Mamici de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

noi? noi doua, eu si Lia sau pot sa zic de noi doua, eu si titireaza mea din burtica.... eu inca sunt in pat (cu laptop la nas, normal...) ca imi place la nebunie sa savurez gimnastica din burtica (in fiecare dimineata face inviorarea vreun sfert de ora cred, iar eu sunt innebunita... nush cum sa inregistrez mai bine in memoria mea aceste senzatii, caci solutii pt.memorarea pe suporturi externe nu s-a inventat inca).

iar peste vreo ora asa, ma apuc sa fac o CIO-CO-LA-TA DE CA-SA !!! ca doar suntem multe 'balonase' (li se spuneau sotii odata ) si multi 'confetti' "" - sotii si copilasii... la intalnirea de dupa-amiaza de la PATICUT

karligutza, sapt.33 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

karligutza, si eu ma gandeam ca o sa-mi fie super dor sa simt agitatia din burtica, mai ales acum, cand duduia nu mai loveste asa brusc, ci se misca foarte gratios dintr-o parte in alta. Bine, o solutie ar fi: un frate sau o surioara pentru bebelinele de acum! Desi cred ca vor veni, in avalansa, atatea senzatii noi, atatea probleme si bucurii incat n-o sa mai fie timp pentru regrete.

(Dar o ciocolata de casa tot as manca! Ma duc sa-mi inec amarul intr-o placinta cu branza facuta ieri de mama!)

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

M-am trezit si eu azi la 8, uraaaaaaaaa!
Pana ma asez la masa si hranim tot clanul popescu, sa va zic ce am rezolvat. Aseara am terminat tarziu lucrarile si pentru ca era 10 am trimis un sms lui Pati, ne asteapta, azi o sa sun din nou sa aflu adresa. Stiu ca mai erau 2 fete care vroiau , Dana si Ileana, ori ma sunati pe dupa amiaza, ori sunati direct la Pati, are telefonul pus pe forum la capitolul trecut pe la pagina 11 sau 13. Stiu ca Dana spunea ca nu are cine sa o ia, se ofera cineva? Sa scrie aici ca sa stabiliti cu va intalniti!

Andutzy dai cu Olynth ca desi nu scrie ca ar fi recomandat, dr il recomanda si in trimestrul I. Eventual il poti dilua cu ser fiziologic dar mai bine nu .

Cristina imi pare rau ca iti fac pofta, tu de ce nu vii deseara la Pati?

Ma duc sa mananc, ne mai vedem pe aici!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

ma ofer eu sa iau cu masina 2 pers.(max.3);
astept PM de la persoanele interesate... ca sa imi ziceti cam pe unde stati, iar eu va zic locul de intalanire de pe unde pot sa va iau... e ok asa?

Denis asteptam un semnal ca ai adresa de destinatie sau sunam direct la Patricia

pupici...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jadi

Ma duc sa mananc, ne mai vedem pe aici!

Deni & Vlad & Tudor

POFTA MARE!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liadorian

karligutza, si eu ma gandeam ca o sa-mi fie super dor sa simt agitatia din burtica, mai ales acum, cand duduia nu mai loveste asa brusc, ci se misca foarte gratios dintr-o parte in alta. Bine, o solutie ar fi: un frate sau o surioara pentru bebelinele de acum! Desi cred ca vor veni, in avalansa, atatea senzatii noi, atatea probleme si bucurii incat n-o sa mai fie timp pentru regrete.

(Dar o ciocolata de casa tot as manca! Ma duc sa-mi inec amarul intr-o placinta cu branza facuta ieri de mama!)

Lia 29S Miruna Demetra

asa e, senzatiile pot reveni relativ usor, daca ne apucam din nou de treaba dupa (ca si eu sunt la primul copil si imi doresc si pe al doilea din 2 motive...
1. consider ca un fratior/surioara va prinde foarte bine pentru primul pt.ca vor deprinde amandoi niste calitati mai de mititei - iubirea aproapelui, darnicia, etc... si vor elimina alte posibile trasaturi negative - micul egoism, usoara singuratate, etc...
2. taticutzul vrea si el baietel, deci clar mai incercam o data! si eu vreau si un baietel acum, asa incat o sa ne straduim nitel sa ne indeplinim si acest vis - primul vis a fost "vrem un copil" insa al doilea are si indicatii tehnice adica musai "vrem un baiat")

si daca ai vrea un pic de cioco de casa, pun reteta imediat intr-un mesaj (pentru toata lumea) ca timpul de preparare este doar 7 minute!!!!! deci se face cat ai zice 'peste'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by otim

karligutza - nici eu nu-mi pun intrebarea , desi cei din jurul meu parca numai asta au in "cap" sa ma intrebe , dar ce importanta are ... oricum nu prea depinde de mine ci de medic in mare parte , deci ... oricum in capsorul meu sunt o multime de alte intrebari , fiind la primul bebe ma gandesc ca ce voi face eu cu o "mogaldeata " asa mica , cum am sa-l iau in brate si mai trebuie sa-i fac si baita .... oare cand plange eu o sa stiu ce trebuie sa-i fac , voi stii de ce plange .... tati ma sustine si zice ca instinctul meu in mare parte o sa-si spuna cuvantul , dar .... eu tot am emotii pentru aceste lucruri ...

Otiliainceput 28+Laurentiu

mai bine de atat nici ca se putea spune; intr-adevar personalul medical din jurul nostru va avea grija ca noi sa iesim cu bine din spital, iar noi vom suporta un picutz si relele ca asta e.

pe mine nu prea ma impacienteaza apropiatii, ba chiar imi zic si ei "O sa treaca! si-apoi toata lumea se va invarti in jurul bebelusului" insa emotiile pe care le-ai descris tu pentru dupa exista putin si la mine pentru ca de data asta raspunderea cade toata pe noi (mami si tati): cum facem baita, cum o sa ii facem sa ii fie bine mereu, ca ea e asa mica si nu poate sa ne spuna cu cuvinte ce are nevoie... si aici e tot greul jocului, "INTUITIA NOASTRA DE FIER", care tre' sa fie la mare inaltime. Bineinteles, intuitia poate fi usor completata de cunostintele medicale de specialitate in ceea ce priveste ingrijirea corecta a bebelusului; de aceea o avem aici pe Anya pe care io vreau sa mi-o fac oficial medic pediatru pt.bb - am mai zis, sper sa nu deranjez cu atata insistenta - si alte mamici tinere si cu experienta, medicii pediatri sau mamicile noastre pe la telefon sau pe langa fusta noastra.

si cealalta grija e clara: (ca bine ziceai Liooooo) o sa imi amintesc sa ma uit la ceas cand iese bebe? ca eu tot 'naturel vaginel' vreau sa nasc... iar daca o sa nasc prin cezariana (doamne fer') o sa imi amintesc sa le spun ca eu vreau doar sa imi scoata bebe-ul si ce anexe mai trebuie (placenta etc...)??? fara ca sa se mai atinga si de alte organe de pe acolo ... ca nu de alta, dar eu am un pitic pe creier!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Karliguta eu am incredere in bebelina mea cu care am convenit sa nu care cumva sa vrea sa iasa mai devreme Deci sper eu sa nu am motive sa va impacientez. Cat depsre zgomotul din casa, hehehe, pai castile alea nu aveau niciun efect, si oricum imi duruiau picioarele cand calcam pe podea, se auzea si de la parter. Voisem initial sa ma retrag la cumatra-mea pe durata lucrarilor, dar socrela imi facu figura - era ocupata prin oras si ramaneau astia de lucrau la noi singuri in casa , si nici cumnateii mei "dragi" nu se perindau pe acasa Asa ca a trebuit sa fac cale intoarsa si sa indur contractii si dureri de burtica (cu tot cu gynipral) din cauza trepidatiilor si in general a disconfortului Dar vestea buna e ca au terminat de spart zidul (dublu de beton armat cu izolatie pe mijloc).

Alina.a ma bucur tare mult ca esti mai bine, oricum esti acolo cu personal simtit si calificat, deci ne-am mai linistit

Lia vad ca injectiile alea tin mult la tine, nu se dau batute nicicum Lasa ca nu mai e mult si cand ne-m vedea bebelushele in brate, om uita de toate, vorba lui Oti si a Karligutei

Simoooo bu-hu-hu la insomniile alea rele, ca poate se duc pe pustii. Cred ca eu sunt de vina, ca am fost cam neglijenta si nu te-am mai vrajit de mult

Distractie placuta fetelor care mergeti la Paticut Sa faceti poze multe

Ashera mai bine suna-ti medicul sa vezi ce zice

Eu aseara am fost, pt prima data de cand sunt insarcinata, cu masina, la Barnova, adica intr-un sat de pe langa Iasi. A fost intalnirea cuscrilor, ca se insoara un frate de-al sotului meu acum in iulie (asta era una din cele 2 nunti la care tre' sa mergem vara asta, caelalta tot in iulie e ). Am fost ok, adica nu am avut contractii, dar am stat cu un stres incat tresaream la fiecare denivelare, sa ma fi vazut voi cum strigam cand auzeam vreun claxon Partea buna e ca ne astepta un gratarel ca la carte si un aer de padure, liniste, care m-au facut sa ma simt super (ignorand faptul ca m-am nimerit langa soacra la masa ). Faza e ca gratarelul era cam sarat si desi nu am mancat decat 2 bucati, m-am trezit cam umflatica si nu-mi mai pot scoate verigheta de pe deget (inainte inca mai puteam, sa va spuna fetili din Iasi) nici cu sapun sau altele Si am o fata... sa nu mai spunem de picioare ca ma ustura cand calc Asa ca azi suntem la regim, fara sare, gata

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Fetelor care tineti legatura cu Alina.a sa ne mai dati vesti despre ea si azi , OK ??? Si apropo vrem numai vesti de bine .... si sa-i transmiteti multe la amandoua din partea noastra .

Mai stiti ceva de olguttza pentru ca ultima data stiam ca va merge la medic si mai departe ..... sper sa ne scrii cat mai repede

karligutza atunci te declar oficial fericita ca doar o ai pe Anya langa tine acolo la Bucuresti sper sa nu o acaparezi in totalitate si sa ni-o lasi si noua un picut macar din cand in cand ...

Lavinia fii si tu mai categorica la meniu , eu asa procedez . Nici eu nu am voie inca multe ( nu chiar regim strict , dar totusi regim ) si ii cam pun la punct pe aceasta tema pe cei din jurul meu . Daca tot insista sa ma serveasca atunci sa si tina cont de ceea ce trebuie . Pai decat sa-ti fie rau mai bine sa se supere ei un pic , nu?

Otiliainceput 28+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Lavinia, tare ma bucur ca ti-a priit plimbarea! Ma apuca si pe mine cate-un dor de iarba verde de-mi vine sa mor, nu alta. Chiar mi-am prevenit familia ca dupa ce nasc, eu ma mut in cort la marginea padurii, la vreo 10-15' de unde stam acum. Sa n-aud dupa aceea reclamatii si comentarii!

Cat despre mancare sanatoasa, ma tot straduiesc de o saptamana sa-mi schimb un pic regimul. Nu de alta, dar am deja aproape 14 kile in plus la purtator si pana in iulie mai este o gramada. Slabe sanse... Daca nu gatesc eu, e ca si cum ai lupta cu morile de vant: mama e vesnic panicata sa nu-mi lipseasca ceva, si daca o rog sa-mi aduca un pic de branza de vaci, ea imi face placinte, sotul meu nu e linisteste pana nu mananc ce gateste el etc. Dumnezeu cu mila... Am deja o fatza rodunda ca o luna plina , de nu ma mai recunosc in oglinda! Ceea ce nu e neaparat grav: o sa ma rosrogolesc ca mingea pana la maternitate si am rezolvat problema!

Iar despre data nasterii... Sa vedem: am avut o discutie serioasa cu domnita Miruna, care e de acum fata mare si i-am interzis categoric sa vina acasa mai repede decat am stabilit. Nu de alta, dar inca nu are patut, hainute, taica-su are un examen important in perioada asta iar eu vreau sa mai haiducesc un pic! Asa, macar pana in iulie... (Asta-mi minteste de un vechi prieten de chitara si de hoinareala din faculta caruia i-a nascut nevasta acum cativa ani doua gemene. A venit la noi imediat ce si-a vazut fetele, a adus cu el o sticla de vin si ne spune de la usa: Mai copii, gata, s-au dus tineretile mele! Am ras de-am lesinat! Ce stiam noi pe atunci...)

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput