casnicute sexy (123)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gagici
iar ati inceput sa vorbiti de dulciuri mai usor, ca a venit caldura si nu ne putem expune suncile. un buric gol, un decolteu... gata, sunt si eu la cura, ca plec la mare si sa nu ma revars pe plaja.
miha, ce ai mama?
liana, sigur s-a mutat si nu are net.
banano, cami, sunteti in greva sau ati dezertat?
bai nene e o caldura afara... dupa amiaza, suntem invitati la socrii la un gratar. cred ca au visat urit azi noapte
azi e sarbatoare, deci lene la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Georgi, ce sa zica Dan ? este bucuros si asteapta sa vina ziua sa plecam.
Danelutza a venit confirmarea de la bilete , maine le platesc.Suntem bucurosi ca s-a rezolvat cu biletele.Mai ramane maine sau poimaine sa venim la Bucuresti pentru bani!!Nu ne vine sa credem!!!
Ce de bunatati faceti...eu sunt puturoasa...si la noi e o caldura...parca e vara

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra -ici sa-ti treaca, nu mai da cu capul de zid c-o sa te doara.

Doina felicitari pentru confirmarea biletelor, de-acum inca o tura la Bucuresti si dupa aia incepeti sa faceti bagajele, pui cite ceva in fiecare zi ca sa nu uitati nimic.

Alino pofta mare la gratar, vezi ca nu-i chiar rea soacra , s-a gindit ca esti bolnava si te trateaza . La tine-i cald, la mine ploua si-i frig de nu-ti vine sa dai un pisic afara.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nu am nimic grav... Doar ca m-am trezit cu in sus de dimineata...am o stare de cacao...copilul l-am lasat urland la bunica dimineata...se agatase de mine ca o maimuta..."mami,nu pecaaaa" ...am multa treaba la servici si deja m-am saturat,vreau in concediu ...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gata, am terminat si eu prajitura de ceva timp, acum astept sa se raceasca si sa pap...va invit si pe voi(o potie special pentru miha)bisi multam de reteta...crema este bestiala, pe caldurile astea este nemaipomenita.
georgi, prajitura asta cu cocos, e minunata...abia astept sa o repet si eu.
azi i-am culcattare tarziu pe astia mici...sper sa nu lege somnul de pranz cu cel de noaptea
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

la tine miha. te credem, copilu', caldura, burtica... chiar nu iti poti lua nici macar o sapt de concediu?!
doina, felicitari! mai aveti un pic mai mult de o luna si zburati spre china. moama ce emotii tre' sa aveti!
danelutza, asa e. nu e chiar asa rea, e f rea. a baut apa dupa ciine, i-a chemat si pe ai mei, si pe noi... e ceva la mijloc
io sunt bolnava de putoare

Mergi la inceput

Monico ai auzit ca vreau sa slabesc si nu-mi arunci si mie o felie de prajitura, ha !

Alina poate l-a chemat si pe Mircea Radu si va face o declaratie "din dragoste"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

danelutzo eu v-am invitat pe toateda mai repedeeeee ca mai am doar jumate de tava si vreau sa va zic ca am facut compozitie dubla ca m-am gandit eu ca o sa iasa belea
alex si acum doarmeeu sunt de vina ca i-am culcat tarziu

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

gagici
iar ati inceput sa vorbiti de dulciuri mai usor, ca a venit caldura si nu ne putem expune suncile. un buric gol, un decolteu...

Ahaaa....am gasit ecsplicatia...De asta dati asa rar pe aici...va temeti ca va ingrasati...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput