Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)
Raspunsuri - Pagina 18
Si bv spune:
Roxali, multumesc! 
Sabina, Praga este superba! iti dorim sa ai mult succes la public! Am avut si eu un prieten muzician, acum a ajuns mare, canta in orchestra din Amsterdam! Sotul tau trebuie sa fie foarte intelegator de rezista sa te lase sa pleci asa departe de el... ![]()
Cristina, eu spun ca nu esti deloc o stapana rea, avand in vedere ca stati la bloc, este de inteles decizia ta!
Simona,
23+ cu Raisa-Maria
Poze
OanaAlina spune:
SiBv, o sa ma uit si eu prin ceva reviste, poate ma inspira ceva modele.... Si burtica noastra creste pe zi ce trece si cu caldura sta... uffff !!!!
Gabriela, multumim de incurajari !!! Sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine!!!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png
OanaAlina spune:
cristina, si eu sunt de parare ca este o decizie buna si binevenita pentru bebe!
OanaAlina
tomasa spune:
Teodora, ma rog pt. voi sa treceti cu bine peste ziua de astazi! Da-ne te rog repede vesti bune!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
20+
Happiness_4_us spune:
Neata si de la noi burtici.
Se anunta o zi plina asa ca doar voi citi si voi posta cand oi apuca.
Pupici tuturor si sa aveti o zi frumoasa!
Nana,
23+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Gabriela77 spune:
Fetele, eu am uitat sa va intreb ceva important! Am venit asa fericita de la eco morfofetala...
Stiti ca am mai zis odata ca mie mi-a spus dr la fiecare eco ca placenta e jos inserata, data trecuta era la 1 cm de col, acum era la 2 cm de col, dar dr tot a zis ca e jos si ca asteptam sa fie la 4 cm de col!
Data trecuta, Ana, mi-a explicat despre ce e vb! Poate imi spuneti si voi ceva de placenta asta. Ana, acum totusi e mai bine?
Pup fetele si poate ma ajutati cu ceva raspunsuri!
Gabriela, 23+
23+
slippers76 spune:
Neatza, in fuga mare, mare, ca am o gramada de treaba.
Gabriela, la mine a fost pana la urma la 2.5 cm, si ti-am povestit cum a fost. Am nascut normal si fara probleme, insa nu am prea avut voie efort. Daca mai ai nelamuriri, da PM si vorbim mai pe seara.
Teodora, tin pumnii pentru amnio, si sa vii cu vesti bune.
Gata, ca vine tavalugul peste mine. Promit sa citesc dupa-amiaza si maine si sa postez si eu, mai pe indelete. Maine sunt acasa toata ziua!
Ana
24+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Annisia spune:
Buna dimineata gravidute cu codite! Mai ales Tzuc (hi-hi-hi)...
Bai, eu va zisei de achizitiile mele ca sa va duceti buluc la magazin, nu ca sa ma laud. Sunt bolnava dupa cumparaturi si mai ales toale, imi iau saptamanal cate ceva, deci nu mai e niciun fun in trebusoara asta.
Trebuie sa fraieresc pe cineva sa imi aplice o sedinta foto. Al meu e in carantina de gradul 0, pentru ca a intarziat si de Sf. Constantin si Elena, dar si ieri de la fotbal. Ei bine chestia asta nu o inghit! Sa-i fie clar. Aici nu e hotel, nici bar de negri, nu vine nimeni cand are chef. Ma rog, ideea inodeea e ca nu ma pot baza cateva zile pe el. Trebuie schingiuit bine, ca altfel mi se suie in cap.
Sabinoaca draguta, drum bun si sa faci poze multeeee. Nu de alta, dar vrem sa vedem kilele alea multe cu care te lauzi ca le ai la purtator...
Roxule, supararea e mareeee... Chiar cred ca sunt de neinlocuit... Da, da... Mai bine m-ai lumina si pe mine cu analizele alea tembeline. Gabriela zicea ca se fac la inceputul trimestrului 3, adicatelea din saptamana 28 sau cand incepe treaba asta rusinoasa?
Nenica, mie imi cade parul. Ce ziceti voi de chestiunea asta? Bine, in afara ca va bucurati... Ma gandeam la un sfat, o maslina...
Bebe Yannis in evolutie
Annisia spune:
Bai, voi ati auzit ca a murit Radu Filip? Doamne fereste, era atat de tanar.... Numai porcarii se intampla in perioada asta! A murit si sarmana aia de Jana Ghiorghiu... Dumenzeu Sa-i ierte!
Bebe Yannis in evolutie
OanaAlina spune:
Annisia, si mie imi cade parul mai mult ca inainte si in cocluzie m-am suparat intr-o zi si m-am tuns mai scurt...
OanaAlina