Mamici de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 23
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Anto sa stii ca mie si mama mi-a zis ca ea se dadea pe mameloane cand m-a alaptat cu glicerina boraxata si nu a facut nici o rana nimic. Acu nu stiu...
Simona29+
Matei Hisham
Simo, de acord dar mameloanele sunt una, dintii lui bebe altceva, mai e si gustul nu tocmai placut; de aceea intreb ca nici eu nu am mai auzit si probabil e ceva special preparat pt copii
Anto
32 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
AndraZ spune:
Andicu, eu zic sa ai incredere in Herghe ca totul va fi bine. Eu am incredere in el, ca doar nu il lauda toti degeaba. cat despre DPN...mai ai putin....
....vad ca acum incepem sa numaram invers....AMR.....ca la armata.
Anto, si la tine mai e putin. Mult si greu a fost, acum mai e nevoie de putina rabdare.
Voi va pregatiti sa nasteti iar eu ma pregatesc de ecografia de 36 de sapt si de bagajul de spital....ce trece vremea.....maine poimaine se termina toata listuta si ne vaitam de nesomn ![]()
Luna1 spune:
ce faceti fetele, v-ati culcarit? ma bucur ca v-au placut pozicile eu inca mai despachetez. Deci sunt prin zona.
Gabi felicitari pt iedutul 3 si recuperare rapida.
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Luna1 spune:
Ca mi-am adus aminte (sa nu radeti) pe mine ma doare pasarica.
Mai exact ma dor labiile rau uneori in special dimineata cand ma trezesc. Dorm cu o perna intre picioare insa daca o pierd pe timpul noptii ma dor labiile dimineata de zici ca am facut alte alea toata noaptea. Mai pateste cineva asa?
Eu de ce nu pot vedea pozicile lui Valen?
Luna
28 sapt+
Anya20 spune:
gabi, felicitari pentru micul iedut.
anto, am ramas datoare cu niste 
cristina ana, multumesc pt aprecieri 
valen, spor la gradinarit. leusteanu' meu e mare de-acum si da si roade
. multi
tie si printeselor.
am vorbit cu alinutza. are contractii, insa acum era mai bine, caci a revenit in salon, dupa ce ieri a stat la terapie intensiva cu perfuzii. o "drogheaza" saracuta cu relaxante musculare si diazepam...dar totul spre binele elisei. orice zi in plus in burtica este un mare castig. au trecut 24 de ore de la ultima doza de dexametazona, ceea ce e f bine in cazul in care bb s-ar naste. macar are plamanii maturati si poate respira singurica.
este foarte multumita de conditiile din spital si de personal.
va pupa pe toate si o felicita in mod special pe gabi, proaspata noastra mamica.
karligutza, zau ca nu mai am forta sa pun acum pozele de ieri. nu te supara, nici tu nici restul protagonistelor. maine sper sa fiu mai in forma.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Anya20 spune:
quote:
Anto sa stii ca mie si mama mi-a zis ca ea se dadea pe mameloane cand m-a alaptat cu glicerina boraxata si nu a facut nici o rana nimic. Acu nu stiu...
Simona29+
Matei Hisham
nu se mai foloseste glicerina boraxata la nou-nascuti si sugari, pentru ca e toxica pt ei. glicerina simpla e ok sau garmastan sau bepanten; se ung mameloanele in strat subtire, dupa fiecare alaptat. foarte utile pt cicatrizarea eventualelor rani sunt "baile de aer" si cateva picaturi de colostru care se storc din san dupa alaptat si cu care se unge mamelonul.
Alina
Simo78 spune:
Luna am vizionat si eu pozele, nu toate ce-i drept pt ca la mine merge netul greu tare...si cand spun ca "merge" il laud, ca trebuie sa dau vreo 5-6 refresh ca sa incarce o pagina....
Oricum, indifent de vreme si de plaja, se vede ca v-ati simtit bine, tu arati foarte....hmm...luminoasa e cuvantul! Iar despre Cosmin ce sa mai zic, e baiat mare de acum si pregatit sa fie frate, mai ales frate de sora, care e mare responsabilitate ![]()
Asta cu durerea de puta e noua...pe mine deocamdata ma doare "coada" cand ma asez sau cand ma ridic de parca se rupe...imaginea mai exacta in capul meu e miscarea pe care o fac atunci cand transez un pui si ii intorc picioarele pe dos ca sa le tai mai usor ![]()
Simona
29+
Matei Hisham
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Anya20quote:
Simona29+
Matei Hisham
nu se mai foloseste glicerina boraxata la nou-nascuti si sugari, pentru ca e toxica pt ei. glicerina simpla e ok sau garmastan sau bepanten; se ung mameloanele in strat subtire, dupa fiecare alaptat. foarte utile pt cicatrizarea eventualelor rani sunt "baile de aer" si cateva picaturi de colostru care se storc din san dupa alaptat si cu care se unge mamelonul.
Alina![]()
Notat!

Simona
29+
Matei Hisham
Anya20 spune:
andraZ, ma bucur ca ne scrii si ca sunteti bine, tu si bebelusa mara.
Alina
Luna1 spune:
quote:
Luna am vizionat si eu pozele, nu toate ce-i drept pt ca la mine merge netul greu tare...si cand spun ca "merge" il laud, ca trebuie sa dau vreo 5-6 refresh ca sa incarce o pagina....
Oricum, indifent de vreme si de plaja, se vede ca v-ati simtit bine, tu arati foarte....hmm...luminoasa e cuvantul! Iar despre Cosmin ce sa mai zic, e baiat mare de acum si pregatit sa fie frate, mai ales frate de sora, care e mare responsabilitate
Asta cu durerea de puta e noua...pe mine deocamdata ma doare "coada" cand ma asez sau cand ma ridic de parca se rupe...imaginea mai exacta in capul meu e miscarea pe care o fac atunci cand transez un pui si ii intorc picioarele pe dos ca sa le tai mai usor
Simona29+
Matei Hisham
Mersi de complimente. Cosmin e foarte nerabdator sa iasa printesa, chiar m-am felicitat oarecum pt diferenta de varsta, tot ce imi spune are sens si stiu ca va intelege mai usor anumite lucruri desi pe de alta parte va fi probabil mai gelos pt ca s-a obisnuit singur. Insa intelege deja ca bebe va manca doar lapte, ca nu o sa mearga direct etc.
Si pe mine ma doare coada dar cel mai rau putza. Cine stie, ale gravidiei bucurii.
Anya asta cu glicerina boraxata o auzisem si eu, ca cica ar contine borax (vestita otrava de gandaci), e adevarat?
Eu la fiu-miu i-am dat cu glicerina cu nistatin. Acum om vedea ce se gaseste pe aici.
Luna
28 sapt+