Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Buna seara, -lor!
Se pare ca am ajuns si eu la contractii...ca tot ma intrebam eu cum sunt si ce simti cand le ai. De vreo 2 zile am o durere(ce-i drept slaba) in partea inferioara dreapta(cam pe unde am operatia de apendicita) si azi ne-a vazut nenea doctoru' ca tot eram in trecere prin clinica unde lucreaza sotu'. I-am zis de durere doctorului si cum m-a pus la ultrasound m-a anuntat ca am o urma de contractie(pe care probabil am avut-o si s-a mai ameliorat). M-a intrebat daca am facut efort zilele astea...dar chiat zilele astea am cam trandavit...in afara de drumul pana la socrii in week-end de 1 ora jumate cu masina, ieri petrecere de sfanta Elena cu mancat si stat pe scaun si . Mi-a dat sa iau Utrogestan pentru 3 zile(la 8 ore) si dupa cele 3 zile una la 12 ore daca mai trece durerea.
Am uitat sa-l intreb pe doctor....zilele astea trebuie intrerupta activitatea sau se poate dar mai usurel?

Iuli23+

Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, mersi mult! Chiar sint fericita! Cred ca asta ne dormi toate, sa avem copii sanatosi! In rest…toate trec!

Sabinutza, drum bun, si du-te da-I gata! Si sa ne arati si noua afisul ala cu tine!

Flavia, ne bucuram ca esti bine!

Nana, Dani, astea sint pt voi

Of, Iuli ai grija! Mai bine, las-o mai moale zilele astea pana trec contractile!

Eu cred ca ma bag in pat. Am cam exagerat cu treaba si sint cam obosita! Vestea buna e ca am vb la serviciu si din 1 iunie trec la jumate de norma! Era si timpul, ca tot mai greu mi-e! Si apoi prenatalul si apoi...bebe!!!!

va pup, somn usor!

Gabriela, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Mama mia ce obosita sunt...dupa atata treaba e normal. Noapte buna gagici burtici!

Emma 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Dragele mele,
va multzumesc din suflet pentru incurajari!
Sunt destul de speriata si in sufletul meu se da o lupta apriga:sa fac amnio sau nu?
Mai am o noapte la dispozitie sa ma gandesc si sa ma hotarasc...
Am citit sute de articole,comentarii....cind ma hotarasc 100% intr-o privintza,imi pica alt articol in ochi care-mi demoleaza toate ideile si ma razgandesc complet!
O sa-mi fac rugaciunea de seara si-o sa-L rog pe Doamne-Doamne sa aiba grija de mine si de puiul meu scump!
O sa intru maine si-o sa va scriu in mare cum a fost sau o s-o rog pe Roxana sa faca lucrul asta!
Noapte buna si linistita!

Cu mult drag,

Teodora 19 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Piciulika, eu am noroc acum ca am haine de la fie-mea. Dar sigur cele de 6 luni vor fi mari la nastere. In plus ar trebui mare atentie la sezon. Daca se iau haine de 6 luni, adica ceva ce ar fi purtabil de pe la 4 - respectiv decembrie - ianuarie, ar trebui sa fie adecvate sezonului. Eu am patit cu hainele primite cadou, mi-au tot luat haine mai mare insa de iarna si Alex facea 6 luni in august, la 40 de grade. Dar subscriu, cele de nou nascut nu merita luate, ca raman mici imediat.
Cat despre ciucurelul baiatului, o sa se atinga ele destule domnisoare mai tarziu!

Draga Rox, cu hainele inca sunt si eu in dilema. Lasa ca in vreo 2 luni iti voi supune o lista spre vot! Tu ai experienta!
Iar cu ciucurelu' - asta ii doresc si eu!

Dragelor Sim Stoian, Gabriela 77, Rox, Nana Motoc, Lavinia N - ne-ati flatat lampa si talentu'. Acuma suntem inaripati de complimentele voastre si vom mai mesteri una-alta. Si daca o sa fie traumatizat copilu' estetic, voi sunteti di vina!
Lasa, Lavinia, ca si o lampa-calculator e de bun augur. Sa se desfasoare taticu', poate iese inginera IT!

Lavinia nu ma mai ingrozi si tu cu contractiile. Si asa am dat lacrimi de crocodil de spaime... Aici nu exista NoSpa (prietenul ciclurilor mele dureroase!) dar mi-am facut rost de acasa. Acuma zilnic nu cred ca-i bine sa iau, la orice jena... Oricum, ma intind mereu si trece.
Si iau Magneziu in nestire - cum prescriu aici dr-ii la contractii - pana am sa devin magnetica. Aici tratament de sustinere nu iti dau - habar nu am ce trebuie sa se intample sa-ti prescrie ceva!

In fine. Incerc sa mai pun ceva poze la album, sa ma falesc si eu cu burtica mea.
In rest suntem bine, misca micutul de cum s-a incheiat a 16a saptamana . Si tare imi place!!!

Piciulika 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu sunt un pachet de nervi. De abia am ajuns acasa, adica acum 20 min, timp in care am strans, am pregatit-o pe Alex de culcare (Alex care are super febra si muci), am pus rufe la spalat ca maine cica nu merge lumina de dimineata pana seara si deci nu vine nici menajera ca nu are ce face (la noi nici apa nu merge ca e pompa electrica), am udat si gradina. Si la capitolul varsat nervi pe sot, al meu e punctul sa si-o ia zdravan. Pe langa ca e plecat pana joi, desi trebuia sa plece numai o zi, nici macar ce il rog sa faca nu face. Sa dea un amarat de telefon si sa imi lase un bon de ochelari pentru Alex. Parca vorbesc in aer si nici nu itnelege de ce ma supar. Pai ce, eu sa le fac pe toate? Uite de aia am eu mereu energie, pentru ca trebuie, nu are cine sa rezolve in locul meu.

Teodora, tin pumnii maine, sa fie bine. Eu am ajuns tarziu si imi pare rau ca nu am apucat sa vb. Sa ma suni maine. Pupici.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Of, am scapat si eu de perdeaua aia afurisita. Gata, sta la locul ei si imi incanta privirea. Dar sunt obosita de la incretit rejansa aia.
Pt bebe vreau sa cumpar deocamdata chestiile de genul patut, saltea, lenjerie. Pentru restul inca imi fac liste si listute si ma gandesc de unde sa le iau. Plus ca ma sperie ideea ca nu stiu ce sa imi iau pana la urma la spital cand o fi vremea. Am vazut ca Tutunaru are o lista pe site-ul lui, dar eu stiu daca o fi suficienta? Mai cercetez, eventual am sa mai intreb fete care au nascut acolo.
Teodora, tin pumnii!
Era sa uit: mi-am luat din Obor 4 bluzite - 150 ron toate. Chiar sunt faine.
Noapte buna, ! Sa aveti un somn cat mai linistit.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, drum bun si calatorie placuta, mult succes si distractie cat se poate.

Teodora, iar am facut-o lata cu sms tarziu, ca eu de abia ajunsesem. Scuze scuze scuze. Ma rog la DD sa fie bine, orice ai decide, si nu ezita sa suni daca ai nevoie de ceva. Astept maine macar un sms.

Simona, sa porti sanatoasa bluzitele. De unde din Obor?

Nana, pentru Alex mucii sunt o un fel de a fi de cand cu gradi, asa ca nu se agita prea tare. Insa de la febra chiar zace mititica.

Eu va pupic, inchid aici. Nu ma pot culca, astept sa vad cum evolueaza febra lui Alex si oricum la cat sunt de nervoasa nu pot dormi. Maine sper sa vina mama sa stea cu pitica sa nu o duc asa la gradi. Dar tot fara electricitate. Mda. Si ce intalnire nasoala am. Alta zi ca azi. Azi nici nu prea am mancat si de suparare cred am niste greturi si arsuri. Gata, inchei pana nu va deprim de tot.
Noapte buna.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Piciulika nu vreau sa te sperii si nici sa te stresezi din cauza celor spuse de mine...doar ca trebuie sa ai mare grija de tine ,sa nu faci efort ,sa nu obosesti si daca ai dureri ca la ciclu am inteles ca acestea sunt contractii sa te intinzi in patut.
e foarte bine ca ai no-spa poti lua linistita si mg e foarte bun pt contractii.

Am auzit ca nu prea se da medicamente in elvetia am niste prieteni care au locuit 3 ani acolo si erau ingroziti cand li se imbolnaveau copii,isi duceau medicamente din tara.

LAVINIA25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Piciulika ti-am vazut pozele ,arati tare bine si ai o burtica foarte frumoasa....dar hai sa-ti mai spun ceva noi ne si cunoastem mi-am dat seama dupa ce am vazut pozele....ma bucur mult pt tine ,dar ti-am spus bebelasul e pe prioritatea nr 1...si eu stau in pat de la 16 saptamani,am venit in tara pt un botez si nu am mai putut pleca inapoi cu sotul meu pt ca am inceput sa am contractii mi-a interzis medicul,oricum nu vreau sa risc nimic pt ca am asteptat prea mult acest bebelas.

iti pun pozele mele si o sa-ti dai seama cine sunt.
http://new.photos.yahoo.com/laviniacandea/album/576460762401368598

LAVINIA 25+

Mergi la inceput