Piticlonti de iulie-august 2004 (221)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

http://new.photos.yahoo.com/andreea_ciontu/album/576460762389782643

Aici sunt cele mai noi poze cu Matei
Altele mai noi nu am acum la birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am incercat linkul tau dar nu reusesc sa vad pozele - cele mai noi sunt cele din Bulgaria? Oricum aratati foarte bine!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Nu, e un folder Noiembrie 2006 - Ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Degeaba, nu le pot vedea accesind linkul. Iar daca intru pe cel din semnatura ta nici nu vad albumul de care zici tu - poate e privat?

Fetele, voi le puteti vedea sau e numai problema cu calc. meu?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Verific acum

Mergi la inceput

Da, Gabi, era private
Acum e public deci ar trebui sa il poti vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

neatza!

asta mica de 2 zile e insomniaca, adoarme greu, se trezeste rapid:( Dani inca doarme, ca madmoasela n-a binevoit decat la 1 dimineata sa termine recitalul, asa ca e rupt, iar ea e treaza dela 8, a inceput iar miorlaiala, desi are ochii mici. habar n-am ce vrea! ca mancare nu, in orice caz, scuipa.

brb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

salut.Deci merci mult Gabizu,asta era ceea ce voiam sa aud,ca totusi tre sa existe o marca in spate.Problema e ca nu stiu,chiar nustiu cite mame pot cumpara acea marca,spre exemplu.Eu vin dintr-un oras de provincie,Galatiul este un oras muncitoresc cu oameni in majoritate saraci.De acolo mama mea mi-a trimis cind am nascut pe Ricu un pachet de hainute.Am intrebat-o cit a platit un body si mi-a spus ca 2 euro.Body ala l-a purtat Ricu o singura data,la a doua spalare nu mai putea fi folosit.Hainutele,dragute prea impopotonate pentru gustul meu,si cu polyester in compozitie.Costum de nou nascut cu polyester aici e interzis cu desavirsire.Absolut toate s-a un scamosat,s-au bolit,o data de doua ori purtate si am renuntat la ele.Am intrebat pe mami de unde le-a luat si mi-a spus de la un magazin de unde am inteles ca toate vecinile mele cumpara la copii si nepoti.
Acu sa m-a intorc la cele spuse de Andries,nu inainte de a-ti multumi tare mult pentru explicatiile detaliate.Apreciez foarte mult gestul tau.I-au in consideratie toate alternativele.In primul rind trebuie sa vad cu ochii mei ce se vinde in Romania si la ce preturi.Eu personal sa m-a apuc de deschis o linie de productie,nu risc.Nu stiu ce impact are asupra cumparatorului propriul meu concept si design.Asa ca risc mai putin si vin cu produse deja consacrate pe piata germana,dar marci de consum,adica nu m-a bag sa aduc intr-o tara unde numai 3%din parinti ar de 20 de euro pe o bluzita de nou nascut hainute de firma sa le spun asa.Desi chestia cu firma e atit de relativa,o spun in deplina cumostinta de cauza.Am fost in ateliere Prada,Armani,Chanel,Orsay si multe altele.Exact acelasi mod de lucru si hainele sunt cusute tot la masini.As croite pe mese de cusut si nu exista nici o diferenta in procesul tehnologic de fabricare intre o bluza de la firmele de mai sus si C&A.Parol.Sotul meu a produs 6 ani camasi de dama pentru C&A,comenzi de 40.000 de bucati pe luna.in paralel cu alte comenzi de la alte firme.Si colectiile lui proprii.Inca ceva,am senzatia ca in Ro ajung ce ramine de aici din vest.Am vazut colectia noua de la Zara anul trecut in Ro,colectie din care imi cumparasem cu doi ani in urma eu de la aceeasi Zara din Germania.Ca sa nu mai vorbim de turcisme si chinezisme,produse care detin ponderea pe piata Romaneasca.problema e ca 75% din industria textila europeana e produsa in China,insa ce ajunge la noi e cu siguranta restul resturilor,ce se refuza aici de catre KIK ajunge in Romania in magazine.Asta e de fapt problema.eu ce vreau ,sa aduc in Ro produse de calitate, nu de firma la preturi convenabile,mi-as dori chiar mai convenabile decit ce exista in magazinele romanesti in momentul de fata.Dar sa deschid o retea de magazine iar nu e relevant.Deci de asta am spus en-gross,la mine engross-ul reprezinta vine x si cumpara 1000 de bluze in sortiment de 10 modele.Nu trei bluze si doua fuste.Cu siguranta interesul meu e sa aduc clientul inapoi si peste un an si doi,eu mama fiind am testat cam tot ce se cheama haina de copil in regiunea unde locuiesc.Am cumparat,am venit acasa si am luat densiometrul sa vad ce desime are materialul am verificat daca produsul chimic de vopsire a materialului intra in normele europene admise,am analizaz cusaturile si surfilajul,eventuala elasticitate a materialului,daca capsele sunt bine puse,eticheta e din matase sau alte materiale admise (Cea de la git unde daca nu corespunde normelor nu sunt admise,daca au polyester,zgirie copilul pe gitut la spate)Waschlebel-ul sa indice exact temperatura optima de spalare ,modul de uscare,calcare etc.
Revin

Mergi la inceput

Am revenit.Fac un pachet pentru o vecina de-a mamei care a nascut acum trei zile si cum eu am absolut toate hainutele lui Ricu am zis sa-i dau si ei ca sunt sarmani si ar fi un ajutor considerabil un trusou comlet pentru bebe.Uitindu-ma la ele nu as spune ca arata a hainute folosite,desi numai eu siu cit sunt de folosite.
Acum cinci ani am facut u transport de haine catre Romania.Din colectia lui Mario si marci frantuzesti.Cam 5000 de articole.Pretul unui pantalon 6 euro!!!!!Erau articole care stateau in stoc si am zis ca macar costul sa-l scoatem,de altfel initial am vindut aici pantalonul magazinelor cu 12 euro.bon.Am trimis unei firme din Galati care avea trei puncte de desfacere,unul din magazine in cel mai de soi centru comercial de atunci din Galati,patroana fiind o buna prietena de-a mea din copilarie.I-am sugerat un adaos mic,astfel ca produsul sa fie vindut repede,aducem altele,deci tot timpul ceva nou,frumos si convenabil.As vrea sa mentionez ca am trimis produse AXARA si ORSAY printre ele,articole de firma socotite aici unde in magazine se vind cu 100 de euro bucata.Noi le-am trimis cu 10 euro,repet erau pe stoc.Am fost in Romania dupa o luna,ce credeti?Pantalonul era 20 de euro,rochia de seara de la 12 cu cit o trimesesem era 38 de euro,un sacou Axara de la 12 era 50 si un taior Orsay de la 14 era 75.Am ramas intepenita de nervi.Stiti ce mi-a spus ßPai daca puneam inca o data cum ai sugerat tu,credeau ca sunt second hand si nu cumparau.Cert e ca doamna respectiva nu a reusit sa vinda mare lucru din ele,eu am luat frumusel hainele si pina si in ziua de azi stau depozitate undeva.Daca nu le luam aveam acum surpriza sa nu le am,nici hainele nici banii,firma a dat faliment in citeva saptamini.De pierdut am pierdut,nici macar transportul nu l-am recuperat ce sa mai vorbim de tva si taxele de import.

Mergi la inceput

Eu tot printre haine de bebelus.Constat cu stupoare ca nu am bonetele,acu realizez ca nici n-am avut.Tre sa cumpar ca pe acolo pe la maica-mea inca e mitul cu bonetele.
Asa,Andries,nu stiu cum e cu parcul logistic,suna interesant dar as vrea citeva amanunte.tre sa ai oarece contact cu niste firme sa inteleg ?Ca eu trimit camionul dar cine vine sa le i-a?poate ai citeva minute sa m-a lamuresti.Cind ai timp si poti,bineinteles.

Mergi la inceput