**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.11
Raspunsuri - Pagina 9
aurel_cris spune:
IOANA eu sunt zi5 dupa ET,ma simt bine sa vedem daca binele asta este cu ochisori sau fara
.Da inteleg ce simti sa tot astepti minunea totusi poate pina la toamna pt ca te relaxezi acum ca ti-ai propus Fiv ramai natural

DORIS_71 spune:
Ce liniste e pe aici... Ce sa intamplat sunteti toate in vacanta? 

TOATE PUSTOAICELE.
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Aurel_cris tin pumnii stransi in continuare!
Nusy ce mai faci tauroica draga, nu mai zici nimic???
Fetelor eu sunt putin mai ocupata zilele astea cu ceva filmari si o sa intru mai rar. Maine suntem invitati la postul Euforia, mergem cu bucatarul si prezentam ceva retete pentru emisiunea Zodia Fluturelui: "Sa mancam sanatos....", cam aceasta e tema emisiunii de maine de la ora 17 si ceva pina pe la ora 19. Asa ca daca vreti sa vedeti retete mongoleze uitati-va maine, voi fi si eu pe acolo prin sala, dar sotul va fi cel care va vorbi despre mancare, pe langa bucatar. E in direct si avem deja emotii pentru maine! Si pe urma filmam la TVRM la o emisiune cu Turism la rubrica "retete culinare", pentru sambata, dar va spun eu atunci cand va fi exact si cealalta emisiune. 

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
miki-miki spune:
Ioana
iti tin pumnii. Sper sa ajung acasa la ora aia sa vad si eu emisiunea.
Aurica
imi cer scuze dar eu nu mai stiu in ce faza esti. Sper ca totul e OK si sa ne dai vestea buna
.
Nusy
vad ca esti tu ocupe acum
. Multumesc pt mesaj dar nu am mai apucat sa-ti raspund.
Fetelor
eu la sf sapt acesteia plec in concediu pt 2 sapt. Va spun ca sa nu ma intrebati dc mai am mult de renovat
. Renovatul l-am terminat de mult. Cand o sa ma intorc vreau sa vad vesti bune aici , gravidutze multe ![]()
Miki
nusy spune:
Mikishor: nu sunt ocupe deloc.
Ioana: abia astept sa te vad azi.Sunt cu ochii pe tine..adica pe voi!
Eu nu mai fac nimic,decat ca ma lupt cu o durere ingrozitoare de falca stanga( si asta inca de cand eram acasa,dupa ET,adica de trei saptamani),cand ma lasa ,cand ma ia...nici nu-mi dau seama exact ce doare..ca merge durerea pe maxilar,pe mandibula,la tampla,la frunte...m-a innebunit! Cand iau pastile( algocalmin,antinevralgic,paracetamol) imi trece...apoi iar ma ia..si mai ales noaptea.Azi noapte la 3.30 m-a trezit durerea.Pana n-am luat un algocalmin,nu m-a lasat.Am si o masea de minte acolo,care s-a spart si ma gandesc ca de la ea o fi,desi,efectiv,ea nu ma doare.Ori e asta ori e nevralgie de trigemen(adica nasoala rau).Maine merg sa-mi scot maseaua de minte,la ora 10.30( ganditi-va la mine,ca mi-e tare frica!!!!) ,asta ca sa elimin o posibila cauza.Daca nici asa nu-mi trece pana luni,a zis medicul meu( la care am fost azi)ca imi da luni tratament puternic pentru nevralgie( probabil carbamazepan,dupa cate am citit pe net,care e si tranchilizant,se da si la epilepsie...si,probabil,o sa doooorm pe mine).Asta fac eu! In rest,fac AMR sa incep iar FIV-ul.Abia astept!
Pupici la toate pushtoaicele!

Nusy
aurel_cris spune:
MIKISOR concediu placut iubita,eu marti fac testul sa vad ce va iesi,ma simt un pic ametita de la tratament in rest ma lupt cu sesiunea

NUSY sper ca nu te-a durut maseluta la scos

IOANATUGS uf iar nu fui pe faza sa ma uit la teli dar parca miine este in reluare nu??

toata pustimea
gabiu spune:
buna fetelor, am intrat sa vad ce mai faceti si ce mai e nou pe aici.
Noi suntem bine sanatosi, avem deja 4.8 kg si miki_miki iesim afara de vreo trei saptamani, zilnic. Nu putem sta mai mult de o ora afara pentru ca Albert tipa de foame la exact o ora dupa ce am ajuns in oras.
Va doresc la toate sa experimentati tipetele copilului vostru fara sa puteti face ceva ca sa taca dar si zambetele aruncate intr-o doara, de-ti vine sa te topesti de drag.
nusy iubita iti doresc un AMR scurt si usor de trecut, te pup cu drag
Va pup pe toate
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
nusy spune:
Gabiutzu: ma bucur ca Albert e asa voinic si ca are plamani buni
.Pupa-l dulce din partea mea si va astept in vizita!
Aurel: sper si eu sa nu ma doara maine,cand o voi scoate.Bafta multa la test!
Ioana: v-am vazuuut!Moaama ce mancare buuuna! Vreau si eu! Si te-am vazut si pe tine,la final,in cadru,langa sotul tau.
Nusy
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Nusy ma bucur iubita ca ne-ai vazut, multumim frumos de complimente!
M-ai vazut si pe mine??? Doar cand mergea genericul pe final cred, ca doar atunci m-am dus langa sot. Ca doar mancarea si sotul meu trebuiau sa fie in prim plan. O sa mai avem o emisiune cu Retete culinare la TVRM, sambata viitoare, pe 23.06. la ora 18:00, la o emisiune de turism si tot sotul va fi in prim plan, eu l-am sustinut din spatele camerelor!
Aurel_cris poti sa vezi maine dimineata in reluare la ora 08:00.
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
aurel_cris spune:
IOANA ratai ocazia bre ca m-am trezit pe la 8,30 si pina maincai,nu am stiut ca este la 8 reluarea am zis ca-i pe la 10.Aseara nu am mai citit pe DC sa vad ce ai scris uf

Fetelor ati intrat in somaj???
pustimea