casnicute sexy (123)
Raspunsuri - Pagina 26

doinabita spune:
--------------------------------------------------------------------------------
Astazi a fost ziua cea mare!!!Domnul Becali ne-a dat suma de bani care ne mai trebuia !!!pe toti!!!Maine seara se va da pe B1TV la emisiunea NASUL , la ora 22!!!Inca nu realizez: e vis?sau realitate?nu imi vine sa cred!!!DAR E ADEVARAT!Pe 3 iulie vom pleca in China!!!drumul pentru renasterea lui DAN!DOAMNE AJUATA!(adica azi joi ca e trecut de ora 24)Dimineata mai vorbim fetelot caci merg la nani...
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

CRISMIR spune:
DOINA,ce bucur enorm pt voi,Dumnezeu ne-a ascultat rugile!
si sa aveti mari bucurii si-n continuare!
GEORGI si bafta la ora deschisa!
LA MULTI ANI MARIA!si multe
cretulina frumoasa!...sa-ti traiasca puiuta MMIHA!
IOANA,bafta la gradii!
BANANAAAAAAAAAAAA,pe unde umbla mai fata asta?...ca ma gandeam la ea ca de mult nu a mai aparut!???
Felicitari gospodinelor:DANELUTZA si MONICA
Mai,v-am citit pag cu pag,dar slaba miscare....noi maine ne mutam,gata cu impachetarile,asa ca nu stiu cand mai intru...peste cateva zile, ca voi avea de despachetat
Va pe toate si sa auzim de bine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

monica-elizabet spune:
neatza fetelor,
haideti la cafelutza...e mare si tare
Doinaaaaaama bucur din suflet pentru voi...mai este f putin si visul lui Dan o sa se implineasca...Doamne ajuta!
Mirelutza, spor la mutat si despachetat
fetelor eu azi ma duc la teatru de papushi(adica o duc pe ruxi la alex la gradi)asa ca plec din de dimineatza.
va pup pe toate, sa aveti o zi minunata
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

alexa si mami spune:
neata!
monica, senx de cafelutza.
doina DD ne-a ascultat rugaciunile.
la noi e nor si adie vintul. azi mai sunt in cm, de miine la scrirbici

georgi75 spune:
Neatza fetelor.
Doina mi-ai facut ziua frumoasa inca de dimineatza.FELICITARI!!!DOAMNE AJUTA de-acum inainte sa treceti usor peste tot ce va asteapta.Felicitari lui Becali pentru sufletul lui mare.Va pe toti
Io ma pregatesc de scoala.Azi nu stau toate orele ca am de facut multe cumparaturi pentru maine.
O zi minunata sa aveti

Danelutza spune:

mariussimiuc spune:
Helau!
Monica,vreau si eu una mare si tare!
Doina,felicitari!
Asa cum e Bacali asta,dar pana la urma e de admirat! Bravo lui!
Georgi,bafta multa la scoala!
Mirela,spor la despachetat!
Ieri am avut o pofta nebuna de dulce...Am gasit o cofetarie cu prajituri buuuune...si cu frisca naturala...Si au si niste eclere....
Miha si Robert

monica-elizabet spune:
miha cu grija si masura se poate...bey nu te gandi la prostii ca fie si numai gandul si-ti face rau
...bineinteles ca era vb de cafea...
a fost frumos la teatrul improvizat din curtea gradinitei...astia mici s-au distrat, asa ca eu sunt multumita
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

mikiriki spune:
Hallo
Doina felicitari
Mirela spor la impachetat
Georgi succes
Monicutza ce bine ca s-au distrat piticii
Miha eclere? yammi
dupa 2 zile de stat in pat, azi am colindat magazinele si mi-am luat 4 perechi de papuci, 6 perechi de sosesute, o poseta maaare si-o curea. mai tre sa merg la cumparaturi pt. frigi si gaaaata.
n-am nici un chef de facut inventarul la munca, mai ales ca eu nu rezist sa stau treaza mai mult de ora 1-2 noaptea. poate reusesc sa dorm putin dupa-amiaza.
mai sunt prin zona. ah.. la noi tot frig e si mai ploua din cand in cand. cu raceala tot asa, m-am saturat de medicamente
pupicei
EDIT c-am uitat. multumesc pt. urarile de sanatate
Miki

mikiriki spune:
Cand sunteti toate pe ``acasa```( adica acilea) vreau sa va intreb ceva pt. ca io-s in pana de idei
v-astept
Miki