Cum alegem o gradinita?

Cum alegem o gradinita? | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

Care sunt criteriile dupa care alegem o gradinita, evident, in afara de apropierea de casa si pret? Sunt gradinitele bilingve (de ex. engleza-germana) o idee buna sau mai mult ii zapacesc pe copii?

Ce intrebari ar trebui sa punem inainte de a ne inscrie copilul la o gradinita, in asa fel incat sa nu apara surprize pe parcurs?
Ce aspecte sunt importante in alegerea gradinitei? Poate parintii mai cu experienta sunt dispusi sa ne impartaseasca cateva sfaturi in acest sens.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiakb spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

buna!hai sa iti zic cum am facut noi(incepem gradi din toamna).
1.distanta si pret(asta stii)
2.cum este personalul(experienta, studii, temperament-sa o vezi pe edu inainte si sa lasi copilul sa se joace in grupa, dak poti.noi am stat 45 de min-eu la usa de parca nici nu existam pt fii-mea!!!!!)
3.locatia-sali de grupa(marime, lumina), dotare, camere video dak te intereseaza, materiale didactice, maniera de predare, dak e acreditata gr, unde dorm(cati in pat, supravegheati pe bune in timpul somnului?)
5.bucataria-de preferat bucatarie proprie, nu cattering si nici sa vii cu mancarea de acasa tu si alti 20 de parinti, cum am mai intalnit!vezi meniul si sala de mese!
6. au medic, asistent medical, psiholog?
7.dak copilul e bolnavior si aduci scutire de la dr, iti recalculeaza taxa pe luna respectiva, iti scad din ea un procent fix ori te trag in tzeapa?
8.cati copii in grupa sunt inscrisi si cati frecventeaza?(normal 15-20 , nu 40!)
9.ce trebuie sa platesti in plus(transport,excursii, cursuri etc,vezi sa nu ajungi sa dai 12 milioane pe gradi si sa mai platesti si rechizite!)
10.ce tip de program vrei-lung, scurt-calculeaza-ti ora de dus copilul la gradi si de ajuns una bucata mamik la serviciu, dak nu ti-l duce si aduce o bunatate de bunic!
11. au conditii privind dezv de pampers, facutul la olitza?

SI CEL MAI IMPORTANT, SPIONITA CRONICA!!!!!!!PANDESTE LA GREU GRADINITA TINTA, VORBESTE CU PARINTII SI VEZI CE PARERE AU DESPRE TOT CE AM SCRIS, MAI ALES DESPRE EDU, CA ELE SUNT CELE MAI IMP(sunt gradi frumoase de pici si au personal de 2 lei!) si apoi abordeaza-o.

CAUTA SI PE FORUM DESPRE EXP ALTOR PARINTI, DAK AI ALES O GRADI.PE MINE M-A AJUTAT.

dak imi mai amintesc, iti mai zic, acu sunt cam chioara de somn.noi mergem la cuibusorul zanelor!

pupici!

Mergi la inceput