Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

da Anisia...e plin de morti mai nou!Doamne iarta-i

Oana tu ai sunat la clinica sa vezi daca ai rezultatul maine?

Raluca 18+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

io n-am nimic nou, va citesc tot timpul.

tin pumnii sa fie bine analizele fetelor care asteapta rezultatul astazi.
Sabina Succes si te asteptam cu impresii frumoase si cu coronita...:)
Anissia..delfinul meu cu codite aseara cred ca ca facea tumbe ca se auzeau la mine in burta numa bolboraseli... sia cum la fel..cred ca se apropie momentul sa-mi traga suturi la greu..abia asteptttt.

astaiz m-am cumparat doua carti: "Mama si copilul" de Capraru si "Ingrijirea sugarului si a copilului" de Dr. Spock...

In saptamana 21 trebuie sa fac ecografia morfofetala la sp. Filantropia cu dr. meu(deoacamdata nu m-am programat), dar ca un backup m-am programatpe 4 iunie la Sanador, asta in cazul in care nu sunt multumita de eco de la dr. meu..o sa vad atunci.

Intrebare: in cazul in care ma programeaza dr. in aceasi saptamana sau chiar in aceasi zi (evident ca n-o sa-i spun de programarea de la Sanador), este vreo problema sa fac doua eco in aceasi zi sau saptamana?

no..sper ca ati inteles..sunt cam imbarligata la creier.acu'...

va pup si aveti grija de voi si minunile din burtica

18s+, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Stiu OanaAlina. Am aplicat deja si eu acest ~tratament~. Cat sa mai tund din el? Mie imi plac femeile cu parul lung. Plus ca e mai funky la coafat. Il poti aranja in milioane de feluri. daca escurt arati ca o salata uscata. Nu poti decat sa il zburtesti si gata... In rest, nu prea ai loc de intors... Uraaattttttt!!!!!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by NanaMotoc
Mai mult el a vorbit cu ea, insa pe mine ma apucau toti dracii ca trebuia sa deduc ce nu intelegeam.

Mi-a facut si mie al meu sot o data figura asta... la a2a ecografie, a inceput sa vorbeasca olandeza cu doctorita, in conditiile in care eu am zis de la inceput ca-mi pare rau, dar prefer sa vorbim engleza... I-am last un pic, si apoi le-am zis... "ma bucur ca va intelegeti, dar hai sa incepem sa vorbim o limba pe care sa o inteleaga si cea mai importanta persoana din camera..." si apoi am tras un "ha ha ha" gen Basescu... Stiu ca unii pot zice ca am fost nepoliticoasa... dar nu-i asa.. Pana la urma si sotul meu a recunoscut ca el nu a procedat corect.
Cat concediu aveti voi acolo? Ca dupa 2 saptamani de Paste urmeaza o luna in Romania... e ceva, nu gluma..

20+ cu Ioana

Carpatina, ai fost . Si eu as fi procedat exact la fel.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Tzucule, nu e bai cu echografiile tale. Eu cand eram in spital, imi faceau zilnic echografii si nu avusei nimicuta. Apoi am facut morfofetala pe 8 mai si am fost si la Prodenta pe 11, parca... Oricum, stai linistita ca nu e nicio problemuta. Bafta la toate echografiile la care te duci. Sa iti vezi delfinasul vedeta. Mi-au povestit si mie cei de la Prodenta ce tumbe a facut pe acolo. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa gagicuta ta!
PS - Eu spusesem de codite, apropo de faptul ca tu aveai parul scurt si te-ai tuns de ziua ta si mai scurt, deci nema codite... Era o gluma, ce stii tu?

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi
la noi se anunta o zi cu soare,frumos frumos,si eu nu pot sa respir de caldura trebe numai decat sa imi i-au aer conditionat...
mandarinutza,sabina,gabriela
teodora tin pumnii la amnio.sunt sigura ca o sa fie bine
devylla eu mi-am cumparat hainele de la un magazin obisnuit fiindca nu imi gaseam nimic la magazinele de gravi si asa o sa le pot purta si dupa ce vine bebe.
annisia sa porti sanatoasa hainele.sa stii ca si eu sunt dilimanca si imi cumpar in fiecare saptamana cate ceva,cheltui aiurea fiindca le pun in dulap si acolo intepenesc.
roxana multa bafta la sedinta.
cristina te inteleg ca e greu cu catelusa,dar de ce nu ii faci injectii ca sa nu mai intre in perioada si o tunzi scurt sau sa ii faci un tratament ptr par ca sa nu ii mai cada?eu am noroc cu domnisoara mea fiindca nu ii cade parul deloc iar saptamana trecuta i-am facut injectie ca sa nu intre in perioada si mi se pare ca trebe facuta o data la 3 luni.intereseaza-te sa vezi

danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Fetelor, eu nu stiu cum de va cade parul, caci de regula se intampla invers in timpul sarcinii...
Oricum, eu stiu un leac pentru ca la mine chiar a dat rezultate: exista o solutie de la Gerovital, pe baza de petrol! mai nou au imbunatatit formula si nu mai miroase deloc a petrol! dupa tratament cu aceasta solutie, eu n-am mai avut aceasta problema. Mie mi-a cazut mai mult dupa ce am pierdut acea sarcina...
Am uitat: se gaseste numai in farmacii!

Va pupa fata!

Si 23+ cu Raisa-Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Annisia, eu cu parul nu am probleme. Chiar ieri remarcam ca nu prea imi mai cade. Ce chestie...

In schimb, m-a socat vestea mortii lui Ralu Filip, asa tanar si pe neasteptate. Groaznic ! Sa-i odihneasca Dumnezeu !

Tzuc, acum daca poti totusi decala un pik programarile alea, ar fi bine ! Desi, se stie ca ecografia e o procedura neinvaziva, totusi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ramona multumesc dar sigur nu o sa gasesc asa ceva aici. Recomandase cineva niste picaturi antistres mai demult o sa caut daca mi-am notat.Annisia si eu am dus dorul optimismului tau si chiar am scris ca sigur esti la cumparaturi.Teodora mult succes la amnio, asteptam vesti.Gabriela nu cred ca mai e problema cu placenta daca a inceput sa urce sigur mai urca.Sabina Roxana sa treceti cu bine peste zilele astea mai obositoare si stresante, copilasii sigur vor fi bine.Myral24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Piciulika si sotul meu iti transmite salutari,toate cele bune si sarcina usoara in continuare.....nu-i venea sa creada ca ne-am intalnit pe forum.

Teodora multa bafta la amnio,sa te intorci cu vesti bune!

Anisia bine ca ai aparut,nu era obisnuita lumea cu tine LIPSA...vrem poze cu noile achizitii.

Raluca tu ce mai sti de rezulatul tau la TT?

Sabina multa bafta!

Va doresc o zi buna in continuare.
LAVINIA25+

Mergi la inceput