Mamici de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
iupiiiiiiiiiii... s-a intors Lunita! vesela si fericita ca are niste colege vorbarete! ia sa vedeti ce ne ia ea acum de urechi pentru cate rele am facut in lipsa ei!
karligutza,sapt.34
si printesa din burtica

Deci sa incep: pai bine fetelor eu va las aici cumintele si voi v-ati apucat de nascut? Altele prin spitale pai ce v-am zis eu? Sa cresteti sa va dospiti dar atat, sa va gasesc cand ma intorc tot doi in unu'!
Deci: Alina sa te intorci acasa bine cu Elisa tot in burtica si sa-ti astepti randul la nascut ca altfel ma supar.
Gabi

spor la nascut, daca n-ai nascut deja, sa ai un pui frumos, destept si mancacios si mai ales sanatos.Am vazut si eu poze de la intalnirea la Paticut, asa pofta mi-ati facut sa va vad! Sunteti toate frumoase si ati mai crescut de la ultimile poze pe care le-am vazut cu voi.
Iar prichindeii (Anya si Vlad) sunt mortali. Despre vacanta, incarc acum poze, pana diseara termin ca sunt vreo 300.
Sa va zic pe scurt:In prima sapt am fost putin dezamagiti caci plaja recomandata de sotul meu (o veti vedea in primele poze) era fake, si pe langa ca era fake mai era si din aceea cu nisip gri de zici ca e moloz, ciment. Asta era in Larnaka unde am stat noi. Apoi trei zile s-a pus frate pe plouat de am zis ca pana aici ne-a fost. Stiti bancul cu "acasa ploua mai ieftin", asa am zis si noi.
Cea mai haioasa intamplare din vacanta: in a treia noapte de ploi spal eu niste lucruri la masina (e apt socrului), le scot pe terasa la uscat unde scosesem mai devreme si o masa, un fotoliu din piele si niste scaune si plecam la culcarit. Pe la 7 dimineata cand dormeam mai bine aud o vijelie afara de ma cuibaresc mai bine, stiti senzatia. Si brusc vine gandul: hainele pe balcon si fotoliul din piele. Sar din pat, ii zic lu' al meu si sa ne vedeti cum aruncam in casa la haine iar el cara mobolierul. Hainele stersesera pe jos deja. Bine ca le-am mai gasit. Si partea haioasa: el era in pielea goala si balena (aidcatelea io) in chiloti!
Iar in fata terasei bloc cu locuinte! Si batea o vijelie, mama mama! Cred ca s-au distrat locatarii de vis-a-vis.Asa... continuarea in postul urmator.
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
ghinetz spune:
Luna, bine ai revenit! Asteptam povesti. Si poze.
Oana
30+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Anya20 spune:
simo, draga mea, pai de ce sa lesin? ce e asa de anormal sa stii ziua fecundatiei? eu, de exemplu, stiu sigur ca arina a fost conceputa pe 10 octombrie; as putea chiar sa-ti zic si ora
, dar sa nu intram in amanunte ... la anya recunosc ca am in vizor o perioada de vreo 4-5 zile in care cred ca s-a format. deh, eram si noi mai tineri si mai vivace...
daca tot ne ceri parerea...eu prefer hisham...imi place mult mai mult decat cu "c", nu stiu sa-ti spun de ce.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
oaana spune:
quote:
Originally posted by liadorianquote:
Originally posted by oaanaSI am uitat sa va spun,ca am fost la echo,si DPN e 20 iulie,iar bebita nu a vrut sa isi arate putzulica...avea cordonul intre picioare.
aaaaaaa,si inca ceva,nu s-a intors inca,dar din cate am inteles mai are timp sa se intoarca,daca nu
oanamami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 30+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Da, se pare ca mai e timp pentru intors pana prin saptamana 32. Oana asta inseamna ca tu nu stii inca ce surpriza ascunzi in burtica??![]()
Lia29S
Miruna Demetra
Lia si eu sper sa se intoarca,o sa mai fac un echo peste o luna,si daca nu o s-a intors,o sa fac unul si cand ma internez,ca sa fiu sigura sa nu fac cezariana degeaba.
nu pana acum nu si-a aratat putzulica,dar medicul spune din experienta lui ca ar fi tot baietel...poate peste o luna,ne lasa sa-i vedem ceva
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 31+poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
brazuca25 spune:
Am citit din urma si am vazut pozele de la intalnire. Foaarte dragutz! Imi pare rau ca nu am putut si eu spune prezent, dar bebe nu prea ma lasa sa fac ce vreau eu.
Eu aseara am avut niste dureri asemanatoare cu cele de la menstruatie, desi am luat si Nospa si Scobutil...M-am panicat din nou si nu stiu ce sa mai cred. Astea sunt de fapt contractii dureroase???Burta nu era tare.
30+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
Luna1 spune:
Simo si eu prefer Hisham dar normal e alegerea voastra.
Sa continui putin si gata nu va mai inebunesc de cap:
In a patra zi cand era tot inorat dar nu mai ploua am zis "eu la plaja cu nisip gri nu mai merg" si am plecat la vanatoare de plaje. Am gasit una superba la vreo 60 km cu nisip auriu, cu o apa limpende cum e mediterana (nu stiu cum dar la plaja gri si apa era murdara de zici ca era alta mare
) iar frumusetea era intr-o insula la care puteai ajunge mergand pe o potecuta micuta de nisip iar cand mergeai pe potecuta erau valuri si din stanga si din dreapta. Superb. Dar cred ca e singura plaja frumoasa in tot Cipru. Nu glumesc, toate plajele sunt fie stancoase fie cu pietricele fie cu nisipul gen ciment.
Eu m-am simtit bine, am facut nebunii
cam des ca deh, e vacanta si merge, ca pe vremuri, Adelise nu ma lasa se dorm si nici in concediu nu a fost mai cuminte, cred ca o fac gimnasta, misca non stop. Fiu-miu m-a terorizat, adica ne-a terorizat pt ca l-a luat un crab mic de deget in prima zi si de atunci a trebuit sa ne rugam de el sa intre in apa el nu si nu, o tinea pe al lui ca ii e frica si analiza apa plus ca ii era frica daca calca pe vreo pietricica. L-am cinvins pana la urma insa era greu ca mergeai cu el prin apa si odata iti sarea in spate urland.
Am vazut multe gravidutze pe plaja chiar am fost uimita, m-am bronzat chiar si pe burtica, am intrat in apa putin doar si de obicei doar cand stiam ca e apa calda si pana la burtica doar.
Eu sunt cu capul si in cautarile noastre pt plaja buna am gasit un loc ascuns (il veti recunoaste in poze) unde coborai niste trepte si ajungeai la un fel de pestera iar in fata ei era marea si era ca o oaza de liniste, limpede si ma apucase ca eu vreau sa fac baie si sa inot, numai ca nu m-a lasat consortul ca cica periclitez viata mea si a cupilului. Adevarul ca trebuia sa ma cocot pe niste stanci sa ajung acolo dar ce frumos era...
In rest nu pot zice ca m-a impresionat Cipru, mancarea nu mi-a placut si am trecut pe internationala (pun multa grasime in tot ce fac) Insula prea stancoasa pt gustul meu. Dar a fost frumos si odihnitor.
Ma duc sa mai citesc din urma.
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Simo78 spune:
Dupa lupte seculare care durara o ora...am vazut si eu pozele...
Va mai laud odata burticile si sa va traiasca continutul!
Iar de Vladutz si Anya
....
Alina aka Anya chiar sotul mi-a zis ca daca nu-s hotarata sa fac sondaj de opinie "cu fetele tale" ![]()
Simona
29+
Matei Hicham
Samurai-lady spune:
SIMO-si eu sunt pentru HISHAM cu S.
Samurai-lady
29 weeks
si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
ghinetz spune:
Brazuca si eu am avut azi noapte o durere accentuata in partea stanga-jos. Asa, ca o durere de apendice (desi nici de aia nu stiu cum e) Nu cred ca a fost contractie (astea chiar mi-s straine), ca burtica era relaxata. Durerea a trecut, de altfel, foarte repede.
Mai sunt vesti de la gabi? (de fapt, acum saraca abia isi revine din anestezie, daca a nascut in dimineata asta).
Oana
30+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
i_ulia spune:
quote:
Originally posted by karligutzapai are! scuza-ma ca rad! dar nu mai iese ciocolata TARE! iese ceva de turnat in pahar!
deci NU lapte lichid... exclus! evident! pai lapte praf, hai daca nu gasiti RARAUL incercati cu alta marca (eventual gustati cat e de dulce acea 'alta marca' si daca e mai reduceti zaharul din reteta...), dar musai lapte praf!
karligutza,sapt.34
si printesa din burtica
fulga tot fulga ramane, ce sa-i faci! v-am zis ca ma lasa neuronul! ma gandeam ca scap de cumparaturi, ca lapte lichid am tot timpul in casa. oricum... diseara se face cioco, ca
de dimineata de la prima ora, de cand ti-am cititi postul.
28+

si printesa din burtica
SI am uitat sa va spun,ca am fost la echo,si DPN e 20 iulie,iar bebita nu a vrut sa isi arate putzulica...avea cordonul intre picioare.