Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)
Raspunsuri - Pagina 21
laviniaN spune:
Fetelor pt caderea parului va dau o reteta mai babeasca ,la mine a functionat ,dar nu stiu daca se poate folosi petrol in sarcina.
un galbenus de ou crud,o lingurita ulei de ricin ,o lingurita petrol si apa cam 5 lingurite,se amesteca bine si se frectioneaza radacina parului ,dupa 2-3 ore se spala.sa nu puneti mai mult petrol deoarece arde si va treziti cu toata pielea arsa pe cap.
daca petrolul e mai tare mai bine adaugati mai multa apa.
Mie nu-mi cade parul in aceasta perioada ,iar unghiile cresc asa repede din cauza vitaminelor pe care le luam suplimentar.
LAVINIA25+
Annisia spune:
Daniellule, iar ai luat-o prin fasole? Pai eu te laud aici ca te-ai dres la neuron si tu imi dai cu firma-n cap? Ce gogoasa visezi? Eu arat a femeie insarcinata si tu a ce caca arati? Tu arati a drac gol? Haide ma! Arati super bine si burta se vede de la o posta. Ai tu pitici pe creier. Pacat ca au cam amortit si nu mai pleaca de acolo...
Bebe Yannis in evolutie
rodicamaries spune:
cred ca o sa va stersez cu
intrebarile mele...

cum e cu statu la soare?
am inteles ca nu e bine sa faci plaja ca razele uv nu fac bine la bebe, voi ce faceti? mergeti in concediu? eu as iesi la iarba verde, la u lac si implicit as face si plaja... voi ce ziceti?
va pup

Annisia spune:
Aaaa, Danielle stai ca am uitat. Ma grabisi la dat cu clontzul... Pasiunea mea... Ma gandeam ca Ebonee ar merge cu Marriah, Laeticia, Noelle, Clarissa, Charlotte, Poulinne etc... Daca te hotarasti sa pui totusi doua prenume, sa ma anunti, ca ma strofoc si gasesc eu ceva sucar pentru Ebonee a ta. Ok?
Bebe Yannis in evolutie
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Daniellule, iar ai luat-o prin fasole? Pai eu te laud aici ca te-ai dres la neuron si tu imi dai cu firma-n cap? Ce gogoasa visezi? Eu arat a femeie insarcinata si tu a ce caca arati? Tu arati a drac gol? Haide ma! Arati super bine si burta se vede de la o posta. Ai tu pitici pe creier. Pacat ca au cam amortit si nu mai pleaca de acolo...
Bebe Yannis in evolutie
m-ai facut sa rad tu Annisio...pai ce sa fac??? daca toti ma intreaba de sigur am aproape 6 luni?
multi nici nu observa si exlama:
vai danielle,te-ai ingrasat un pic! si io...
vai draga,sunt gravida in luna a sasea
danielle
22+
Ebonee pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Aaaa, Danielle stai ca am uitat. Ma grabisi la dat cu clontzul... Pasiunea mea... Ma gandeam ca Ebonee ar merge cu Marriah, Laeticia, Noelle, Clarissa, Charlotte, Poulinne etc... Daca te hotarasti sa pui totusi doua prenume, sa ma anunti, ca ma strofoc si gasesc eu ceva sucar pentru Ebonee a ta. Ok?
Bebe Yannis in evolutie
eu ma gandeam la ceva ca Ellie sau Joanne.dar oricum,daca nu ma hotarasc sa ii pun si al doilea prenume,sigur o sa mai am o fata si o sa ii pun un nume betonnnn ales de tine ca tare le mai ai cu numele astea nebunele.
danielle
22+
Ebonee pozici
Carmenita spune:
Salutari si de la noi! In Constanta e o zi ploioasa. Dar e de bine, ca era nevoie si de ploaie.
Maine merg la morfofetala. Am mari emotii. Pe langa asta, bebe e prea linistit, comparativ cu saptamanile trecute, dar probabil e normal. Si-o fi schimbat si el pozitia. Oare cat de activ trebuie sa fie la 20 de saptamani? Eu cred ca o sa ma urc pe pereti in curand, daca mai imi fac atatea griji. Si voi sunteti asa speriate ca mine ?
Legat de cazutul parului, si eu am probleme. Desi se spune ca ar trebui sa fie mai frumos acum. Sora mea, in ambele sarcini a avut un par tare sanatos, de fapt aia a fost perioada cea mai buna, in care si-a lasat si parul lung. Fiecare cu zestrea ei genetica, se pare.
Pupici! 
Carmen
20+
Andrei
danielle02 spune:
eu stiu ca parul cade si unghile se rup usor din cauza lipsei de calciu.eu beau in fiecare zi cate un pahar de lapte si mananc cereale bineinteles tot cu lapte,si vad ca nu imi cade deloc chiar.bebelusilor le trebe astfel de chestii si de asta noi ducem lipsa si ne alegem cu par lipsa
cosuri pe fata,unghii naspa si cate altele.
danielle
22+
Ebonee
pozici
amar spune:
Salutare fetelor si de la noi.... si aici cade parul intr-o veselie dar nu ne tundem prea scurt,unghiile si ele la locul lor, nici nu cresc dar nici nu stau... bebe face tumbe de zor,.... e cald de mori...dar nu astea ar fi problemele...lamuriti-ma si pe mine cine a murit, maica???? ca eu is ca babele alea surde... Ralu Filip ala de la CNA parca sau Radu Filip, ca asta chiar nu stiu cine este....va rog lamuriti-ma... Annisia tu ai lansat zvonul...ia spune...Apropo, esti o dulce ii mai povestesc sotului din ceea ce spui tu pe aici pe forum se amuza si el si zice ca esti tare ...pacat ca nu am mai gasit pozele ca sa te arat...
carmen 23s
Roxali spune:
Apropo de par fetelor si mie imi cadea la inceput , l-am taiat mai scurt...ca oricum eram Desdemona...si acum am probleme ca se ingrasa repede...cica e o chestiune hormonala...adik tropaie hormoni in noi, pe noi
...lasa ca ne revenim noi
Ali
18+ Enrico 7ani