**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.11
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanatugs spune:
Aurel_cris nu-i nimic iubita! Mai avem o emisiune sambata asta la ora 18:00 pe TVRM, e o emisiune despre Turism si retete culinare, insa acolo o sa dea doar interviul cu sotul meu si mancarea gata facuta, nu si retete si nici nu gateste in emisiunea respectiva. Va fi si foarte scurta filmarea, de vreo 3,4 minute, nu ca la Euforia unde au fost 2 ore, in direct. Vreau sa-ti urez multa bafta maine si astept vesti foarte bune de la tine!!! 

Nusy m-am gandit la tine iubita, sper ca ai scapat de durerea de falca, i-mi pare rau ca te doare asa de rau. In toamna cred ca vom fi colegute, pentru ca si eu intentionez sa fac un FIV atunci.
Miki-Miki multumesc pentru urari iubita! Si tu faci AMR-ul pina in toamna???
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
aurel_cris spune:
IOANATUGS am inteles,oricum ma bucur pentru tine si sotul tau,si maiine vin cu vestile acum cum o vrea DD sa fie bune sau rele
nusy spune:
Ioana: mersi ca te-ai gandit la mine!
Afurisita de masea era,in cele din urma,de vina.Am scos-o vineri si mi-a si trecut durerea de falca.Am scapat,acum sunt linistita.Numai ca nu pot manca pe partea aia 7 zile...si ,din reflex,imi vine sa mananc...
Aurel_Cris: eu zic ca semnele tale-s de bun augur! Adica scurgerea pe care ai avut-o zic eu ca-i de la implantare! Asa ca te asteptam cu doua liniuteeee! Si eu,una,mai astept ceva,stii tu ce!![]()
Nusy
aurel_cris spune:
Haideti sa sriu si aici cu toate ca poate ati citit la FIV,fetelor am reusit,valoarea in zi 14 este de 270..............
nusy spune:
Cris: felicitari si aici, o asteptam pe Ioana sa te treaca la gravi!!! Asadar...am noroc,nu????M-am lipit!(hihihi!)
Nusy
aurel_cris spune:
NUSY merci draga mea,da ai noroc vorba aceea nu-i pt cine sa pregatesti ci pt cine sa nimereste![]()

Liana30 spune:
aurel cris Felicitariiiiiiiiii

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Ioanatugs spune:
Aurel_cris FELICITARI IUBITA!!!

Vai...ce veste supeeer!!! 

De doua zile aud numai vesti bune si ma bucur pentru voi fetelor! (o alta prietena de-a mea :Alexia28 mi-a spus ieri ca e graviduta) Azi tu..., maine cine i-mi va mai da o veste buna??? Felicitari draga mea si-mi pare rau ca am deschis calc. asa de tarziu, ca te-as fi sunat acum, dar sigur dormi la ora asta!!! Asa ca i-ti spun doar FELICITARI si fug sa imbogatim listuta noastra de 

Nusy draga, ma bucur ca ai scapat de durerea de falca, multa sanatate!!!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
nucutza spune:
Neata, fetelor.
Iaca si eu pe aici
la petrecere, deh, ce sa fac, la placinte inainte, la razboi...
Aurel, mama, te-ai trezit? Ce ai visat? Zine si printisori?![]()
Ioana, da ce harnicuta mai esti, deja ai completat listuta. Am vazut si eu putin emisiunea de la euforia. Nu mult, ca eu sint pofticioasa, da ce am vazut mi-a placut
.
Gabiu, sa-ti traiasca flacaul. Acusica, acusica o sa fim si noi ca tine, nu-i asa?
Bey copilutz, deci pe cind fivuletul? Inteleg ca pina atunci te destrabalezi?
Miki, gatisi curatenia? Acuma ce mai faci, te plictisesti fara blonzii aia in casa, nu?
Nusy, se vede ca esti frageda, auzi la ea, masea de minte, eu nu mai stiu ce-i aia de un secol si ceva. Mai am putin si trec la placa. Bine c-ai scapat. Pe cind fiv 2 cel norocos?
Eu mare lucru n-am ce sa va spun, decit ca la primul CM incep analizele pentru marea mea incercare din toamna (sper si norocoasa). M-am hotarit sa fac fiv in toamna cu monseniorul la Giuly. Sa vedem daca o sa se potriveasca socoteala mea cu aia a lui big M. Se aduna gasca mare la toamna, da stiti si voi ca atunci se numara boboceii.