Durerea unei pierderi de sarcina (25)
Raspunsuri - Pagina 4
sicuta13 spune:
Kalosalina felicitari, sa ai un bebe sanatos si frumos
Lau-Meli succes la analize
Michelle si mie imi era greu la inceput si sa vad copii dar sa ii tin in brate dar cu timpul m-am obisnuit chiar imi face bine sa ma joc cu ei
Pepsisa te odihnesti ca acus vine David si te va solicita
Danangie alte persoane nu ne inteleg, vad doar efectul nu si cauza. Mie imi spunea ieri o prietena ca este chemata la o aniversare dar i s-a spus fara copii. Ea s-a suparat iar eu am vrut sa-i explic ca respectiva nu are copii, se chinuie de ceva timp si poate ii este greu.
Adina imi pare rau pentru sarcina pierduta,aici vei gasi mereu alinare
Pana la urma nu mai refac analizele genetice. E mai bine asa daca nu stii nimic. Ma las pe mainile lui D-zeu care poate face minuni
Ne punem oficial pe treaba
Va pup pe toate
Cris
L5845 spune:
blueeyes merci de aprecieresi sper sa reusesc sa va transmit si voua, macar un pic de optimism, ca v-ar face taaare bine.
Pepsi, sa ne spui si noua secretul la torturile tale, ca bine arata.
danangie, normal ca face bine sa vorbesti, ca te descarci si iti mai ia din greutatea de pe suflet. Sa stii ca noi ramanem aici in continuare, si oricand ai nevoie, te ascultam.
cristina26 sper si eu din tot sufletul, ca in curand sa ma pot declara o fericita, ceea ce doresc de altfel la toate fetele de aici, care inca nu au ajuns la Odisee. Ce face fetita, joaca fotbal cu burtica ta?
sicuta merci, astept sa vina ziua 21, ca atunci trebuie sa le fac. Momentan, ma ocup sa nu ratez ovulatia (daca am norocul sa ovulez luna asta).
Laura, unde te-ai ascuns? Nu ne mai spui si noua ce face bebita?
Michelle mai un pic, si faci testul... io fac deja galerie....
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Michelle81 spune:
Sicuta13-sa inteleg ca ati trecut la treaba?fac galerie sa ramai cat mai repede si sa fie totul bine!
L5845-eu ti-am spus ca totul e bine la doctor si ca in curand va aparea bebika mic si mancacios!vezi ca esti in perioda fertila asa ca nu rata,vezi ce faci!Mergem de manuta la odisee!
SUFLETEL te asteptam
Michelle81 spune:
Mirela -hai fii mai optimista ca asa te bat!Daca inainte ai ramas mai greu nu inseamna ca si acum va fii aasa,uita-te aici la baba ca sunt deja a treia luna de incercare,timpul zboara nu alta!
Cristina26-ce ma bucur ca stai bine cu zaharul!nu ne pui nsite poze recente sa iti vedem burtika?
Danangie-cum te mai simti astazi?
Chantal-sper sa reusim sa iti strecuram putin optimism!Ce mai faci?sper ca esti un pik mai bine!
Eu mai am 9 zile pana la testare si imi pun sperantele ca de data asta va fi,ca voi vedea testul pozitiv mult asteptat!Oare imi doresc prea mult?
SUFLETEL te asteptam
danangie spune:
SICUTA asa e, unele persoane chiar nu pot intelege. Dar ma rog.....ii las in plata Domnului pe toti cei care nu ma inteleg.
MICHELLE multumesc de intrebare. Nu stiu cum s-a intamplat ca din ziua cand am "vorbit" aici cu tine.....simt ca-mi revin. Adica atunci in ziua aia, mi-am facut chef si am facut o ciorba care aveam chiar o saptamana de cand nu mai gateam. Nu-ti spun ce fata a facut sotul cand a ajuns acasa. Pe urma dupa discutia de ieri cu , colegele astea ale mele care au trecut prin asa ceva si ele.....care m-au incurajat mult si mi-au povestit prin ce au trecut ele.....nu stiu dar mi-au dat asa o pofta sa-mi revin!!!! Si pot spune ca in seara aceasta am reusit sa ma deblochez in privinta Ma bucur tare mult ca am reusit sa ma deblochez.....Iti tin pumnii stransi stransi si D-ne ajuta!!
POZELE MELE
L5845 spune:
A dat bunul DD danangie si incepi sa-ti revii catinel. Te felicit ca ti-ai "rezolvat" problema cu blocajul, care de altfel, era explicabil, avand in vedere ce s-a intamplat. Felicitari inca o data, si spor de acum in colo, ca trebuie sa reincepi sa mergi pe drumul catre . si -ici multi pentru revenire.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Michelle81 spune:
L5845-multumesc draguta pentru galerie!!La atata galerie cata imi faceti s-or speria uratii si nu vor mai aparea noua lunitu ce mai faci?sper ca nu ratezi zilele astea ca esti in periodaa fertila!!!Azi vei primi rezultatele la papanicolau am sa iti tin pumnii desi sunt sigura ca totul este bine!
Danangie-ma bucur atat de mult ca te-am ajutat putinVai si ai gatit,ioi sa nu te deochi,mi-ai pastrat si mie o farfurie mare de ciorbica?sunt sigura ca a iesit super!asa draga mea gateste daca vrei incearca si prajituri sa facica trec pe la tine(mie imi face o deosebita palcere sa incerc prajituri)!incet incret vor reveni lucrurile la normal desi durerea tot acolo va fii si sunt sigura ca vei mai avea momente cand vei simti ca nu mai poti ceea ce este normal,dar suntem aici si nu te lasam singura!Ma bucur ca aud ca ai reusit sa te apropii de sot,ai sa vezi ca totul va fii bine!!!
SUFLETEL te asteptam
Michelle81 spune:
L5845-ei ti-ai facut ticker frumooosss,o sa vina bebe la mami care il asteapta atata de mult ai sa vezi!asculta aici la baba!
SUFLETEL te asteptam
Michelle81 spune:
Pepsi-draga mea pozele tale sunt superbe,se vede ca ati avut o petrecere ca in filme si sunteti o familie atat de frumoasa!!!Ce draguta esti cu burtika mare,hai sa ti-o pupacesc,sper sa nu ma loveasca David!Abia astept sa nasti sa ne povestesti cum va fii noua viata desi sa stii ca vom intelege daca nu vei mai avea atata timp sa ne scrii...Cate zile mai ai pana la marele moment?
SUFLETEL te asteptam