***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Buna,

In primul rand, la multi ani pentru mamicile pe care le cheama Elena!!!

De astazi sunt oficial in concediu si nu sunt obisnuita. Nu mai stiu ce sa fac prin casa.

A nascut cineva la municipal? Nu stiu ce ar trebui sa contina bagajul pentru bebe?

Ramona 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Felicitari,Anita!sa ai noroc in viata,micutule sa fii sanatos sa sa o asculti pe mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

saru`mana fetelor pt incurajari

Eu ma duc acum repede sa fac un dusuletz si apoi il trezesc pe sotioru` meu iubit sa plecam repejor la marea intalnire cu tanti doctoresa...sper sa fie si ultima de dinainte de mers la spital

Mai inainte mi`am dat seama ca..desi am cumparat tot ce am nevoie pt bebe si pt mine in maternitate inafara de Baneocin si ser fiziologic...toate stau vraiste ...nu le`am randuit si eu calumea sa le bag in gentuta..ca ar cam fi timpul de`acum...
Refuz sa cred ca nu am sa nasc pana la sfarsitul saptamanii

Voi reveni cu vesti de la doctor mai tarziu la toate

HAI MINIUTA!! FELICITARI PISTACHIO!!

Mone 40+ Maria Antonia

Burtik Mone 38+2

40 sapt la piscina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Pistachio (Anita) - Felicitari si sa-ti creasca mare Lukas!
Am trecut-o eu in listuta si am vazut ca ea avea DPN 9 MAI, deci a avut ceva de asteptat.
Si se micsoreaza listuta de dinaintea mea de ma ia cu frica! Sunt sigura ca fetele care aveau DPN in prima jumatate a lunii mai au nascut deja, dar nu stim noi de ele.

Liviana si Poohy - eu am inceput sa ma zapacesc in traseu vineri seara cand m-am dus la farmacie sa-mi cumpar cateterul pt epidurala si era o liniste pe intrarea principala (cred ca cea mentionata de Liviana) de nu mi-a venit sa cred, un ditai body-uardul nu prea lasa pe nimeni sa intre. S-ar putea sa fi fost si din cauza raliului. Iar parcarea spitalului era practic goala, in timp ce aleea care are paznici la capatul cel mai apropiat de spital era f. aglomerata, dar de asta ziceam eu ca e f. departe daca stai sa nasti. La dr ma mai duc vineri la ora 15 daca nu se intampla nimic, ma rog, e posibil si asta pt ca nu am nici un fel de semn, m-am si plimbat si tot degeaba. Liviana, pe mine ma mananca sfarcurile de nu mai suport, am dat si cu garmastan, nu stiu ce sa le fac. S-ar putea sa se fi iritat de la sutien, nu stiu ce sa zic.

Monytza - succes la dr!

Ramona - vezi ca pe prima pagina gasesti un link denumit Bagaj pt spital unde sunt o parte din discutiile noastre mai vechi.

Nu are nimeni vesti de la Diana si Moberi? Ca de Miniuta stiu ca ne anunta DidiAlex imediat ce afla ceva.

Anca, 39s+6zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

HAI MINIUTA!
FELICITARI PISTACHIO! Sa fie sanatos baiatul!

Alina-Mirela 35+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ramona - poti intra si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47715
E vorba de subiectul al doilea din cadrul Odiseei..., il gasesti inainte sa intri pe subiectul nostru. Sper ca ai inteles.

Anca, 39s+6zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ramona7 ai sa vezi ca statul acasa devine ceva firesc! Ai nevooie de odihna! Tu cum te simnti? Bebelusul meu e tare activ, bate intr-una!
Ma mai doare burtica cate odata! Tu cum esti? La noi e si foarte cald...

Alina-Mirela 35+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Miniuta
ancamari, multumesc, am citit, o sa intreb si doctorul sa fiu mai sigura
alynta27, ma simt bine, dimineata m-a durut si pe mine un pic burtica, dar nu foarte tare, maine ma duc sa fac ultimele analize. Am citit ca trebuie sa te hidratezi bine ca sa nu simti caldura.
Eu am avut o sarcina foarte usoara, nu am simtit ca sunt insarcinata, fara greturi, fara dureri, fara arsuri, nici contractiile nu prea le simt, desi doctorul spune ca sunt multe. Ma gandesc ca poate nu o sa-mi dau seama cand se apropie momentul si asta ma sperie un picutz.

Ramona 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Sunt fericita sa va anunt ca A NASCUT DIANA!!!
Am primit urmatorul SMS:
Am nascut la 14.10 un baietel de 2950g si 50cm, op cezariana. Diana
Suntem bine.

FELICITARI mamico! Sanatate multa celui mic, sa va aduca numai bucurii iar tu sa-ti revii cat mai repede! Asteptam vesti de la tine!

Pupici tuturor si LA MULTI ANI! sarbatoritelor!

Florina +34Teodora si Tudor(5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

mai didi azi esti in legatura directa cu barza?
ca vad ca toate stirile despre nasteri trec intai pe la tine!
felicitari pistachiosi sa-ti traiasca flacaul
cu Dpn pe 9 mai???
aualeu daca mai treuie sa astept si dupa dpn?
intotdeauna mi-am luat dpn ca maximum-maximorum
maximum asteptarii si acum vad ca se poate si mai mult!
muuuuuuult mai mult

mihaela
37 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput