casnicute sexy (123)
Raspunsuri - Pagina 19

doinabita spune:
Fetelor, noi nu am avut lumina, ba net...a plouat cu tunete, fulgere dar fara vijelie.Marti sau miercuri mergem la Bucuresti .Va spun eu cand si cum !Va pup!!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

monica-elizabet spune:
miki, da am fost, astora mici le-a placut taaare mult, pentru ruxi a fost prima data, nu credeam ca o sa aibe rabdare sa stea pana la sfarsit dar a stat chiar fff atenta la tot ce se intampla acolosi a durat destul de mult (de la 18,30 pana la 20,45)...acum deja sunt dushati si se pregatesc de nanitza fiindca alex merge maine la gradi.
offf...complicata situatia ta dar tu esti fata desteapta si o sa-i dai "nebunului" de inteles ce si cum
doina, nasoala faza ca s-a oprit curentul
si eu cand am plecat in orash era inundatie pe strazi, nu mergeau tramvaiele, era cam aglomerat pentru Duminica seara...si plecasem si destul de tarziu
danelutza ce praji buna ai mai facut, maine vreau sa construiesc ceva si iar am pana de idei
va pup pe toate, fug si eu sa stau in pat
noapte buna
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Bimilit spune:
monica baga un ochiwww.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15364" target="_blank">aici ,www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15220" target="_blank">aicisauwww.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15367" target="_blank">aici
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
poftiti la cafelutza,
monica

monica-elizabet spune:
moama bi ce-mi facusi de dimineatza
multumesc mult de tot, acum am din ce sa aleg
monica

monica-elizabet spune:
gata, am hotarat(mai bine zis alex)cand a vazut-o pe cea cu capshuni azis...asta mami, asta mamiabia astept sa o execut
acum cand il duc la gradi cumpar ingredientele si la pranz cand dorm o fac(astept pana atunci ca sa pot da drumul linsitita la AC sa nu murim in casa de cald)
monica

doinabita spune:
Mama ce bunatati!!!Buna fetelor, m-a luat valul cand am vazut bunatatile!
Alinuta multumesc pentru cafeluta!
Fetelor dragi, maine sau poimaine mergem la Bucuresti ne-au anuntat aseara, ne suna azi si ne spun cand.Azi astept confirmarea de la cei cu biletele de avion.Voi ce faceti?azi e sarbatoare!!!Va pup pe toate!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

georgi75 spune:
neatza.Si eu pe-aci pe-acasa cu papa si curatenie ca iar e ca la nebuni
Alinutza ai inceput concediul?
Doina ce fericita trebuie sa fii....Dan ce zice? Va
Monica si la noi in oras vine circul 3 zile saptamana viitoare dar nu stiu daca ar rezista maimutzica mea.Parca m-as duce ca nici eu n-am mai fost de cand eram copil...
Miki bafta la joaba cu nebunul de sef.
Bi sa inteleg ca bucataresti de zor?
Daneluza .Mai fumeaza Isa?
Va pe toate.N-am noutati.Dupa ce termin papa ma duc sa cumpar ce-mi trebuie pentru vineri.trebuie sa fac si masa dupa lectia deschisa si sa cumpar pahare, servetele, farfurii de unica folosinta si tacamuri...Cred ca-mi fac o lista sa nu uit ceva.
Pupare.

Bimilit spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Bi sa inteleg ca bucataresti de zor?
spre rusinea mea recunosc ca nu bucataresc.imi clatesc si eu ochii pe culinar si ma minunez ce pot face doua maini dibace.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...