Rog informatie transport Londra!

Rog informatie transport Londra! | Autor: Laura T

Link direct la acest mesaj

Peste 4 zile vom avea la dispozitie vreo 8 ore in Londra (intre 2 avioane) si as avea nevoie sa stiu dinainte (poate fetele din Londra ma pot ajuta!) cum putem ajunge cel mai rapid de la aeroportul Heathrow (terminal 1) la Victoria Station si invers (dar spre terminal 4)?

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La aeroport e linia de metrou Piccadilly Line (albastra), mergeti pana la statia South Kensington si acolo schimbati, luati District (verde) sau Circle (galbena) 2 statii, pana la Victoria.
Inapoi acelasi drum, terminalul 4 este cu o statie inainte de capat (unde sunt terminalele 1, 2 si 3).

http://www.tfl.gov.uk/assets/downloads/colourmap.pdf
Printeaza harta asta sau iei una de la statie de metrou, e gratis.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Mersi mult, Motanik. Din pacate m-am grabit si am luat bilete on-line la Heathrow Express Paddington, pe care am platit o gramada de bani (28 lire/pers dus-intors), in ideea de a castiga timp (cica ajunge in 15 min). Dar de fapt nu m-am gandit ca ar putea exista si metrou, care cu siguranta costa mult mai putin.

poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Da, ajungeti mai repede in Londra cu trenul ala, dar din paddington tot aveti nevoie de metrou ca sa ajungeti la diferite obiective turistice.
Vezi prima pagina din cel mai recent capitol al Romanilor din UK, am pus detalii despre cum poti ajunge la atractii cu metroul si statiile respective.
Calatorie frumoasa!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Multumesc mult, Motanik!

poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput