mi-a inspirat incredere. Mi-ar fi placut si mie sa merg pe mana lui, mi s-a parut foarte atent si profesionist.
As avea o intrebare. Mi s-a spus ca trebuie sa fac Puregonul dimineata; dar eu tot dimineata fac si Dipherelinul. Embrioloaga stia acest lucru. Oare nu se bat cap in cap inhibarea cu stimularea? Voi cum a-ti facut? La fel am facut si data trecuta, ambele dimineata la aceeasi ora, cu rezultate nu foarte bune in ceea ce priveste nr. de foliculi dar nu stiu daca aceasta a fost cauza. Am intrebat din nou daca nu pot sa fac dupa-masa Puregonul si mi s-a spus ca nu, trebuie dimineata. Deci.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Multumesc frumos, Marrina ! Deduc din prospect ca acest Cetrotide se face cand foliculii sunt aproape maturi, ca sa impiedice ovulatia precoce in protocoalele FIV. Deci se face practic mai spre finalul stimularii, asa stiam si eu. Acum sa vedem ce se va decide in cazul meu, dar asta la momentul potrivit. Deocamdata ma gandesc la soare si vacanta !

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

salutare fetelor, da chiar ca aveti spor la scris greu mai tine omul pasul cu voi
alina alexandra eu am facut la MNL si ii recomand cu toata caldura, m-a monitorizat dr Gherasie, de dr. Albu nu stiu nimic dar ce pot sa-ti spun este ca vei semna un protocol in ziua punctiei, daca vrei mai multe amanunte sau sa-l citesti inainte cred ca poti vorbi cu Ioana despre asta. Plata se face in ziua punctiei sau la ET (noi am platit o parte la punctie si o parte la ET -asa am avut banii)
Fetelor deja ma maninca burtica de la pupicei asa ca sigur se ia ceva

mona 7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Familia Cellufelicitari pt. inimioara!!! Sa bata in continuare inca vreo 89 de ani!! e bine??
deam, ciarliFELICITARI!! SARCINI USIARE SI BB-I SANATOSI!!
Nusytinem pumnii!!
Andrada p, Anto, Zouzou, aurel cris
ramymersi de vestile despre Thea m Deci nu sunt eu singura gravida cu gemeni care sta acasa!
delficum te simti!!!
galuscuta
[b]Moni
concediu placut! Sa faci plaja si sa mananci si pt. noi! Eu m-am simtit ff bine la turci!

Noi suntem bine! ff mult, dar le ramanae si Titici...cel putin fructele
toate FIV-oasele!!

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dream, ma bucur ca tu esti deja in 8 saptamani. Iti doresc o sarcina usoara si dusa pana la capat.
Pussi, de mancat as vrea mai putin ca nu m-am chinuit degeaba sa dau jos 7 kg. Dar daca ar fi dupa mine nu v-as mai lasa soare deloc.
Andrao, cei de la Cj merg pe stimulare dimineata pentru ca dimineta mergi la control, si daca vad ceva "suspect" iti schimba doza chiar atunci. Eu de fiecare data faceam controlul inainte de a lua puregonul si pe baza monitorizarii si cateodata a estradiolului imi dadea doza pe ziua respectiva si pe urmatoarea zi pana la urmatorul eco.
Dar eu faceam dipherelinul seara ca imi era mult mai comod.
Ma bucur ca ti-a "placut" dr. meu, daca mai dai de el poti sa-l intrebi si cele mai mari prostii, ca dupa ce zambeste te lamureste pe inteles. Bafta multa, multa.
Carry, si eu ziceam ca daca nu sunt simptome nu s-a prins, dar sunt fete care m-au contrazis spunand ca fara nici un simptom si erau . Bineinteles in urma FIV-ului. Asa ca... Tin pumnii

Monica

Mergi la inceput

Moni...mersi , sa ai un sejur placut, sa vii remontata ptr FIV-ul norocos ! Si poti sa iei tot soarele tu, ca eu anul asta cred ca nu mai ajung prin concedii , ma voi " indeletnici" cu tratamente , injectii,
Pussi...se citeste printre randuri fericirea pe care o traiesti, cu toate greturile trecatoare ...sa te ajute DD sa te insoteasca toata viata aceasta stare de fericire !
AndraO...inteleg ca esti la al 2-lea FIV ...la cat timp dupa primul l-ai inceput ? Mult noroc !

Mergi la inceput