Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
RB spune:
Lilimic da' ce de aventuri aveti cu masa. Tot ce scrii bag la "hard" ca nu se stie ce mai patim si noi. Pana acum Amalia papa doar san si este ok deocamdata. Tot la fel de des, cam 8 mese pe zi
. Asta este... m-am resemnat, bine ca sunt
sanatosi.
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia
Daconst spune:
Neatza si de la noi.Azi a facut tati tura de dimineata si asa ma dormit si eu pina la 10 ca in vremurile bune.
Alinuk,bai sunt dusa rau.Acum am vazut ce ti-am urat ieri cu costumul de aerobic.
Vroiam sa-ti spun sa-ti ramana repede mare,adica sa slabesti cit vrei tu si repede.
Da ce sani ai,moama...te vazui acum cum erai inainte,in costum de baie.sa nu zici ca nu ma leg si de decolteul tau,dar chiar e diferenta.![]()
Cu diversificarea,nu-ti fa probleme ca o sa ai avantaj ca incepi mai tarziu.Pina atunci experimentam noi tot si tu vei avea parte de numai de sfaturi bune.
Salina,nu-ti fa tu probleme de mine,ca nici eu nu-s mai breaza.mai slabesc si eu,dar mai scap si la Nutella si atunci e jale.M-am uitat la poze si sunteti niste frumosi.Pe tine nu te-am vazut bine ca erai mascata de bebelina,dar eu zic ca nu stai rau la kg.Nu stiu cum erai inainte,dar probabil ca erai slabuta tare si de aia nu-ti place cum arati.
Mirandolina,bine ai revenit.sa-ti traiasca printesa!Ce craci lungi are in blugii cashtoci.
Lili,ce seamana Adam tot mai bine cu Matei si implicit cu tine.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Marina,mersi de raspuns,ca eram pe cale sa mai intreb o data.Doar tu m-ai vazut.
Lili,al meu mananca in balansoar.Si mare inventie cu bebeticile astea din material ca musamaua.Nu patez nimic si poate si bb sa se prosteasca cit vrea.
Anne,super tare ca te gindesti si la firma.Bravo tie,ca nu te multumesti doar cu schimbatul de pampersi!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Shine spune:
Neata.
sunt fffffff nervoasa.
1. pen'ca ati scris iar in draci
, si maine o sa stau 5 ore sa va prind din urma.
2. ca sunt aiurita si stiam ca azi e cu votatu' Na, ca am ratat si votarea asta.
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
alinuk spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Alinuk,bai sunt dusa rau.Acum am vazut ce ti-am urat ieri cu costumul de aerobic.
Vroiam sa-ti spun sa-ti ramana repede mare,adica sa slabesti cit vrei tu si repede.
Da ce sani ai,moama...te vazui acum cum erai inainte,in costum de baie.sa nu zici ca nu ma leg si de decolteul tau,dar chiar e diferenta.
Cu diversificarea,nu-ti fa probleme ca o sa ai avantaj ca incepi mai tarziu.Pina atunci experimentam noi tot si tu vei avea parte de numai de sfaturi bune.
Dana siLucas Paul(18.01.07)
fetitz stai linistita ca nu m-am atacat in niciun fel... am inteles ca ai vrut sa zici ca sa raman io mica in costumash
...chiar daca a iesit altfel!

Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Messa spune:
alinuk, e mai abundent cu cat vine mai repede; cand vine ca tie, dupa mai mult timp de la nastere de obicei e ca si cel obisnuit... la mine a fost foarte abundent, dar mie imi veni imediat, ca de, lapte ioc. Si cica cele cu ceza au ciclu mai abundent dupa, ori la tine nu-i cazul, ca scoseshi Margica pe unde a randuit natura.
iza, si gārgārelui meu ii mai pica par, dar vad ca tot ramane ceva ![]()
dano, nu mai manca nutella!!!
Salina, mananca asa bine NUMAI legumele si cerealele, adica ceea ce nu este lapte. Lapte simplu... of, mananca maxim 100 ml la o masa, trebe mereu sa-l "dreg" cu ceva. Ce cred eu e ca pur si simplu nu-i place gustul, si are si de ce, saraca, laptele asta de bebei are un gust oribil.
Aaaaa! Ia stai. Poate ii schimb laptele cu unul mai gustos. Fetelor care ati mai schimbat lapte la bebei, banuiesc ca le-ati gustat pe toate - care e mai bun la gust, care are gust mai putin "chimic"? Noi suntem pe NAN1...
Salina, si a mea are "o pata de chelie" dar nu-i bai, daca mi se nazare (si se face prea cald afara) o rad in cap si nivelam toata capatzana 
anne, bafta in business!
lilimicule, yahoo au spus ca anunta userii cand se face transferul de poze, care se va face AUTOMAT, catre Flickr sau Kodak Gallery sau Shutterfly sau Snapfish sau Photobucket, adica acolo unde vom bifa noi ca vrem sa le mute. Si or sa le mute ei, deci relax, nu va trebui sa mutam nimic manual. Iar de adaugat poze putem adauga linistite in continuare pana la toamna.
In alta ordine de idei, ce doarme Adam in mei-tai!!! Tare de tot! Ma bucur ca ti-e de ajutor
Asa... cand o indop cu linguritza eu o tin in scaunul de masina, cu niste pernutze in jur s-o propteasca bine, sa nu alunece in jos, sa stea bine cu spatele si sa nu viermu(i)e.
aelito, ce praf de lapte praf dadusi la gupil de e dulce si bun? Vreau si eu! Ca istucanul meu refuza cu obstinatie laptele, ma intelegi, e cāh pentru gusturile ei rafinate si iubitoare de morcova si cartoafa si ce ii mai pisez eu acolo... vad ca si tu dai lupte greco-romane cu istucanul tau...
Catalina, vad ca ai iar de tradus ![]()
Alinutzo(Txa) si eu sper sa se faca frumos. Hai, nu te mai stresa, o sa fie bine.
tonylexa, activeaza-ti mesageria privata in forum si-ti trimit eu datele.
alinuk, sa vezi ca atunci cand te-o apuca diversificarea ai sa te descurci fara probleme ![]()
lilimicule, cu rufele tale tarzii, sa stii ca se poate si mai rau. Eu le-am uitat saptamana trecuta 3 zile, ca erau negre si nu le vedeam in masina, nu-mi atrageau atentia... dupa care a trebuit sa le spal inca de doua ori pana sa le intind, ca prinsesera miros... bleah. Dar mie mi se intampla din astea pentru ca sunt puturoasa. Nu-mi place sa fac curat (si nici nu fac decat cand simt ca nu mai am incotro), nu-mi place sa spal, sa calc (nu calc, am calcat o singura data in viata, ocazie pentru care mi-am luat si fier Tefal, care zace plin de praf, canbd s-a nascut gārgāre si am zis sa-i calc rufele, si am parasit ideea dupa primele 3 zile cu gārgāre acasa)... nu-mi plac treburile "domestice" nici picata cu ceara. Mai bine citesc ceva, mai bine ma dau pe forum, mai bine ma plimb, orice numa' curatenie si shmotru nu!
Fi-mea are 6 kile 400 la aproape 4 luni. S-a nascut cu 2 kile 700. Io zic ca-i bine...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
mirandolina spune:
RB, Lili, deci noi suntem la categoria copii hulpavi... Ieri ma bucuram ca a maninca si Maya la 4 ore, azi - la loc comanda, dimineatza trei mese, dupa amiaza cine stie cite. Plus ca mai nou ma simte daca fac si alte kestii fara legatura cu ea in timp ce suge - respectiv dat pe forum sau vorbit la telefon - si face urit. Ca acum ![]()
Tocmai am scapat camera foto pe jos 
Cit despre rufe uitate, ieri am facut-o lata: am uitat pilota in
pina pe la 1 noaptea, adik atunci cind a vrut tati sa doarma
asa ca am facut frigul sub un cearceaf...
Nici eu nu calc, tati are nevoie de cite o camasa din an in paste, pe care si-o calca singur ![]()
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
mirandolina spune:
RB, nu se vad pozele :(
Ce vreme de
...
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
ylilimic spune:
raluca-RB - pozele nu sunt publice, e cu intentie?
messa -
pt lamuriri... Aveam cateva mii de poze la Matei de mutat
a auzit cineva de Ilana Yahav? intrati pe sandfantasy.com si o sa ramaneti cu gura cascata! Nu am cuvinte cat poate fi de frumos!
Matei e bine, nu se mai plange de ochi, in schimb i-am tras freza noua...in curand imi deschid salon
Mai am de lucru pana atunci pe capul lui fiu-miu
iar mai aveam ceva comentarii, dar a adormit in sfarsit si Adam, matei e in plin somn, sotul face snitele cu piure si eu merg la nani! pa!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007