casnicute sexy (123)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'mneata

Monica multam de cafea, cu dulciurile am lasat-o mai usor ca se rupe cintarul, iar de saptamina viitoare, dupa ziua Isabellei, vreau sa ma bag la slabit

Doina sa dea Dumnezeu sa va dea o data banii si sa vina si raspunsul pozitiv de la agentie. Dan ce zice, cred ca ii vine sa sara in sus de bucurie, dar nu poate, inca.

Georgi a mai incercat sa fumeze, dar asta noapte pe la 2.30 am intrat puternic in tatsu, care se delecta cu o tigara , drept pentru care i-am declarat razboi, nu ma intereseaza unde fumeaza, dar eu sa nu-l mai vad cu tigara in gura. Am uitat sa spun, nu are voie sa fumeze si pipeaza peste 20/zi . Acum e suparat si nu vorbeste cu mine

Miki ce mai spui, astepti noaptea de joi ?

Cuscra ce dulciuri bune ai mai facut ? Ia da o idee si mie de un tort, usor de facut, sa arate frumos, sa-i fac Isabellei, ca parca n-as mai cumpara, prea au gust de conservanti.

Alino esti in CM dar scrii mai putin decit cind erai la serviciu , vino la mine ca-i caldura mica, a plouat si e rece, asa ca ne uitam pe geam, e sarbatoare si hibernam

Va tuc pe toate in ordine alfabetica sau analfabetica, pe cele care inca mai scrieti, ca tura viitoare ma bag eu in catalog si fac curatenie, las corigenti pe capete sau ies la interval cu...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi fuseram la piatzasi cand ne-am intors am trecut si prin parc...maaare greseala ca era ud peste tot si acum ruxitza este un mic porcushor...eu am pus supa la fiert si asteptam ora sa fugim sa-l luam pe alex.
am cumaprat si pentru prajitura dar nu am gasit gelatina aia cu "tarta" pe easi cealalt nu-mi place delok....ma mai uit acum cand ies...sper sa gasesc.
danelutzo si la mine se da peste cap saracul cantar, da' vorba ta dupa ziua lui alex...incep demersurile petrnu slabit

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

neatza
MONICA multam de cafea
DANUTZA am vb cu soatza. iti pove pe mess .
eu sunt foarte racita. urasc vremea asta, ba e caldura mare ba ploua si e frig

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miki, sanatate multa

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Io ma duc sa cumpar ce-mi trebuie sa fac asta:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14864

Imi ploua prin toate cotloanele gurii

Mergi la inceput

MONICA multumesc
GEORGI
peste 2 sapt. am 5 zile libere. o sa fac o praji

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Io ma duc sa cumpar ce-mi trebuie sa fac asta:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14864

Imi ploua prin toate cotloanele gurii

http://family.webshots.com/photo/2873929990080132939agamuM e delicioasa, doar ca eu am facut-o in tava aragazului care era destul de mare, vezi sa ai o tava mai micuta.

Miki sanatate, si la mine-i frig si plouaaaaaaaaaaa , acum ca ploua e bine pentru gradina, dar ca e frig, nu-mi place

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Danelutza mersi de pont.Am bagat-o pe Stefi la nani si ma apuc de ea.Ma gandeam si eu la tava ca si a mea e maricica si doar din 4 oua....Dar nu am alta .De cand zic sa-mi cumpar....
Pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza
Cit despre sef, ai grija ca cine stie de ce e in stare cind ii place o femeie frumoasa. Parerea mea, joi cind te duci la serviciu, imbraca-te bine din cap pina in picioare, invelita cit mai decent si sa nu se vada nimic ispititor, baga-ti o fata din aia suparata rau pe viata, iar la orice abordare de cafea sau alte chestii, raspunde-i in doi peri ca sa priceapa . Nu-i usor dar... trebuie sa-ti iei masuri de precautie.

stiam c-am uitat ceva. avem imbracaminte de munca ( tricou sau pulovar). deci....la munca eu pastrez doar blugii, papucii, un top sub tricou sau pulli. iar tricourile vin mulate . am discutat mai devreme cu soatza la cafea despre noaptea de joi ( facem inventarul-suntem 5 pers.) si mi-a zis sa ma inteleg c-o colega ( e de treaba tipa) eventual ea sa se uite la el daca ma urmareste ( cand ma aplec sau ma intind ) si daca vineri sau sambata noaptea ( cand suntem 2 colegi si el) imi face avansuri sa merg direct la seful mare si sa-i fac reclamatie. mi-a zis soatza ca-mi trebuie martori pt. reclamatie.m-a instruit soatza foarte bine.
deci......astept cu nerabdare noptile . va dansa dupa cum ii cant . am un sotz deshtept hihihihi
acum tre sa plec la munca. ultima tura pe sapt. asta , turele de noapte sunt platite dublu
sunt ragusita si plina de muci. nici macar busul nu circula azi ca lumea pt ca e sarbatoare si toata lumea e libera, doar noi si cei din aeroport lucram azi
va pup

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput