Mamici de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

luna, am vazut o parte din poze. foarte frumosi toti trei si burtica!!!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

nma cred ca o sa-ti raspunda si mami de Anya...E BINE CA BEBE SA MISTE...in primul rand ca ei nu gandesc! ..."vai ce incomod ma simt, ia sa-i dau lu` mami niste suturi sa faca ceva sa-mi fie mai bine!"...ei exerseaza reflexe, respiratie....S-a demonstrat ca raspund la zgomote puternice si lumina, dar in anumite conditii (experimental).

Pai al meu la cat bicicleste in burtica, sunt cea mai denaturata mama din lume ....ia la eco medicul nu a sus decat "Mai da` ce copilas vioi aveti"

Stai calma si bafta la examene.

Simona 29+ Matei Hicham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

..."vai ce incomod ma simt, ia sa-i dau lu` mami niste suturi sa faca ceva sa-mi fie mai bine!"..
mi-a placut.

luna am vazut si eu o parte din poze. pe la pag 11 pacca sunt niste peisaje super.

27+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

La fiica=mea am observat ca incepe sa danseze cand aude vocea lui tati. Si il mai si loveste daca o atinge pe undeva. Evident ca asta il topeste de tot.

30+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Lunita, bine ai revenit!
Superbe pozele! Sunteti o familie foarte frumoasa! Mi-au placut mult!

Nana, 23+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nana Ce mai faci?

Ma bucur ca va plac pozicile desi stiu ca sunt cam multe.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Da, am schimbat una alta....

Pozele le-ati vazut, nu am motiv de ce le-am scos, cred ca eram grumpy in momentul ala

DPN-ul e asta care l-am pus acum, de mult ma tin sa-l schimb, am avut ovulatie mai devreme si sper sa nu lesine mami de Anya de ras, dar eu cred ca stiu ziua fecundatiei

La nume inca mai lucram cum sa-l scriem pe ala arab...adica tot cu sh se pronunta....sunteti libere sa va dati cu parerea cum arata mai fain scris Hisham sau Hicham....Oricum in Romania toata lumea ii va spune Matei, iar cand ne mutam in Emirate probema dispare, pentru ca va fi scris in araba....Deci e vorba de ...."estetica certificatului de nastere si a pasaportului" mai mult. Asta cu Hicham cumnata-mea a dat startul..."ce ar fi sa scrieti asa..."

Simona 29+ Matei Hicham

am inteles cu de toate... cu pozele, dpn-ul si numele... mie imi placea hisham cum se scria, dar acum ca ai argumentat cum e cu numele in certificat si pasaport, e clar ca sunt mici dileme... il va scrie pe limba araba? sau nu e voie la ROMANICA

by the way.... si io cred ca stiu ziua fecundatiei
ca eram intre 2 delegatii si aproape ca stiu si ora nu numai ziua

karligutza, sapt.34 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by nma

karligutza si mie mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ca gabi naste, dar din alte motive. se pare ca acum cunoscutele contractii s-au instalt pe bune la mine. azi am mers la medicul de familie pt concediu si m-am miscat ca un melc. nu stiu de ce dar mi se contracta foarte tare muschii de la picioare cand merg. bineinteles ca medicul in loc sa ma incurajeze imi spune ca e mult prea jos sarcina si sa nu mai ies din casa. ar trebui sa merg la perfuzii, dar acum si-a luat conceiu medicul ginecolog. stau in casa cu gynipral pana vineri cand se intoarce si daca nu imi revin fac o vizita de cateva zile la spital. mai pateste cineva asa?
27+ 21.07.2003
poze

Eu mai patesc minuni de astea! Dar ma incapatanez sa nu ajung la perfuzii decat in ultima instanta, chiar daca asta inseamna sa stau impaiata in varful patului. Si chiar stau! La ce morcov am sa nu nasc asa de repede, cred ca e un sacrificiu prea mic! Iar bebelina e de o voiosie rara. Cred ca n-a miscat toata sarcina cat a miscat ieri si azi. Imi pare rau ca n-am o camera sa filmez valurile ... burtii! Nu m-am gandit ca e deranjata de ceva, cred ca si-a schimbat iar pozitia si de aceea e asa de activa.

Luna, spun repede bine-ai venit, te apasat si ma duc sa vad intai pozele. Doar n-o sa comentez asa, fara sa fiu informata!

Simo, daca nu s-au inchis inca urnele, pun si eu stampila pe "sh". (Fetelor, asa frustrata am fost ca n-am putut cobori din pat sa votez sambata! Mai ca-mi venea sa bocesc, nu alta. )

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by karligutza

by the way.... si io cred ca stiu ziua fecundatiei
ca eram intre 2 delegatii si aproape ca stiu si ora nu numai ziua

karligutza, sapt.34 si printesa din burtica

Ziua nu mi-o amintesc nici sa ma picuri cu ceara, dar stiu exact detaliile "tehnice" (unde eram, in ce pozitie, , ce-am discutat dupa, chestii de astea.)

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Nana Ce mai faci?

Ma bucur ca va plac pozicile desi stiu ca sunt cam multe.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Noi suntem bine, eu si Razvan nazdravan. Asteptam cu nerabdare sa plecam acasa in Ro in concediu. Plecam pe 30 mai si o sa stam 1 luna. Yuhuuuuuuuu.
Nazdravanul lui mami se agita de zor in burtica, iar burtica incepe sa prinda contur.
Pupici.

Nana, 23+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput