Mamici de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Am pus cateva pozici cu bb2 de la eco.Se vad ?

Samurai-lady 29 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Brazuca si eu am avut azi noapte o durere accentuata in partea stanga-jos. Asa, ca o durere de apendice (desi nici de aia nu stiu cum e) Nu cred ca a fost contractie (astea chiar mi-s straine), ca burtica era relaxata. Durerea a trecut, de altfel, foarte repede.

Exact asa am simtit si eu, dar la mine nu a cedat deloc. Ma chinuie si noaptea. In plus, mi se pare ca bebelina si-a schimbat pozitia. Si acum probabil ma apasa mai jos.
M-am trezit f slabita de dimineata, cu o stare de lesin...si as bea o cafeluta, dar mi-e cam frica.

30+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Da Samurai-lady se vad sunt trei poze superbe

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

simo, si mie imi place mai mult cu "s".

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Simo si eu votez tot pt -s

30+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua frumoaselor,

Ce-mi place sa citesc si sa admir poze, dar cu scrisul mai greu, mai ales cand uit ce vreau sa spun .

Samuray, am vazut pozele 4d, sunt impresionante, sa-ti traiasca bebelacul.

Luna, bine ai venit, sa-ti fie de bine vacanta. Asteptam pozele.

Fetelor, ce intalneala placuta ati avut ieri, tot respectul pt Paticut ca v-a gazduit. Mi-au placut pozele, iar cele cu burticile numerotate sunt bestiale, radeti toate cu pofta, e excelent. In schimb nu am apreciat pozele unde se vad prajiturile, si acum imi ploua in gura. Mi-au placut mult si pozele cu Vladut si Anya, sunt scumpici foc cum se hraneau ei reciproc, chiar m-am intrebat cum ar fi reactionat Victor daca er acolo, el e ca radaul dupa mancare, trebuie sa incerce tot.

Aylin, bafta la eco, o sa primesti numai vesti bune, vei vedea, .

Ioana, , nu mai stiu daca am citit aici sau la piticodrom, astept sa vad pozele de la nunta cu tine si cu Miruna.

Alina(Anya), un pt tine si inca unul pt Alina.a daca mai vorbesti cu ea la telefon.

Gabi, tinem pumnii sa fie totul bine, iti dorim bebic mancacios si cuminte si pt tine sa-ti revii repede dupa operatie.

La multi ani celor care-si sarbatoresc onomastica azi, multa sanatate si petrecere frumoasa de Sf Ctin si Elena.

Ma duc sa vad ce raspunsuri am ratat din urma, pup fetele, o zi buna, o sapt super plina de bucurii si vesti bune,

Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2801" target="_blank">POZICI

P.S. Daca dati dublu click pe poza se mereste apoi aveti buton de next in dreapta sus. Am zis totusi sa vi le arat asa si decideti voi pe care vreti sa o vedeti.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna ziua,

n-am murit, n-am emigrat, n-am nascut (inca) dar am fost 2 saptamani in concediu. De studii, nu de odihna.
Dar am imbinat utilul cu palcutul, adica am terminat si proiectul care facea obiectul studiului, am reusit sa mai si dorm si ne-am si distrat, asa pe langa casa.

Al meu sot e speriat de mine ca de bombe. cat am stat acasa ma suna din ora in ora sa vada cum ma simt si mai ales pe unde mai umblu. Seara cand vin de la servici si ies cu Gabi pe afara, se uita urat la mine si ma descoase: unde ma duc, cat stau, daca am telefonul, daca mi-a bine.
Peste 2 saptamani suntem invitati la o nunta. Nici nu i-a trecut prin cap sa mergem (cu mine asa), iar mie nu mi-a trecut prin cap sa nu mergem. Ca e mai usor acum cu bb in burta decat cand o fi afara si plange si vrea papa... atunci chiar nu pot sa il las.

De sambata am intrat in saptamana 34. daca imi ajuta Dumnezeu, mai vin 3 saptamani la servici si gata... mai stau vreo 3 acasa si vine bb.
gabi e foarte entuziasmata ca am luat niste lucrusoare si am ales si din ale ei, le-am spalat... Ma ajuta le-a balacit ea, le-a gasit loc unde sa le punem... e o dulce.

Va pup, si "La multi ani tuturor Elenelor si Constantinelor"

Monica, mama lu' gabi si 34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Simo, asta e referendum in toata regula
Votam si noi DA pentru "sh"

Nu pot sub nici o forma sa ma concentrez asupra lucrarii pe care trebuie sa o redactez. . Si am un chef nebun se ies undeva, la o bere. Nici un Constantin, nici o Elena...nimic. Dar cum Stefan e la mama, cred ca-mi convoc sotul la . Are ore pana seara, asa ca numai bine. Trec si-l iau de la facultate. (acum, ca am macar planu, sper sa reusesc sa redactez ceva)

Oana 30+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

la multi ani celor care azi isi serbeaza ziua numelui! sau de nastere caci se pare ca avem un mic constantin
gabi nastere usoara, mult laptic, iedut cuminte si sanatos si refacere usoara. te asteptam cat mai curand cu vesti.

fetelor de la paticut sa va fie de bine distractia. se vede ca v-ati distrat. foarte frumoase pozele si mai ales cei doi pitici.

aylin bafta la eco. sa vi cu vesti bune.

luna bine ai revenit.

karligutza si mie mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ca gabi naste, dar din alte motive. se pare ca acum cunoscutele contractii s-au instalt pe bune la mine. azi am mers la medicul de familie pt concediu si m-am miscat ca un melc. nu stiu de ce dar mi se contracta foarte tare muschii de la picioare cand merg. bineinteles ca medicul in loc sa ma incurajeze imi spune ca e mult prea jos sarcina si sa nu mai ies din casa. ar trebui sa merg la perfuzii, dar acum si-a luat conceiu medicul ginecolog. stau in casa cu gynipral pana vineri cand se intoarce si daca nu imi revin fac o vizita de cateva zile la spital. mai pateste cineva asa?
sambata aceasta am si primul examen, dar sunt cu nervii la pamant si nu ma pot concentra la nimic.
bb se misca tot timpul, e tare agitata. medicul de fam spunea ca sigur mi-i place ceva. eu credeam ca e bine sa se miste. si la ultima eco s-a miscat mult si ginecologul nu a spus ca asta ar fi o problema. poate ma scoateti voi din ceata.
gata m-am plans destul. trec in pat si mai citesc mai tarziu.

27+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput