***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

LA MULTI ANI!!! de SFANTUL CONSTANTIN si ELENA!

motannel ce frumoasa ii povestea ta!!ai fost foarte norocoasa ca ai scapat asa de repede.Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate atata tie cat si micutei tale Teodora.

La multe lunisoare LOUISA MARIE!!
La multe lunisoare IOANA ADRIANA!!

35+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

vas ca bine zici cu somnul....
am vazut ca toate mamicile ne sfatuiesc sa dormim acum cat mai putem
problema e ca nu putem...
tati chiar se minuna... sa fiu eu in concediu ...si sa ma trezesc de la 7?
dar el nu ma vede si noaptea pe la 1....
si pe la 3....
....si pe la 6...
poti sa-ti potrivesti ceasul dupa mine si trtezitul meu noaptea
si i-auzi....
abia dupa...vine "distractia"

mihaela
37 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

La Multi Ani!!!

Elena de Katty,

Elena de Motannel

Eleni de Eimotto

La multi ani!!! Elteka daca iti sarbatoresti azi ziua

La multi ani! tuturor celoc care isi sarbatoresc azi ziua numelui si ziua nasterii!!!

Motannel, Multzumim ca ne-ai impartasit povestea nasterii Frumos a aparut minunea in viata voastra. Cu viteza luminii as zice.

Andreea-Sobi, Concediu placut si fericit!!! Mami, dar cati ani ai tu de lucrezi de ani?

Cat despre Baby - walz, nu, nu cred ca livreaza in Ro. Io l-am folosit ca material didactic pe aici. De regula la bbb-walz sunt lucruri pe care nu le gasesti in alte parti dar isi scumpe rau. Acel recipient l-am gasit doar la ei acum 2 ani. Acum au mai aparut si prin supermarket, parca.

In legatura cu lenjerii de patutz cu elastic parca Amely scria ca a comandat dupa net inainte de nastere. Scuze Amely ca te folosesc si pe tine ca material de studiu pe aici.

Cat despre epi la Motannel cred ca s-a facut asa, preventiv ca asa s-au invatat dr sa taie chiar daca uneori s-ar putea sa nu fie necesar 100%. E mai usor sa repari o taietura decat o posibila ruptura.

Vali5, a da preventiv la un bb ceva pt colici...e ca si cum m-as trezi de dimineatza si imi zic: Azi o sa ma doara capul! Stai sa iau un paracetamol asaaa, preventiv. La copii e mai rau si pediatra asta sigur o sa recomanda si alte nazdravenii ca de exemplu antibiotik pe stare febrila.. etc..
E mai usor acum sa ii lasi organismul sa lucreze fara chimicale. Mai ales ca poate nu e necesar.
Acum inchei, ca nu vreau sa te supar doar ca nici nu am putut sa tac cand citesc sfaturi din astea...preventive

Trimit mesajul ca il crosetez de vreo ora..si poate mai revin..nu inainte de ai ura si io lu VAS Bine ati revenit acasa!!!!

Si,

Diana si Moberi suntem alaturi de voi!

Alexandra cu David Gabriel (39+) si Robert Alexandru (12.09.2004)

EDit: Madi, acum am vazut si io. incearca sa dezchizi linkul de mai multe ori si poate merge daca nu iti spun pas cu pas. De altfel au un site cam slabutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Neata fetele!

Azi am baut cafeaua cu sotul meu ,ne-am trezit amandoi la ora 10:30, afara e super super fain, eu nu trebuie sa ma duc la munci... Asta da viata!

Ne-am trezit ca venise postasul sa ne aduca un pachetel. Culmea ca eu nu asteptam nimic, sotul meu la fel, asa ca a fost o surpriza placuta: eu ma inscrisesem pe un site japonez pt copilasi si am primit astazi de la ei un album pt bebe ( super dragut din piele alba, pe prima pagina chiar au tiparit mesajul meu pentru Maria , pe care il postasem pe site-ul lor. A ras sotul meu o gramada cand a vazut ce am scris : cica " mi se pare atat de ciudat; o mama jp nu ar scrie niciodata chestii de-astea gen poezie. - scrisesem ceva de genul "mami si tati te iubesc mult, tu esti ingerul nostru!"). Am mai primit niste Pampers pt nou-nascuti si S size si 7 cupoane care trimise impreuna cu un nr de puncte de la baxurile de Pampers iti asigura un cadou ( deci 7 cadouase). Daca erau pt mine, nu cred ca ma bucuram atat de mult, dar avand in vedere ca sunt pt papusa mea...

Am terminat si camera Mariei si sunt atat de multumita de rezultatul final. Azi trebuie doar sa mai pun tablouasele cu puzzle ( puzzle a fost pasiunea mea de acum vreo cativa ani si am vreo 5-6 tablouase cu personaje Disney -Pooh, Mica Sirena, Cenusareasa, Cip&Dale, cele 6 printese din desene animate etc etc)

Motannel foarte frumoasa povestea voastra!! Si ai avut o nastere model!!

Intrebai de tantari si ce folosim. Noi avem o usa din plasa la veranda ( si la geamuri la fel ) si chiar daca tinem usa deschisa nu prea intra nici o insecta. Dar daca intra ne-am pregatit cu un spray care ingheata "animalul" ( deci nu e toxic, nu are pesticide), Varsan Hyosatsu Spray se numeste si e produs de cei de la Lion. Din ce am citit eu, pe spray spune ceva de genul: "jetul respectiv produce o senzatie de -40 de grade, este inodor si se recomanda in camerele unde sunt copii" ( cred ca moare tantarul din cauza socului termic, prin infarct). Uite www.lion.co.jp/en/press/html/2007001f.htm" target="_blank">aici mai multe detalii, poate gasesti ceva asemanator in Romania.

Si unde sunt pozele cu Teodora? M-am logat pe contul comun, am intrat la mail si la yahoo photos dar nu am vazut nici o poza cu micuta ta. Unde sa caut?

DidiAlex chiar eram curioasa de ce dispozitiv vorbesti, dar pagina pe care ai dat-o ma redirectioneaza pe pagina de start si nu imi arata produsul. Daca ma ghidezi pe pg in germana poate ma descurc sa vad si eu despre ce e vorba caci chiar sunt curioasa.

Madi nu stiu daca si Alex spune despre acelasi dispozitiv pt lapte praf, dar aici in Jp se gaseste ceva de genul ASTA - MILKER se numeste. Si e tot ceva de genul de care povestea Alex: ai doza de lapte praf necesara pt 1 biberon ( in recipientul din poza poti sa dozezi pt 3 sticle de lapte) si le combini cu apa calda ( aici la orice non stop/ relax corner gasesti un fierbator cu apa calda+ cuptor cu microunde pus la dispozitia clientilor , deci nu ar mai fi nevoie de termos)

TAMARASPT felicitari si sa-ti traiasca minunea mica!!

Eu ii ascult pe carcotasi la Kiss si mor de ras. ( cica Ro e formata din 3 popoare: poporul mare, poporul mijlociu si poporul de la cele n-spe Antene - antena 1, antena2, antena 3).

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ELENELOR!SI CELORLALTI CARE ISI ARBATORESC ZIUA NUMELOR AZI!

LA MULTI ANI SI PARINTILOR MEI!

Sa va traiasca puiutii, Pitica, YoYo, Bogalina, Tamara!

Amely, super tare Davidutzul tau!La voi a mers cu Sab Simplex?Ca noi luam pe langa asta si Bonisan si ceai Baby Drink!Si tot il doare burtik!

Gabiu, frumusel ALbert!

Carrie, al meu puy a adormit o singura data pe burtik!Nu prea ii place sa stea asa, foarte rar!Ideea e sa-l tii supravegheat!Si....sunt si eu cu nervii in pioneze!Mai ales cand plange si nu stiu ce sa-i mai fac!La tasu se linisteste imediat!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Da, Raluca, sunt identice recipientele despre care vorbim.

www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=50085&Do=50071&_SSL=0&pEbene1=268925&pEbene2=269104&pArtikelgruppe=269104" target="_blank">pagina de start alegi tara prima din lista Germania-Deutschland apoi apare o pagina care are un meniu orizontal de aici alegi al patrulea patrat-galben numit eEssen& Trinken (mancare& bauturi) apoi o sa iti para un meniu in stanga vertical..alegi Fläschchen-sticlutze apoi apare un meniu tot vertical mai detaliat si scroll pana la Zubehör. Acum iti apar niste produse intr-o matrice de 3 randuri 3 coloane. Recipientele astea sunt fie randul 3 coloana 1 numit Milchpulver- Portionierer identic cu cel prezetat in link-ul Ralucai sau coloana 3 rand 3 tot un recipient pt laptele praf..un fel de alta Marie cu o noua palarie .

Daca nu ati reusit dati un semn ca astept, macar sa las lucrurile lamurite nu in ceatza

Alexandra cu David Gabriel (39+) si Robert Alexandru (12.09.2004)

tre sa imi modific semnatura ca tot pe 38 sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

U-hu! S-au intors mamicile! Dupa cum vedeti, fara voi cam greu inchidem capitolele...

Tare frumosi copii aveti !

Si spuneti:

- cele din clubul cu dureri de maini: iti mai revii dupa sarcina? Ca eu m-am saturat de trezit in fiecare noapte sa le invii... (Madi, imi pare rau ca nu-ti vine verigheta...oare e legat de dureri de maini? Verigheta se poate largi,nu fii trista, dar ma gandesc la toate inelele mele de-o viata...cu alea ce fac??? )

- cele din clubul cu picioare umflate: se dezumfla? Cand? Ca m-am saturat de perechea asta de sandale de copil sarac, singura in care intru

- cele din clubul cu arsuri de stomac: trec? Nu ca la mine exista non-stop, dar am nopti in care aproape ma sufoc,desi dorm stand ca pe scaun... Noroc ca ma trezesc la timp , intr-un acces de tuse care il arunca pe bebel dintr-o parte in alta...

Altfel...eu nu pot sa cred ca o sa se termine odata cu asteptarea asta, zilele parca se tarasc cand trebuie sa stai numai in pat, nu mai poooooooooooooot Ziceti ca nimic nu mai e ca inainte??? Dar ce se intampla cand bebe doarme? Ca cica doarme cel putin 75% din timp...

Poate o sa va dau dreptate, dar momentan ma urc pe pereti de plictiseala...Dupa controlul de maine aflu daca am voie sa ma reactivez sau mai tinem puiul la caldurica.

Pentru mamicile de luni, 21 mai !

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Of, mai Elteka, ce te mai chinui si tu! Trec toate..garantat. Acum in legatura cu marimea degetelor nu stiu ce sa iti spun pt ca la mine tot mare imi e inelul de logodna. Veregheta mi-am luat-o fixa. Am un stress cand le aud zgomotul. Deh, fiecare cu stolurile lui

Si daca nu vin si nu iti mai vin iti trimit io adresa mea si mi le faci cadou ca oricum nu prea le am cu inelele, nu am purtat deloc pana m-am maritat si acum am 2 si le tin pe un deget ca nu le suport.

Si PEPSICA ne povestea cum a dormit in ultima luna intr-un fotoliu si ai vazut-o/citit-o acum ca-i la bb 2.
Cat despre somn lu bb variaza in functie de copil, dar sa nu crezi ca o sa ai timp sa te plictisesti.
Sunt unii care dorm mai mult altii mai putin.
Imi aduc aminte ca l-am nascut pe R dumnica si joi mi-a stat treaz vreo 2 ore de am crezut ca inebunesc. Tot ce citisem spunea ca in prima luna doooorm. Si al meu studia dormitoru.

Mai scrie pe aici niste mesaje ca in ultimul timp ne-ai cam lasat cu okii in soare.

Alina24, bb mik te simte ca esti agitata, de asta e mai nelinistit la tine. Dar nu imi aduc aminte sa fi gasit remediu sa ma calmez. Poate ne impartaseste vreo proaspata mamica care a reusit.

Alexandra cu David Gabriel (38+) si Robert Alexandru (12.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Motannel, ce nastere de poveste!!! Aveam de gand sa fac o incursiune la un magazin sa-mi iau un ceas cu termometru, dar aici dureaza vreo 40 de minute numai ca sa ajung la statia de metrou si sa "cobor in ea"...daca ma apuca nascutul??? Asa ca nu mai am curaj sa misc in front...Macar de acasa stiu sigur ca ajung la spital in trei sferturi de ora...

Raluca, tu asculti kissfm direct de pe pagina lor (pe program zice mykiss.ro)? Ca eu de cate ori am pus numai muzica prind...La NY aveam alt link dar nu mai merge...

RAMSY, ne-ai gasit???? Ca postasei 2 S.O.S-uri la Odisee acum 2 zile, cum ca nu ne gasesti, dar vad ca n-ai scris nimic. Esti OK?

Felicitari pentru cei/cele care sarbatoresc azi! (DidiAlex - nu e si sarbatoarea mea, dar daca as sti pe cineva, m-as lua si m-as duce la o petrecere, asa rau ma plictisesc)

STAI SA EDITEZ, DidiAlex, ca intre timp mi-ai scris . Eu sunt tipul ala caruia nu ii place sa doarma, mi se pare pierdere de timp Tatal meu la fel - cand suntem amandoi ne trezim de la 5am ...Dar la 22 picam lati . Daca bebe e ca si sotul meu - e clar - am sa ma plictisesc cu astia 2 in casa de ...o sa mai fac un copil, numai in speranta ca o sa fie activ ca mine

HAI CE ZICETI de sprayul de inghetat insecte din Japonia??? Acum ma uitam pe net la un set pentru carucior si scaun de masina, foarte frumos colorat, care se baga la frigider sau la microunde, ca sa tina cald/rece la bebe!!!! Asta treaba...

Asta iarna m-am tot minunta de niste inventii: niste pachetele pe care le desfaci si radiaza caldura...le poti tine in buzunar, la spate, in cizme...Asa am fost la Hokkaido, la festivalul zapezii! Tin cateva ore

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna dimineata soare!!

Diana,moberi Tare`as fi vrut sa fiu si eu cu voi la spital!!

Azi e DPN`ul meu ...dar in loc sa anunt ca`mi fac bagajul si plec la spital...eu anunt in continuare ca NU NASC!!
Daca as fi nascut pe 17...acum eram deja scapata din spital...si chestia asta ma deprima rau...pt ca in loc sa` fiu cu fi`mea`n brate eu sunt tot ....cu o burtica de 118 cm mai nou...

Motannel Sar`na pt cuvintele frumoase...SA`ti traiasca Teo si sa fie cumintica si fara colicei la burtica!!

Poohy Da ..piscina e in aer liber....dar e undeva la tara langa bucuresti...E a unor prieteni..Am avut noroc pt ca la strand sotul meu iubit nu m`ar fi lasat sa intru nici cu varful piciorului

Vad ca activitatea s`a diminuat semnificativ pe la noi prin forum...se vede ca au ramas putine burtici....active...Majoritatea celor ce "bantuiau " forumul sunt acum cu puii lor in brate

Eu am spart gheata...si oficial de azi intru in a 41 `a saptamana de sarcina

Pe la orele 16 sunt programata la tristul control de la cabinet...si sper din tot sufletul ...sa nu`mi mai zica si de data asta ca sa ma intorc la control peste 5 zile ca nu mai suport

la toate...si...hai mai multa activitate..va fac si galerie[ majoreta]

Mone 39+5 Maria Antonia

Burtik Mone 38+2

40 sapt la piscina

Mergi la inceput