Piticlonti de iulie-august 2004 (221)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dario, fata, hai ca ma intristez si mai tare ! Cum adica tu stii ca nu o sa traiti impreuna pina la adinci batrinete ? Pe mine a avea certitudinea asta m-ar trimite brusc in depresie, ca io sincer imi iubesc sotul tare mult !! Doar ca neintelegerile noastre s-au accentuat si io tot incerc sa stau de vorba si sa las de la mine si tot io primesc observatiile (ceea ce ma enerveaza la culmea culmilor !). Nu zic ca sint io aia perfecta, dar la noi incepe sa sune a lupta surda din care eu ies mereu pe locul doi ! Nu ma deranjeaza locul asta, oricum eu nu consider ca viata de familie este un razboi, dar ma supara ca nu mai putem vorbi far sa ne certam !! Asta ma macina cel mai tare ... acum spre exemplu nu ne-am adresat decit vreo doo cuvinte de trei zile incoace ! Eu stiu ca tacerea nu aduce alte certuri, dar nu aduce nimik bun nici atit !!
Pentru tine, Daria, multe de la mine !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice - nu ma injura si nu te intrista, da ?
Dar eu vad lucrurile foarte clar: fiecare are dreptul la fericire; si bien ai zis ca viata de familie nu tre` sa fie razboi si nu e nici obligatie. Eu sunt foarte optimista si stiu ca orice ar fi va fi bine pentru mine si Giulia si decat sa vada 2 parinti nebuni care nu stiu altceva decat sa se certe ... mai bine 2 parinti separati. Noi cam asta facem de un an incoace, ne tot certam. De fapt eu ma tot cert ... aiurea, ca pt el e totul roz si bine, eu sunt cea nemultumita de situatie si cu cat spun mai mult aceste lucruri cu atat sunt privita ca o nebuna care exagereaza

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

M-ai lasat masca ...
Noi incercam pe cit posibil sa nu ne certam in fata copilului, dar pareri divergente tot apar ... inerent !! Si mai stiu ca nu il pot scoate pe tata din viata copilului, ar fi o tragedie, la noi Andrei cind se trezeste prima treaba este sa spuna "ma duc la tati" sau "unde-i tati ?" ... Ma gindesc ce o sa fie pe el acum ca nu o sa isi vada parintele cinci zile ?! Ieri gizmoul era super fericit ca isi luase un joc din acela tetris si cind l-am intrebat cine i l-a cumparat, mi-a raspuns "taticul meu bun" (compliment cu care pe mine nu m-a gratulat niciodata !!!!).

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Daria si Alice sus inima, o sa reapara soarele si la voi!! Cel mai "tare egzemplu" il am in familia parintilor mei, de trei ori au ajuns la tribunal si tot de trei ori s-au impacat acolo si si-au luat hartiile inapoi!! Bine... n-ar trebui sa uit sa mentionez cateva zeci-sute de farfurii sparte, oale de ciorba aruncate pe geam, diverse obiecte casnice "impartite jumi-juma" cu fierastraul sau cu foarfeca, duca caz...erau de lemn sau textile??

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mey, care trimiteti nor la eshi, trimiteti`l numa` ioanei la mine ie sufiecienta o boare;))
ioana, doo luni de contzdiu? nu se mai fac angajari la voi?;D vorba fetelor, cre` ca vrei sa vezi sinje curgind p`aci
mitzule, aveti gropite?
alice si daria, io`n situatii de criza, trintesc si coiesc pina ma fac inteleasa momente de criza`s peste tot, da` voi steti fete destepte si stiu c-o sa gasiti solutia a buna

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna ziua suratelor.
Alice si Daria,nu sunteti singurele,se poate si mai rau.Sa fii si departe de casa si sa nu ai efectiv un te duce si cui spune si cind si ala de linga tine nu pricepe si pace ca tu vezi viata altfel,e de-a dreptul criminal.Sa simti ca mori asa incet in fiecare zi cite un pic si sa nu vezi vreo luminita nicaieri.Ca doar nu m-oi plinge mamei s-o necajesc cu ale mele.Si uite asa stau si le rumeg singurica,trintesc si busesc cit cuprinde cind e prea mult.La noi e altfel,el e ala destept care le stie pe toate,mai nou e si psiholog,se pricepe al naibii la copii,el care nici 5 secunde nu s-a uitat la vreun bebelus in viata lui.si mai are o faza de tot rahatul,adica voi aia din romania,de fiecare data cind e incoltit mi-o baga la inaintare,de parca cind m-a cunoscut eram in Miami si eu aveam vreo figura de suedeza.Da,sunt romanca si sa dea naiba daca am vreo jena cu asta.I-am demonstrat de cinspe mii de ori ca ma pot comporta ca orice natie din lumea asta,cind e de munca am facut si treaba de barbat ciment si betoane si absolut de toate in constructii cind e de mers la receptii pai acu nu ca m-a laud da am dat nu de putine ori asistenta pe spate,cind e de sters copilul la fund si calcat munti de haine nu m-a dau niciodata la o parte si multe altele.Si niciodata nu am negat sau nu i-am minimalizat calitatile,chiar si in secunda asta recunosc ca e cel mai muncitor si mai onest barbat din citi am vazut in viata mea si stiu ca ma iubeste la nebunie,dar avem noi o vorba la romani:Gura bate fundul.I se potriveste ca o manusa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by speel
... noi o vorba la romani:Gura bate fundul.I se potriveste ca o manusa.

Dana-barosana, mare dreptate ai, am si io unul din acesta acasa !!!
Multe si pentru tine !!
Cred ca am spus deja multe pe tema asta si nu as vrea sa transform discutiile noastre in "jelanii" apropos de sotz ! Cer scuze daca am prost dispus pe cineva, dar cum eu nu am prietene cu care sa vorbesc, ma pling si io acilea, la voi ! Va multumesc ca m-ati ascultat si ca imi sinteti alaturi !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Roxana,ma bucur ca esti mai bine,sa fereasca Dumnezeu sa fac si eu vreo minune de asta ca m-a duc naibii de-a binelea.mai am oleaca si intru sa cer retete de ingrasare.
Gabitu,ce a zis Badiu?Pampoane,ceva?
Andries,contrar spuselor,germana e chiar frumoasa daca treci pragul de inceput.iar copii invata teribil de usor.Faci si tu ca mine.inveti de la copil.Eu pe linga engleza si germana,acu invat de la Ricu si olandeza.Desi vorbim engleza in casa,el o tine in olandeza.Asa ca o invat si eu de la el.
Ma duc sa vad poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Scuze ca abia acum intru, dar am avut o intilnire in oras si cu traficul asta am ajuns capiata la servici...
Nu am citit tot din urma insa am apucat sa vad filmuletul Andreei - foarte tare mi s-a parut - dar tu de ce te-ai rusinat si nu ai aparut acolo - cred ca a fost tare distractiv!!!
Si am vazut si pozele mitzurei - mai voi sunteti o familie tare frumoasa, dar inima mea a fost cucerita, inevitabil de Maruta!!!

Inainte sa ma duc sa citesc din urma sa va spun ce am facut aseara la Badiu - m-am dus cu toate analizele, dar cea mai importanta era screeningul de trombofilii la care ma trimisese el. Si acolo evident mi-a gasit o hiba, desi nu am inteles nimic - cica am o problema cu proteina B si C din singe - ma poate lamuri si pe mine cineva ce sunt astea si cu ce se maninca ele???? In rest mi-a dat "green light", dar mai intii sa merg sa mai repet analiza asta ca sa fim siguri ca asta e hiba mea...dupa care trebuie sa iau Aspenter si in principiu ma pot pune pe treaba ... So, ma lamureste si pe mine cineva??

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabitu,eu nu m-a pricep la analize dar voiam numai sa te felicit pentru green light,asa ca spor la treaba.am vazut ceva din pozici sivreau sa spun ca mi-au placut toate in egala masura.Adela sunteti frumosi cu totii,si pe mine m-a cucerit a mica.

Mergi la inceput