**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.11
Raspunsuri - Pagina 2
Liana30 spune:
piticutzzz te pupppp
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
miki-miki spune:
Nusy sper ca nu te dusasi la servici.
Sa stai in patutz 
Piticutz ma bucur ca nu mai esti deprimata. Cred ca ai aruncat ibricul prin strainatatzuri.
Succes la investigatii.
Aurica gata inhibatul? Nu mi-ai spus la ce dr esti.
Copilutzu tu unde te bagasi?
Si acum pt toate fetele bancul zilei
:
"Intr-o firma de contabilitate, 4 femei in birou: sefa (nu se specifica ce culoare de par) si 3 contabile, una bruneta, una roscata, si cealalta, v-ati prins, blonda... De la o vreme, sefa pleca totdeauna mai devreme de la servici, sub diverse pretexte. Intr-o zi, se gandesc fetele ca daca sefa pleaca, pleaca si ele. Zis si facut, si cum a iesit sefa pe usa, hop si ele, sa profite de 2 ore libere. Bruneta, merge direct la sala de fitness, profitand de faptul ca are timp mai mult sa fie in forma. Roscata merge la cumparaturi. Blonda, ca o sotie cuminte si iubitoare, merge acasa, sa profite de 2 ore in plus langa sotul ei iubit. Acasa, insa, dupa ce intra, aude icnete din dormitor, si cand se uita pe furis pe usa, ii vede pe barbatu-su si pe sefa ei.
Tiptil, se strecoara afara din casa fara sa zica nimic si se duce in parc, asteptand sa treaca timpul... A doua zi, sefa iar dispare cu doua ore inainte de terminarea programului... Celelalte vor si ele sa plece, numai blonda statea la birou.
- Haide, tu nu pleci?
- Nu, nu plec, ca ieri era cat pe ce sa fiu prinsa!"
Edit: ca sunt baba batrana si uituca, blonda nu mai sunt
(sunt ciocolata cu lapte):
La multi ani ! tuturor Elenelor si Constantinelor si un buchet de flori:

Miki
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Miki-Miki scot primavara si ce anotimp pun in loc???
Nusy tin pumnii stransi!
Aurel_cris ma bucur ca ne-am cunoscut! A fost o zi superba cu voi azi!
Piticul bine ai revenit iubita!
Gabiu imediat adaug si numele baietelului tau frumusel si te rog sa-mi mai spui si mie datele de la nastere, ca babuta de mine a uitat...!
Maine voi face si eu IA mult asteptata, se pare ca pina la urma lucreaza si ovarul stang, iar endometrul a crescut azi in z12 pina la 8.5 si va mai creste pina maine la inseminare. Pe dreptul erau multi folicululi intre 14 si 24mm, dar pe mine ma intereseaza doar cel de pa stangul, unde-i trompita buna! Sper sa fie bine totul maine si sa nu mai intervina ceva, iar sotul sa aiba destui gigei!
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
Mirela_1 spune:
Ioana, bafta multa, multa maine la IA.
Mikisor, si zici ca ne facem colege de toamna? Hai ca eu te astept.
Nusy, cum iti mai este? Daca te mai doare sa suni la dr.
nusy spune:
Miki: bineinteles ca nu m-am dus la serviciu, am concediu 2 sapt.
Ioana: bafta multa maine la IA
Mirela: nu ma mai doare burta cum ma durea, azi m-a durut de 2 ori altfel ( ca de cm ). Am vorbit si cu Andrada P. si m-a linistit, durerile pe care le-am avut nu sunt ca cele de torsiune de ovar.Probabil ca am facut o mica inflamatie a uterului de m-a durut asa, dar cu Scopantil si Nospa mi-a trecut
Nusy
miki-miki spune:
Ioana
succes maine. Pune toamna 2007 cu toate ca eu cred ca il fac in iarna.
Mirelush
cred ca vom fi colege. Sper sa avem noroc si sa ma inveti cum e cu injectatul ca eu nu stiu. Nusy a fost rea ca nu a vrut sa-mi arate on-line cum e cu acele
. Cica oricum nu vedeam nimic ca imaginea era inrerupta si eu vedeam dor un ac cum intra si apoi cum iese
.
Nusyc
tu stii ca glumesc , nu? Te pupacesc si imi pare bine ca ti-ai luat concediu. Deci nu mai doare rau burtica
. Nepoteii au pofte de ceva?
Miki
andrabirni spune:
Nusy, ma gandesc la tine si iti tin pumnii.Sper ca puiutii tai sa fie bine.
Pupici tuturor aspirantelor.
aurel_cris spune:
IOANATUGS multumim pt noul capitol si eu ma bucur ca te-am cunoscut,iti tin pumnii pt aceasta IA

MIKISOR acum am intrat ca am fost tot ocupata,gata cu inhibarea am inceput stimularea,FIV-ul il fac cu Marinescu+Cocei

NUSY asa sa stai cumintica ca sunt pe urmele tale

GABIU,ANDRABIRNI,LIANA 30,COPILUTZU,AVALON,MIRELA,PITICUL

Marusca spune:
Ioana
Te rog sa ma treci pe lista gravidutelor..
Am facut testul azi si mi-a iesit ++. Deci am reusit.![]()
![]()
Sper sa imi ajute DD sa mearga totul bine.
Sunt superfericita...mai ales ca de cand m-am inregistrat am mai imbatrinit 1 an , acum am 36 , de fapt ii implinesc saptamana viitoare.
Duminica voi sarbatopri 3 evenimente: imi scot finii la biserica, ziua mea si probabi confirmarea de la medic ( ma duc sambata la control).
Duminica trecuta, cand trebuie sa-mi vina CM-ul eu ma rugam la DD sa nu ma loveasca in bisercia ( am fost nasa) si se pare ca DD m-a ascultat, chiar mai mult a facut o minune pentru mine.

Marusca
gabiu spune:
ioanatugs, bebe Albert a avut la nastere 3.400 kg, 50 cm si scor Apgar 9, cezariana. Multi pupici si pumni stransi pentru IA

Marusca sa fi sanatoasa si fericita si sa ai o sarcina super usoara si un bb sanatos si mancacios. Doamne ajuta pentru toate cele trei evenimente ale tale si o confirmare de la medic zgomotoasa ( cu batai de inimioara)
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos