Mamici de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Samurai-lady - m-ai "topit " , am vazut binenteles repede pozele ...

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by i_ulia

buna... ziua, ca dimineata s-a cam dus! o data cu soarele parca mi-a mai revenit si mie buna dispozitie. oricum dupa ce m-am uitat la pozele de la intalneala m-am simtit si mai bine! tare frumoase burtici aveti!

lady hook, o intrebare legata de reteta de cioco... e musai lapte praf?! are ceva daca pun o jumate de litru de lapte lichid?

la toata lumea,

Iulia

pai are! scuza-ma ca rad! dar nu mai iese ciocolata TARE! iese ceva de turnat in pahar! deci NU lapte lichid... exclus! evident! pai lapte praf, hai daca nu gasiti RARAUL incercati cu alta marca (eventual gustati cat e de dulce acea 'alta marca' si daca e mai reduceti zaharul din reteta...), dar musai lapte praf!

karligutza, sapt.34 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lavinia, Ioana ...va multumesc de gandurile bune, dar eu tot la 5 m-am culcat ..........

Gabi refacere rapida...si nu mai stiu cine a zis, dar bine a zis, sa deschizi cu bine drumul....Si asta mic tot pui de smecher, se naste cand vrea el!

Luna bun venit! Sa-ti fie de bine vacanta

Simona 29+ Matei Hicham

Mergi la inceput

iupiiiiiiiiiii... s-a intors Lunita! vesela si fericita ca are niste colege vorbarete! ia sa vedeti ce ne ia ea acum de urechi pentru cate rele am facut in lipsa ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Simo - dar care e cauza pentru care tu noapte de noapte nu adormi decat dimineata ???

Mergi la inceput

Otilia de cand ma stiu am suferit de insomnii ....Ce m-am bucurat cand sarcina ma obliga sa ma culc cel tarziu la 10 seara, chiar daca la 6 eram in picioare, dormeam suficient si mai ales era somnul mult mai odihnitor....Asa, somnul asta de dimineata....ma mai trezesc cu dureri de cap, indispusa si fara chef! Mai ales la cata miscare am facut ieri, am crezut ca am sa adorm inainte sa ating perna cu capul...da de unde! Si ma usturau ochii de oboseala, iar cand ii inchideam, ma simteam mai treaza ca niciodata! Cine sufera de insomnie cunoaste semnele.

Si asta-i partea uracioasa si cu trezitul peste noapte (atunci cand adorm mai devreme) pentru mers la baie...imi ia mult sa adorm la loc.

Simona 29+ Matei Hicham

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by otim

Simo - dar care e cauza pentru care tu noapte de noapte nu adormi decat dimineata ???

pai io cred ca i-o fi sotul la limita rabdarilor asa-i Simo ???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karligutza

pai io cred ca i-o fi sotul la limita rabdarilor asa-i Simo ???

As vrea eu sa fie cu din astea

Simona 29+ Matei Hicham

Mergi la inceput

asa e SIMO, dor ne e la toti cred
cum de ti-ai schimbat semnatura... n-ai ce face toata noaptea si faci 'postii' singurica... am vazut ca ai taiat pozele din Dubai... ti-ai schimbat DPN-ul, ai schimbat si numele lui Matei... nu mai e Hisham e Hicham? ... sunt co'fuza!

pupici, sa nu ma bati, intreb si io

Mergi la inceput

Da, am schimbat una alta....

Pozele le-ati vazut, nu am motiv de ce le-am scos, cred ca eram grumpy in momentul ala

DPN-ul e asta care l-am pus acum, de mult ma tin sa-l schimb, am avut ovulatie mai devreme si sper sa nu lesine mami de Anya de ras, dar eu cred ca stiu ziua fecundatiei

La nume inca mai lucram cum sa-l scriem pe ala arab...adica tot cu sh se pronunta....sunteti libere sa va dati cu parerea cum arata mai fain scris Hisham sau Hicham....Oricum in Romania toata lumea ii va spune Matei, iar cand ne mutam in Emirate probema dispare, pentru ca va fi scris in araba....Deci e vorba de ...."estetica certificatului de nastere si a pasaportului" mai mult. Asta cu Hicham cumnata-mea a dat startul..."ce ar fi sa scrieti asa..."

Simona 29+ Matei Hicham

Mergi la inceput