casnicute sexy (123)
Raspunsuri - Pagina 27

monica-elizabet spune:
ah ce curioasa sunt
sa stapanesti sanatoasa lucrusoarele
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
miha cu grija si masura se poate...bey nu te gandi la prostii ca fie si numai gandul si-ti face rau
...bineinteles ca era vb de cafea...
Iote cine nu se gandea la prostii...

Miki,sa porti sanatoasa papucii.De idei pe mine sa nu ma intrebi,ca-s gravida.

Miha

monica-elizabet spune:
macar de gandit sa ma gandesc daca nu pot sa le fac
monica

georgi75 spune:
Gata scoala...gata prima tura de cumparaturi.Urmeaza a 2-a dar e prea cald afara asa ca mai stau putin acasa.
Miki baga aci sa vezi ce idei iti dam....Stii cum se numesc persoanele care au idei, nu?
Monica si Miha pofticioase mici...
Danelutza ce face Isa?Baga vesti.
Hai ca va pup pe toate.Am mai primit o sarcina azi la scoala.Sa organizez cu profele de romana sebarea de sfarsit de an .Moooooor
Pupare

pufymic spune:
Salutare fetele!
Doina diseara e emisiunea?Ma bucur din suflet pentru voi!
Am intrat sa va salut ca merg iarasi la treburi(mancare) si sa va arat niste POZE cu piticii mei! pe toate!
Eu

Danelutza spune:
Doina Doamne ajuta sa reuseasca operatia, sa plecati si sa va intoarceti cu vesti bune.
Mirela spor la despachetat, ca abia ai terminat de impachetat, asteptam poze cu noua casuta.
Miki sanatate multa, baga somnulet mult astazi, iar la noapte cafele, ca daca adormi e de rau, atenteaza diavoletul la somnul tau
Georgi multumesc de intrebare, Isabella e bine, in sfirsit sint cit de cit bine si eu, dupa o zi de marti din aia nebuna, de-mi venea sa las si casa si sa plec in lume, dar mi-am revenit .
Monico cum rezisti fara sot, cit mai ai de stat fara... mare si tare (la cafea ma refer).
Cuscra te-am intrebat acum vreo doua zile ceva, dar nu m-ai bagat in seama , dar ma descurc eu ca sint fetita mare.
Ioana frumosi flacaii tai cheliosi, dar e haioasa rau poza, unde stau cu poponetele in sus, in pozitie de start.

alexa si mami spune:
hello gagici!
deh mai georgi, daca esti tinara si'n putere. las' ca te faci tu babeta si dai ordine la alea tinerele
monica pe tine te cred ca te gindesti la..., dar tu miha, fomeie serioasa cu burta la gura :)))
pufy, frumosi cheliosi!!! sunt identici, nici daca erau gemeni nu semanau asa tare. cel mic e asa dulce, de-ti vine sa-l papi.

monica-elizabet spune:
georgico, spor la cumparaturi si la organizari
danelutza...AMR 20 zile
ioana, pup cheliutele lor de baieti frumosi
monica

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Miki baga aci sa vezi ce idei iti dam....Stii cum se numesc persoanele care au idei, nu?
Georgiana-mami de Stefania
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
hmmm.... destepte?

Miki

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by monica-elizabet
miha cu grija si masura se poate...bey nu te gandi la prostii ca fie si numai gandul si-ti face rau
...bineinteles ca era vb de cafea...
Iote cine nu se gandea la prostii...Am zis eu ca vreau altceva in afara de o cafea mare si tare?
Miki,sa porti sanatoasa papucii.De idei pe mine sa nu ma intrebi,ca-s gravida.
Mihasi Robert
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...
daca esti gravida nu mai ai idei?

Miki