casnicute sexy (123)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Miki sanatate multa, baga somnulet mult astazi, iar la noapte cafele, ca daca adormi e de rau, atenteaza diavoletul la somnul tau

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

trebuia sa-mi amintesti? mai devreme am vb la tel. cu pretena mea si exact asta zicea si ea. azi primim marfa si tre s-o punem pe rafturi si-mi zicea sa nu cumva sa te duci singura cu el in depozit . o sa beau cafele si redbull. sper sa rezist, daca nu le voi spune sa ma scuze eu ma duc la culcare hahahahhahaha

Miki

Mergi la inceput

si acum sa trec la lucruri serioasa. vad ca sunteti toata acasa.
deci.... pe 8 iunie aniversam un an de casnicie si cica tre sa ne facem cadou. dati-mi o idee pls, ca nu stiu
a doua problema.... pe 16 iunie e ziua de nastere a soatzei. nu mai pot sa-i iau after shave, parfumuri, deo-uri , camasi etc. ca le-a primit in fiecare an si ....de Craciun.
pls help me.
astept ideile voastre
pupici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra-i nu umbla cu d-astea......Cum adica sa nu te bag in seama? Te bag in seama dar momentan nu am cu ce... Doar stii ca nu mai prajituresc si asta nu pt ca sunt la cura Sunt sigura ca ai mult mai multe idei ca mine,iar daca ramai in pana ai vazut ce tolba plina are Bianca. Si Monica!

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by mikiriki

quote:
Originally posted by georgi75

Miki baga aci sa vezi ce idei iti dam....Stii cum se numesc persoanele care au idei, nu?

hmmm.... destepte? ( pun pariu ca te-ai gandit la idioate , eu nu)

Miki

Nop.M-am gandit la idealiste
Ma si gandeam ca poate ne intrebi de cadouri pt colegu'.M-ai lovit in fericire pt ca a cumpara cadouri pt barbati e cosmarul vietii mele. Si acu' mi-ai adus aminte ca pe 13 e si ziua colegului si tre' sa-i iau si io cadou.Asa ca astept si io cuminte ideile fetelor.Da' sa nu fie scumpe
va pup ca plec.Cetesc ideile cand ma intorc.Intre timp s-a innorat.Poate ma prinde ploaiaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hmmmm...grea problema ne-ai dat miki
si eu sunt in pana cand e vorba de asta...dar suntem multe si poate se strange de-o idee

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Miki,io as avea fo 2 idei...da acu depinde de fel de cadou vrei sa faci...mai palpabil,mai nepalpabil...

Miha si Robert

Mergi la inceput

am googalit de m-am saturat.
Miha astept ideile

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Si io.
Gata am cumparat.Mai am sucul.M-a prins si ploaiaaaa

Mergi la inceput

Mey...io as pune pe primul plan o cina romantica,in care "la multi ani"-ul sa pluteasca in aer iar 'te iubesc"-ul nerostit sa valoreze mai mult decat o mie de cuvinte...Si la sfarsitul cinei ai rezolvat si cu palpabilul...

Daca vrei altceva...mai nu stiu cum sa-i zic...poate sofisticat,dar banal in acelasi timp...pentru barbati is potrivite in majoritatea cazurilor un ceas, o trusa de birou...Vazusem o data intr-un magazin o cutie cu o sticla de vin cu accesorii pentru servit...Sau poate a amator de pescuit? Sau poate isi doreste o bicicleta? Sau poate un Harley?

Miha si Robert

Mergi la inceput

Miha te tzuc de-o mie de ori
pana mi-am copiat filmu pe dvd am tot cautat pe net si-am ales in felul urmator ( Miha gandim la fel ): pt 8 iunie-o cina romantica ( eu gatesc ), o felicitare , lumanari si-o sticla de MOET ; pe 16 iunie : o cutie din piele ( misto,am vazut-o in poza ) c-o sticla de coniac ( sau cum s-o scrie) scumpisor dar nah e barbate-miu, 2 pahare, un trabuc. si-am scapat. am gandit bine? sau aveti voi alte idei?
ceasuri are destule.
na bun. ma uit la film ( Piratii din Caraibe 3 ) si poate adorm vreo 2 ore
pupici
MIha, multzam

Miki

Mergi la inceput