Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)
Raspunsuri - Pagina 14
laviniaN spune:
Piciulika ai grija cu durerile ...si eu am din saptamana 16 dureri la ovare si dureri ca la ciclu,am fost internata o saptamana..dr mea spune ca nu sunt normale durerile la ovare pt ca ele nu functioneaza in aceasta perioada...acum iau no-spa 2 pe zi si duphaston pana in saptamana 27.
CAND AI DURERI INTINDETE IN PAT PT SIGURANTA SI IA UN NO-SPA.
lavinia 25+
Roxana_G spune:
Rodica, nu e mare problema daca se desumfla dimineata, insa nu strica sa faci niste analize. Stiu ca eu la prima sarcina am tot facut, ca eram bustean. O glicemie, un acid uric, un sumar urina si parca albumina. Vorbeste cu medicul, nu strica nici sa vada edemele atunci cand apar, la mine verifica mereu daca sunt moi si pana unde urca.
Piciulika, eu am noroc acum ca am haine de la fie-mea. Dar sigur cele de 6 luni vor fi mari la nastere. In plus ar trebui mare atentie la sezon. Daca se iau haine de 6 luni, adica ceva ce ar fi purtabil de pe la 4 - respectiv decembrie - ianuarie, ar trebui sa fie adecvate sezonului. Eu am patit cu hainele primite cadou, mi-au tot luat haine mai mare insa de iarna si Alex facea 6 luni in august, la 40 de grade. Dar subscriu, cele de nou nascut nu merita luate, ca raman mici imediat. Cat despre ciucurelul baiatului, o sa se atinga ele destule domnisoare mai tarziu! ![]()
Asi, scuze pentru rapsunsul tarziu, nu eram la birou.
Gata, am terminat postarile in reprize, continui munca ca la nebuni. Adica eu stau si nebunii vin si pleaca si suna continuu.

Rox
25+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Sabina spune:
hai ma gagici ce-i cu noi!
nana , ce nervi as fi avut si eu!!
lascatreve! pup sifii tare.
Danielle micutza, nu te mai necaji nioci tu si sa gasiti casa frumoasa!
Carpatina si Tomasa,
tare de tot.
Plec cu cehii...fac 3 ore jumate escala la Praga :(
Ma intorc luni pe 28, la 10 noaptea.
sofia are mucii pana la brau....si pe mine de 10 minute ma doare gatu.si ma simt ultima mama denaturata ca plec asa 
Noroc de Roxana, caea, desi zice ca-i stresata, pare asa de calma si relaxata ![]()
Mi-a facut f bine praji cu Rox:00
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Flavia_Hurducas spune:
Buna ziua mamicute!
Iar am lipsit cateva zile, am avut intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si am fost organizatoare. Asa ca nu am mai avut timp nici macar sa va citesc, apoi sa mai scriu.
Si acolo erau atatea burticue...Foartea frumos, mai ales cand ne aliniam toate burticile la dans.
Cine vrea sa imi puna si mis caruciorul roz in dreptul numelui pe prima pagina?
Flavia 18 cu
si
Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
OanaAlina spune:
tomasa, as vrea si eu materialele acelea! multumesc anticipat!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png
Happiness_4_us spune:
Roxule, pupicei dulci.
Si nu va mai faceti griji tu si Sabina ca aratati foarte bine. Aveti incredere in ce spun.
Cat despre moasa cea tirana, incerc sa uit ca si asa m-am necajit tare dimineata!
Bebe Razvanel misca de zor de ieri, inclusiv toata noaptea n-a avut stare. Chiar ma gandeam daca nu si-o fi gasit vreo mingiutza cu care se tot joaca.
Nana,
23+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Amar, mare adevar graiesti! Desi isi afiseaza toti zambetul ala mare si larg pe buze, toti sunt impotriva noastra de parca am fi ciumati. Pana la urma ne facem treaba, avem o facultate, ceea ce aici putini au, platim taxe ca si ei.
Sabina,
. Eu eram atat de uimita cum decurg lucrurile ca abia cand am iesit la aerul rece de afara am constientizat si am clacat. Nu te mai gandi ca pleci ca sunt sigura ca Sofia galagia ramane pe maini bune. Si eu ma gandesc cu groaza la drumul spre Ro, asta ptr ca m-a terminat psihic ala spre si din America, insa simplul fapt ca ajung acasa la cei dragi mie, pe care-i iubesc atat de tare, ma face sa prind aripi. Noi plecam miercuri pe 30 mai din islanda, la ora 6:50 avem escala in Amsterdam de 8 ore si am rezervat camera la hotel in aeroport ca sa pot trage un pui de somn si sa nu il supar pe Razvanel, si ajungem in Ro la 00:33. O sa fie o zi grea dar sparam noi, lipsita de evenimente!
Drum bun iti doresc din suflet, sa fii relaxata si iti tin pumnii sa decurga totul asa cum iti doresti.
Nana,
23+
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Ciao, fetele!
Uite venim si noi cu vestile bune! Am fost ieri la morfofetala. Sint asa de fericita! ...avem o fetita sanatoasa! Ne-a confirmat ca e fetita, sincer, am fost tare bucuroasa, am avut ceva emotii sa nu descoperim vreo putza. A facut toate masuratorile, bebelusa e in grafic cu toate, corespunde exact varstei de 23 de saptamani, are 576 g si fata nu i-am vazut-o ca nu a binevoit!
Sint bucuroasa ca e fetita, dar mai ales ca e sanatoasa! De fapt, asa bucurosi si extaziati am plecat de acolo, atat eu cat si sotzul ca am uitat sa platim! Am revenit, desigur cu banul. He-he-he!
Emma, imi pare rau de infectie! Hai ca trece cu tratament, nu?
Tzuc, felicitari pt miscarile bb-ului!
Andries, io cred ca musai inveti si tu oleaca germana, altfel....Ce haios!
Missy, si eu zic ca mai bine sa iei legatura cu medicul. E cel mai bine si asa si tu vei fi linistita! Succes !
Tomasa, Sim, marturisesc ca si eu eram ingrijorata ca nu stiam cum as proceda cu o « putza ». Dar sint convinsa ca nu e asa o filozofie si uite ca mai avem si de la cine invata! Data viitoare la baietel, ma inscriu la training.
Myral, Roxana, Dani, Ana
Pupici!
Gabriela,23+
Sara Medeea
Da, trece cu ampicilina! Mi-a dat gratuit dar bineinteles ca acum farmaciile nu mai au fonduri. Asta e! Sper sa fie bine! acum ma umflu cu pastile...saracu' bebe...
Emma 22+
Roxana_G spune:
Sabina,
. Doar nu voiai sa transmit stresul unei gravidute.
Sa stiti ca si Sabina, desi se dadea depresata aici pe forum, parea foarte linistita si a fost super placuta intalnirea noastra. Dar ca sa ma credeti ca sunt stresata, acum sunt la birou, inca mai am de lucru, Alex este acasa cu febra (dupa 7 zile de antibiotic terminat chiar azi dimineata!) si cu mucii pana la brau.
Nana, sa vezi ce o sa mai misune Razvanel dupa ce iese.
Cat stai in Ro? Eu exact de 1 iunie cred ca plec in Germania si revin abia pe 10. Sper sa ne vedem.
Rox
25+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Happiness_4_us spune:
O sa stau pana pe 24 iunie.
Si eu sper sa ajung s ane vedem. Mi-ar placea tare mult
Pupici.
P.S Pupicei si ptr Alex si multa sanatate. Draga de ea, cred ca tare s emai enerveaza cu mucisorii. Uff.
Nana,
23+
Nunta noastra de vis!
Las Vegas