Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offff, numai Gabriela77 mi-a simtit lipsa... Ce fete rele, mai neamule... Iar am ramas in urma, am cititara mult si nu mai tin minte nimic. Stiu doar ca Iuli are chef de harjoneala, desi a avut niscaiva probleme, nebuna... Ai grija gagici, ca eu am ajuns in spital de la o treaba din aceasta si nici macar nu a fost una din aia sa ma sui pe pereti.
Vad ca depresiile sunt in floare. Eu acum sunt ok. Nema contractii. Vedeti daca le-am tratat cu sictir? Chiar nu mai iau No-spa decat asa la misto, una pe zi, de control.
Ce ma mira si ma minuneaza in acelasi timp este ca zuzu-zuzu de doctor al meu nu m-a mai pus sa fac niciun fel de analize. Ai vostri doctorici la cate saptamani v-au pus sa repetati analizele? Eu am programare pe 27 acusica si vreau sa stiu ce ii zic nebunului. Ma iau de el, il iau cu binisorul, ma fac ca si anume ploua?
Asaaaa... Acum sa vin iar cu revista presei si cu temele facute. Fusei la cumparaturi, unde credeti? La Mini Prix, tocmai la Otopeni, chiar langa Metro... Extrem de multumita. Mi-am luat 5 rochite super truper intre 90 si 290 de mii. Chiar excelente. Trei dintere ele le pot purta cu succes si la nunti, botezuri, inmormantari, divorturi si avorturi (asta am auzit-o la Tv, apropo de tiganii care fac petreceri din orice...). Mi-am mai luat niste super marfa de bluguti cu talie foarte joasa si plini de cusaturi, la 290. Niste bluzite de gravidoase cu 90 si 190 de mii. Iar piesele de rezistenta au fost niste papuci cu 190 (eu luai 2 perechi, dar erau zeci de combinatii) simpli, cu talpa joasa si cu chestia aia care intra intre degetele de la picioare, pe care sunt cusute milioane de paietele minuscule. Unii imita coada de paun, cu mov, turcoaz si kaki. Ceilalti pleaca in degrade de la maro si ajung la roz deschis. Ce sa mai tranca-tranca sunt superbi si cred ca o sa ii iau si la nunta... Asta dupa ce ma dusesem la Only si mi-am luat niste papuci cu 1.750.000 si o geanta cu tot atat banet... Off, daca ma duceam inainte la Mini Prix dracu mai dadea gramada aia de bani pe alea de la Only, pentru ca si aia de 190 sunt la fel de frumosi. De asta va povestesc si voua, ca sa nu faceti ca mine. Caci vorba aceea - prostii invata din greselile lor, iar desteptii din ale altora...
Este ca va era dor de pildele mele?

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Heeeey! Lavinia, ce mica e lumea!
Chiar AZI sotzul meu s-a chatuit cu al tau!!!
Si tu ai burtulutza tare dulce!

Si noi ne bucuram pentru voi - stiu ca era mult-asteptat copilasul!
Ce chestie! Da, fam. lui Nicu a exerimentat destul cu medicii de-aici.
...si chiar ma gandeam cand pomenisesi tu de Bratislava, acum vreo o luna, cate firme or mai fi asa, cu sediu pe Europa pe-acolo...! Ce chestie!!!

Si stai linistita, ca nu ma 'sperii / stresez din cauza celor spuse de tine'! Era doar un fel de a spune: imi facusem deja griji gramada, si cand ziceam si eu ca e de bine... Asta dupa ce primul trimestru nici nu l-am simtit: nici o greatza, pofta, nimic.
Eh, acuma stam cuminti, schimbam prioritatile si imi vad doar de proiectul meu, usurel, si incerc sa ma debarasez de restul.

In fine, te pup tare si iti doresc numai bine! Pupa-l si pe tati tau!
Ne mai chatuim si noi!

Piciulika 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata gagici,

Am trecut repede sa semnez condica.
CE se intampla mai fetelor?Ce e cu nervii astia la toata lumea?
Hai linistiti-va,ca doar nu merita nimeni nervii nostri.
[b]Nana[/]Super ca mergi in tara la mamicutu' tau.Si mie imi e un dor de Romania,am un an juma' aproape de cand nu am mai fost.Mami meu vine la mine cand nsc,ca altfel nu se poate
8 ore pe Amsterdam?Imens,noi asteptam de obicei 4 ore.Ai grija,bine ca ai rezervat camera,sa se odihneasca Razvanel.Ca e cumplita asteptarea,bine noi asteptam si dupa un zbor de 11 ore.
Auzi vroiam sa intreb,ca nu m-a dus capu' sa caut intai pe net,si la incultura mea...acolo la voi e frig frig?Sau cum e vremea,in genere?

Daniela vazut pozici,ai fost dragut imbracata la nunta.Eu inca nu am gasit nimic.Am cautat pe internet si ce imi placea mie urca suta de euro si nu am innebunit sa dau atat pe o rochita care nu o sa o mai port.
Zicea cineva de croitoreasa,am sa ma interesez,nu am auzit inca aici.
M-am intins prea mult.
O zi frumoasa fetelor,daca am timp mai intru pe dupa-amiaza.

Sabina Y. 23+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Gata,fetelor,am fugit la amniocenteza!

Teodora 19 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Am dormit tun pana acum, si acum incerc sa ma adun sa opresc apa prin sticle si cazi. V-am zis de problema cu oprirea curentului electric. Si apoi plec "fericita" nevoie mare catre birou unde ma asteapta sedinta aceea minunata la care habar nu am ce sa zic. De fapt am 2 proiecte super mari la care habar nu am ce sa zic, dar la unul m-am tot sfatuit cu fosti colegi si o sa o dau mai cotita. La celalalt insa, chiar trebuie sa opinez si sa o fac live in sedinta.

Annisia, iti cam arde de umblat, dar vad ca ti-ai schimbat total garderoba. Eu fusesem la Mini Prix de pe 1 Mai, dar nu am gasit atatea toale si in general ce imi placea erau numere mai mici. Dar deh, tu esti slabuta. La Otopeni nu ma gandisem sa merg desi e foarte aproape de mine. Sa le porti sanatoasa! Si nu mai fii suparata, ca eu parca am mai vazut ca au intrebat fetele de tine.

Teodora, ma rog sa fie totul ok, si astept un semn de la tine. Cred ca ai luat o decizie buna si sigur te vei linisti asa.

Gata, ma duc la caznele mele. Poate mai apuc sa deschid forumul de la serviciu inainte de intalnirea lui peste. Nu mai vreau sa munceeeessc.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

teodora, te asteptam cu vesti bune!

eu nu mai am rabdare pana maine cand imi da rezultatul la TT !!! ufff !!! incep sa fac nopti albe !!!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

'Neata fetelor!

In primul rand, ii tin pumnii Teodorei la amniocenteza! si o felicit pentru curaj! si eu ziceam ca o sa fac la sarcina asta, avand in vedere ce-am patit data trecuta, dar iesindu-mi analizele bune, m-am lasat pagubasa.

Annisia, esti asa de haioasa! cred ca toate fetele te iubesc si cu siguranta ti-au simtit lipsa! Felicitari pentru achizitii!
Eu sufar foarte mult ca in Brasovul asta nu gasesc nimic!
E atat de simplu sa faci niste rochite frumoase, de vara, pt gravide, dar nu se gandeste nimeni la asta! Iti vine sa plangi daca intri intr-un magazin dedicat gravidelor: numai oribilitati!
Cred ca voi recurge la croitoreasa...

Sa nu va suparati pe mine, dar pana sa va cunosc pe toate tre' sa mai intru pe forum si sa ma obisnuiesc, deocamdata ma simt ca un intrus, ca am venit cam tarzior

Va pup si va doresc o zi minunata!

Simona 23+ cu Raisa-Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Si bv, te-ai gandit la ceva modele de rochite de gravidute???

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Buna dimineta la fete!
Teodora-va fi bine, abia te asteptam cu vesti!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neataaaaa....de la praga!!!
o berica imi lipseste, ca m-a yguduit nitel primu avioon(nu tare)
bebe Gheo e incantat de drum, s-a m,iscat nonstop.

eu mai am 2 ore 3 sferturi pana la urmatorul avion, asa ca contra unei ciocolate calde butonez internet din aeroport.

va urez o zi minunata, eu incep sa-mi 9intru in mana, doar ca mi-e cam somn, am dormit numa 2 ore.
Sofia, desi mucioasa, n-a prea tusit noaptea....Rox, daca esti pe faza si in timp ai putea sa suni la mine sa intrebi barbatu ce-mi face fata? si sa-i spui ca-s la Praga? ca eu a trebuit moarta coapta sa-i dau telefonu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput