Mamici de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by Anya20

andraZ, ma bucur ca ne scrii si ca sunteti bine, tu si bebelusa mara.

Anya, intr-adevar ne simtim bine si eu si bebe Mara, insa mie imi pare rau ca nu pot intra mai des sa fiu alaturi de voi. deocamdata inca ne zbatem sa mai avem inca un calculator.....din pacate vad ca acest lucru se realizeaza foarte greu pt ca nu depinde de noi, insa eu am inca speranta ca in cel mai scurt timp sa reusim si atunci voi intra mai des pe DC.
Cum a fost la ultimul control? Cum se mai prezinta placenta ta?

Andra
31 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Luna, si pe mine ma dor toate incheiturile din zona x....uneori zici ca am prestat toata noaptea....insa din cate am citit, e din cauza faptului ca bazinul se lateste si ca bebelina ta isi face loc si isi mareste casuta. La Cosmin ai avut simptomele astea? Eu uneori cand ma ridic din pat am senzatia ca daca nu imi tin burta cu mana o scap pe jos....dar incerc sa ma obisnuiesc cu starea asta ca de acum inainte grasunica mea tot va creste si greutatea va fi si mai mare, la fel si presiunea. deci...tot inainte cu tupeu!

Andra
31 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna si noi suntem curiosi cum va reactiona Cosmin al verisoarei mele la nasterea lui Matei, deoarece pana acum a fost nr.1 pentru mine...Deocamdata ma intreaba la telefon daca "a iesit copilul tau?" si asteapta sa ii decoram coltisorul. I-am promis sa facem impreuna asta

Andra ma bucur ca esti bine si transmitem -ici virtuali Marei de la Matei.

Simona 29+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andra la Cosmin nu am avut dureri de pasa, insa de coada da, si de mijloc. Chiar vorbeam cu sotul mai devreme, la Cosmin am avut niste contractii de prin luna a saptea de ma asezam pe strada jos de durere, si ma gandeam "nasc" dar nu a iesit decat la termen. Iar eu am avut si doc nebun care nici o aspirina nu mi-a dat voie sa iau, la control verifica toate cele si cum totul era bine nu mi-a dat sa iau nimic, mi-a zis ca e normal. Insa avea si paciente care au tinut toata sarcina cu diazepam.

Azi, mai devreme am avut si eu prima contractie dureroasa din sarcina asta dar s-a potolit. Sper sa nu fie probleme insa nu ma impacientez tinand cont de sarcina trecuta.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Simo, si noi ii transmitem multi lui Matei....., cat despre cum vor reactiona copiii din jurul nostru la aparita puilor nostri ...si mie mi-e cam teama. Nepotul meu cel mic este extrem de atasat de maica-sa si e extrem de gelos....nu stiu cum va reactiona cand cumnata-mea va parea "mai interesata" de Mara mea...sper doar sa nu faca scene de gelozie, asa cum a facut de Paste cand maica-sa mi-a pus mana pe burta...sper....ca e maricel...are 7 ani....

Andra
31 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Luna, m-ai bagat in ceata.....nu stiu ce sa zic de durerile tale....poate ne mai dau detalii mamicile care sunt la al doilea pupil.....poate asa mai aflam si noi una alta.....mai ales despre durerile de pasa.

Andra
31 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Anya20 multumim mult pentru noutatile aduse in ceea ce o priveste pe Alinuta si Elizuca. Daca mai vorbesti cu ea spune-i ca noi toate ne gandim si ne rugam pt ea si pt bebita din burtica sa stea in burtica inca o luna cel putin.
Luna1 bine ai revenit printre noi.
gabi felicitari pentru printisorul tau.
Vreau sa pun ceva pe adresa comuna, dar am uitat care este. Vrea cineva sa imi spuna? Stiu parola.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

31+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cristina adresa este iulaug2007@yahoo.com

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Gaby, felicitari pentru bebe! Sa va traiasca si sa va bucurati de el.

Si pentrui fetele care sunt contra cronometru: picioarele bine stranse, sa nu iasa oul de aur inainte de termen, da?

Eu ma umflu pe zi ce trece, am straturi=straturi de lichid, se si vad pungile de lichid cu ochiul liber (celulita e frumoasa pe langa ce se vede pe pielea mea)... chiar, mai pateste cineva?

Nu mai pot strange degetele bine din acest motiv, nici sa ma las pe vine, pentru ca preseaza carnitele unele de altele si sunt si asa SUPER umflate, daca le mai si frec intre ele incep sa doara! Ma simt ca o balena esuata pe uscat, nu mai pot sa ma misc bine, offf, si ma intreb: cum o sa rezist in ultimele 3 luni, ca de abia ce intru si eu a saptea! Dar mergem inainte si ne rugam sa fie totul bine.

Am si eu o intrebare: aveti idee CAND se intoarce un bebe in pozitia cu capul in jos? Ca eu am impresia ca al meu deja sta numai asa, cu capul in jos si nu cred ca mai are asa mult loc sa se invarta (ma apropii de a 28a saptamana). Si daca sta asa pentru 3 luni intregi (cu capul in jos) oare nu ameteste, saracutul? Ca un om adult daca sta si 15 minute si il iei cu targa!

sapt. 26 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Multumesc mult Luna
Am trimis fisierul pe emailul comun, sper sa va placa

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

31+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput