**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.11

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MARUSCA FELICITARI IUBITA!!! SARCINA USOARA SI UN BEBIC SANATOS!! Felicitari si pentru fini, sa-ti traiasca!!
Gabiu multumesc !
Aurel_cris multumesc de urari iubita si multa bafta la stimulare!
Miki-Miki, Nusy va multumesc pentru urari!

Am facut in sfarsit inseminarea, insa din pacate spermograma a scazut si mai mult, avea azi dimineata doar 5 mil., dupa prelucrare au rezultat tot 5 si mobilitatea a scazut, a ajuns la 20%. Nu stiu ce se intampla cu al meu sot, pentru ca de la o inseminare la alta, tot scade numarul miscaretilor si devin tot mai lenesi. Cred ca o sa-i stopez toate tratamentele naturiste, pentru ca nu i s-a imbunatatit deloc, din contra scade si vom face toate analizele lui. Nu-mi fac mari sperante cu inseminarea asta, pentru ca stiu ca sansele noastre sunt mici, asa ca ce-o vrea Doamne Doamne!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Mikisor, hotaraste-te tu sa faci FIV-ul ca te invat eu sa-ti faci injectiile.
Ioana, nu se stie niciodata de unde sare voinicul. Eu iti tin pumnii.
Nusy, ai fost cuminte?
Pup toate aspiurantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Ioana,

Multumesc mult . Iti doresc si tie sa ti se intample cat mai repede, mai ales ca tu le sustii pe toate fetele.Cred ca meriti .

cat priveste tratamentele naturiste eu cred ca sunt cu dus si intors, eu o singura luna am luat MACA si am pierdut foliculul care s-a spart cand era prea mic.Si de atunci mi-am propus sa nu mai iau decat de imi da medicul. Tratamentele naturiste sunt bune dar trebuie si organismul sa raspunda corect la ele.

Fetelor, invatati sa va faceti singura injectiile, vreau sa spun ca dor si mai putin si nici nu mai depinzi de altii. Eu la stimularea cu menogon la inceput imi bagam acul singura si apoi un ajutor serul pana intr-o zi cand nu aveam pe nimeni langa mine si trebuia sa o fac la ora fixa. Deci mi-am facut-o singura.

Nici acum nu am scapat de injectii, mi-a dat sa fac gravibidon, aseara m-am dus in baie sa o fac , mi-era un somn..... dar cand am vazut ca esse uleioasa mi-a trecut somnul, am zis: "am incurcat-o , sa vezi cum o sa ma doara", dar mi-am facut-o si nici macar nu m-a durut, nici acum nu ma doare.

Va spun eu: este mult mai comod.

pentru cine vrea: va dau lectii

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Salutare surioare!!
Am in sfarsit net acasa!Sa ma laud cu scumpul .E tare frumusel,dolofan,are 7 kg la 3 luni,gangureste si zambeste.E cand plangacios cand cumintel...Ii cant cand s trezeste melodia lui HiQ Buna dimineata...
Felicitari noilor si mamicute!
Liana...am citit... pt optimism !
Ioana,multa bafta!
Avalon,si toate dragutele va doresc sa va tineti puiutii in brate!

Maria 31+ & BB Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Marusca: felicitari si sarcina usoara!

Mari=Lu: ma bucur sa aud ca ai asa flacau nazdravan!

Ioana: offf...ce sa zic...e deprimant cand vezi ca dupa nu stiu cate tratamente luate rezultatul e mai rau...ti-o spun din proprie experienta.Totusi,sper ca IA-ul tau sa dea rezultate luna asta!

Aurel_Cris: stimulare cu rezultate super!Sa ne spui ca ai foliculi mari si frumosi!

Gabiu: cum e bebelul? Tot cuminte? Te lasa sa dormi,cat de cat?

Mirelus: daaaa,sunt cuminte!!!! Stau mai mult in pat...nu de alta,dar nu prea am putut pana acum sa ma dau jos...

Andra:

Mikishor: intr-adevar nu intelegeai nimic pe camera web...mai bine te uiti in filmuletul de prezentare de la Gonal,pus de fete la FIV...iar la prima injectie ceri ajutorul cuiva care stie sa faca..eu asa am facut si mi-a iesit tare bine

Fetelor,eu acum ma simt mai bine..ca am avut ba una ba alta( am povestit la FIV)...de a trebuit sa stau in pat...simptome nu am deloc...asa ca ce-o fi o fi!

Va pe toate!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Mari_lu felicitari pentru voinicul tau, a crescut nu gluma!! Sa creasca si mai mare si sa fie sanatos! Ma bucur ca ai net acum si ca o sa fii mai des alaturi de noi! Sa stii ca am folosit pina la urma pastilutele de Clostilbegit de la tine si sa speram ca mi-ai purtat noroc! Pastrez cutiuta pe care scrie: RAMAN!
Marusca felicitari inca o data, ma bucur pentru reusita ta si sa ne tii la curent cu tot! Felicitari pentru faptul ca ti-ai facut singurica injectiile, e mare lucru si sa ne inveti si pe noi cum se face!
Nusy ma bucur ca te simti mai bine! Multumesc tauroaico pentru incurajarile tale!
Mirela_1 multumesc mult!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.23 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nusy, bb e cumintel dar mai are si el momentele lui de glorie cand plange si nu stiu de ce. Noroc ca sunt destul de rare si scurte ca durata. In rest mananca si doarme.
Stai cumintica, nu neaparat in pat dar sa nu faci efort. Nu e obligatoriu sa ai vreun simptom. Eu si acum ma gandesc ca nimic nu a tradat faptul ca eram insarcinata, chiar n-am avut nici un semn, cat de mic. Doar un test facut intr-o doara si care m-a lasat cu gura cascata si sufletul plin de emotie si neincredere. Asteptare usoara si rezultat pozitiv iti doresc.
Raportez ca ne-a cazut buricelul si ne pregatim sa iesim si afara azi maine.
ioanatugs sa fie-ntr-un ceas bun IA facuta, chiar si cu 5 mil de miscareti, doar stii ca nu asta conteaza cel mai mult.
va pup pe toate fetelor, numai bine

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Fetelor.

Am stat si m-am mai ganit la IAS-ul acesta, ultimul . Cred ca nu prea conteaza numarul , conteaza sa fie morfologic sanatosi si organismul femeii sa fie pregatit sa-i primeasca. La mine dupa stimularea cu Menogon , aveam o glera foarte abundenta, chiar dupa ce mi-a facut IAS-ul i-am cerut un tampon ca simteam ca imi curge ceva, a verificat si a zis ca este OK, scorul meu cervical era vreo 12 cred. Am avut 2 foliculi de peste 25mm , niciodata nu am avut folicul mai mare de 20mm. Deci, este important ca organismul femeii sa ajute calatoria lor. Probabil ca inainte mai gaseau in calea lor si sinechiile uterine care actionau ca o bariera .Endometrul l-am avut de 8mm tril, deci nu foarte mare dar bine structurat. Inseminarea am facut-o la fix. Dimineata am facut pregnilul ( in z 11a ) la prans am facut inseminarea si dupa ce am plecat de la cabinet a inceput sa ma doara burta tare. A doua zi (duminica) m-am dus iar la control, daca nu s-ar fi spart imi mai facea o IAS dar i-ma spus din start ca nu mai gaseste nimic deoare imi cunosc organismul.

Concluzia:daca este facuta exact cand la timp cred ca un poate sa ajunga fara probleme acolo unde trebuie

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy toate se gasira sa vina la tine? Imi pare bine ca ti-au mai trecut pb si vezi ce faci sa nu mai apara si altceva. Usurel cu caratul cumparaturilor, nu exagera. Te pup si sper sa vb intr-o zi on-line sa-mi pove tot despre odiseea FIV.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mikishor: eu nu car nimic..cara hotomanu',saracu,atat cat poate si el...eu doar merg,atat..si merg incet... hihihi! Sigur ca vorbim on-line,cu prima ocazie,stai linistita...iti pove tot ce vrei sa afli.Pupici!

Ioana: bafta multa!

Gabiu: ma bucur tare ca bebelul e cumintel si te lasa sa te odihnesti.

Nusy

Mergi la inceput